Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jdu si k Vam pro radu. Budeme kupovat autosedacku pro malou. Chtelu by jsme nejakou lepsi. Uvazujeme mezi r"omer nebo maxi cosi. Jakou mate zkusenost? Jakou druh vybrat a poddruh vybrat isofix nemame. Dekuji
@Monika Nika My meli 2 favority ale po zkousce v obchode jsme vybrali uplne jinou, takze doporucuju ozkouset.
Taky doporučuji Romer King II Ls, my máme sice s isofixem verzi Safefix, ale bez iso bych šla do Kingu. Jsou prostorné, kvalitní, ale doporučuji zajít do obchodu a malou do něčeho posadit. Mi se líbily takové ty šíleně polstrované kolem hlavy (že budou bezpečné) a malá z toho šílela…
Máme MC Tobi. Spokojení jsme, ale určitě je lepší vidět a ozkoušet naživo.
Tam bude možnost vyzkoušet velké množství sedaček. Taky tam jedem. Ale nevím z kama jste vy ![]()
Máme Römer king || a naprostá spokojenost! Rozhodovali jsme se mezi Cybex Juno-fix a Römer u nás vyhrál, rozhodně bychom ji koupili znovu:-)
Holky poraďte
Malá má 9 kg a 6,5 měsíce, ale ještě nesedí. Můžu jí už dát do autosedačky 9-18 kg nebo ji radši nechat v tom vajíčku 0-13? Skoro už se tam nevejde, resp. opírá nožičky o sedačku, ale nevím, jestli jí dát do větší když ještě nesedí?
@Vonavakyticka určitě nechat ve vajicku! Hlavně že ji nekouká hlavička, nožky nevadí.
@Mar098 Hlavička ne, tam má místa dost. Koukám na tu sedačku Romer King II, že jde trochu napolohovat do lehu, ale raději tedy ještě počkáme ![]()
@Vonavakyticka když nepřečuhuje hlavička tak je to v pohodě a nechala bych vajíčko co nejdéle;) do sedačky 9-18 kg jsou tři podmínky:nejméně 9 měsíců,9 kg a musí dítě samo sedět a to je podle mě nejdůležitější
jde polohovat dost, ale jako vajíčko to není ![]()
@Mar098 ted jsem těch 9 měsíců našla, ne všude je to uvedené
díky ![]()