Sedačka na kolo

76
26.2.06 18:14

Sedačka na kolo

Ahojte maminky,
Vzhledem k tomu, že je zima už neúměrně dlouhá, těšíme se všichni tři na léto a na to, jak začneme dělat i něco jiného než se teple oblíkat a bořit do sněhu. Rádi bychom s manželem zapojili našeho malého ročního chlapečka do podobné aktivity jako je jízda na kole - v jeho případě samozřejmě zatím v sedačce. Máte zkušenosti s tímto druhem zboží? Je lepší sedačka vepředu nebo vzadu. Které jsou podle vás nejbezpečnější jak pro mimi tak i pro toho, kdo se sedačkou šlape? Jaké jsou ceny? Je lepší, když má sedačku upevněnou na kole maminka nebo tatínek (náš brouček má už teď deset a půl kila, takže do léta předpokládám ještě nějaký nárůst). Díky za názory, postřehy a rady
 Kamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
26.2.06 18:30

Kamilo diskuzi o cyklosedačkách jsem zakládala nedávno,vyhledej si ji.Jinak mám Hamax Kiss Basic

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
26.2.06 18:34

Diskuze:-batole:-cyklosedacka
tak na to koukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
12.3.06 10:16

cyklo vozík

ahoj kamilo,
já když jsem hlídala dětičky v německu, měla jsem senzační vozík za kolo, říkali jsme tomu bagi… :-D děti to milovaly a s vozíkem se jezdilo úžasně. myslím, že i pro případné karamboly je vozík možná bezpečnější než sedačka… jestli jste aktivnější rodinka, našla jsem pro tebe možná vhodný odkaz: http://www.dveplusdve.cz/ je tam spousta zajímavých udělátek… ;-) třeba se ti něco zalíbí. přeju šťastnou ruku při výběru. my sice máme na tohle ještě spoustu času (5tt), ale mám s vozíky zkušenost právě z německa a moc bych si jeden takový do budoucna přála… ;-) bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí