Seboroická dermatitida u dvouleté

11620
14.2.14 22:02

Seboroická dermatitida u dvouleté

Ahoj, dneska jsem si všimla, že malá má ve vlasech zas šupinky, má 2,5 roku skoro 8o. Má to od mala, postupně jsme mazali, vyčesávali, ale má to zas. Kdesi jsem četla, že se to nemá odstraňovat, tak nevím, jestli to vyčesat, nebo ne. Aby měla vlasy :think: :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.2.14 22:05

Já jsem vyčesávala pětiletou :zed: Ale ty intervaly už byly fakt dlouhé a snad už to bylo naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.14 22:06

Mazat a vyčesávat tím kartáčem pro mimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.2.14 22:06

@Genovesa Zalezi, jak moc to ma. Dceri se to obcas taky udela,.ale vzdy jen na kousicku, tak umyju vlasky Linolou a pak vycesu ;) A ta Linola je na tohle je fakt dobra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.2.14 22:08

@Flooa Linolou umýváme taky, tak zkusím pak vyčesat. Ona to nemá moc, spíš jen na temeni. Ale tak hezký to není. Asi už to tam nějakou dobu má, jsem si říkala, že už to samo zmizne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.2.14 22:09

@Pipet Tak trapně jsem ráda, že malá není sama :oops: :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
14.2.14 22:22

Syn ma 2,5 a taky se mu to ted vratilo, ale jdeme v utery strihat, tak az bude mit kratsi vlasky, promazu a vycesu, ted by to slo spatne, ma totiz vlasky fakt huste. Kamaradky stejne stary syn to mel pred mesicem taky a namazala a vycesala jednou a je to pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
14.2.14 22:27

Dcera to měla někdy v necelých dvou, namazala jsem před spaním Excipialem a ani jsem nevyčesávala, opadalo to samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.2.14 22:30

@elchirk Malá má vlásky hodně jemné chudinka, a na kluka, tak to vyčesat půjde myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
14.2.14 22:52

Měli jsme jí taky nejlepší bylo namazat hlavičku olejem umýt a pak vyčesat. Můžeš použít jakýkoliv olej a nebo dělají v lékárně ale rozdíl jsem nepoznala. My jsme to pak vystřelí froté ručníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.2.14 12:57

Ahoj, malé se to taky teĎ objevilo, taky jsem chtěla založit téma, ale prvně se chci zeptat doktorky. A teď jsem se bavila se sousedkou a ta říkala, že synovi umyla vlasy jednou šamponem proti lupům pro dospělé a od té doby to má pěkné… Já se příští týden zeptám doktorky a pak když tak zkusím ten šampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
12.5.16 11:02

Wolf Basic Creme

Dobrý den, já mám seboreu už 18 let a jediný, co mi na to pomáhá je Wolf Basic Creme, navíc je u něho výhoda o proti jiným mastím, jako třeba Excipial, Linola atd., které jsem také zkoušel, ale bez výsledně, že se na obličeji neleskne a tudíž nepůsobí mastně, takže nikdo ani nevidí, že jste něčím namazaný, problém je, že se před několika lety přestal vyrábět, nyní jsem na něj zase narazil, ale ne v české republice, pokuď ho budete chtít dovést nebo zjistit více informací, tak mi napište na tomaxx@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí