sedací pytel
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kuličky
Jituško, mohla byste nám napsat, kde jste ty kuličky sehnala? U kterého výrobce? Také bych chtěla dětem ušít ten válecí vak. Díky za odpověď. Sidonie
- Citovat
- Upravit
Omluvám se , pustila jsem to úplně z hlavy. Takže tel. 602750120, p. Konvičný. Firma je z Ostravy, ale zasílá po celé republice, jen po 250l pytlech, já brala 500l a když jsme naplnili pytel, tak nám zbylo tak 15l, takže to není až takový problém. Náš pytel má 1m v průměru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupili v sekáči hodně pevné závěsy a z toho je ten obal na kuličky, potom jsme koupili látku, která se nám líbila a z toho mi máma ušila potah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Monis, mohla bys mi poslat střih na sedací pytel? Díky moc. Romana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, na kolik vás tak vyjde to ušití vaku? My máme doma normálně koupený, máme takové velké prasátko
Ale zajímalo, na kolik to tak vyjde, když si děláte domácí výrobu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem objevila: babywak.cz nebo babyvak, ted nevim
a pozor: jsou polystyrenove kulicky a jsou eps. Ty eps jsou lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@atlanticka píše:
Holky, na kolik vás tak vyjde to ušití vaku? My máme doma normálně koupený, máme takové velké prasátkoAle zajímalo, na kolik to tak vyjde, když si děláte domácí výrobu
tak tu projed diskuze na téma sedaci pytel, kolika litrama to kdo naplnil, kolik metru latky pouzil a snadno vypočítáš cenu. urcite to bude doma levnejsi. akorát me napada-treba ty polystyren. kulicky-jestli to pak nelita po celym byte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Jo myslíš, když si to děláš sama? Je fakt, že to musí být pěkně o nervy, když si vzpomenu, jak nám doma prdnul šev a celý obývák byl zachumelený…:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit