Sedačka na kolo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sedačka na kolo
Ahojte maminky,
Vzhledem k tomu, že je zima už neúměrně dlouhá, těšíme se všichni tři na léto a na to, jak začneme dělat i něco jiného než se teple oblíkat a bořit do sněhu. Rádi bychom s manželem zapojili našeho malého ročního chlapečka do podobné aktivity jako je jízda na kole - v jeho případě samozřejmě zatím v sedačce. Máte zkušenosti s tímto druhem zboží? Je lepší sedačka vepředu nebo vzadu. Které jsou podle vás nejbezpečnější jak pro mimi tak i pro toho, kdo se sedačkou šlape? Jaké jsou ceny? Je lepší, když má sedačku upevněnou na kole maminka nebo tatínek (náš brouček má už teď deset a půl kila, takže do léta předpokládám ještě nějaký nárůst). Díky za názory, postřehy a rady
Kamila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamilo diskuzi o cyklosedačkách jsem zakládala nedávno,vyhledej si ji.Jinak mám Hamax Kiss Basic
Gabule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cyklo vozík
ahoj kamilo,
já když jsem hlídala dětičky v německu, měla jsem senzační vozík za kolo, říkali jsme tomu bagi…
děti to milovaly a s vozíkem se jezdilo úžasně. myslím, že i pro případné karamboly je vozík možná bezpečnější než sedačka… jestli jste aktivnější rodinka, našla jsem pro tebe možná vhodný odkaz: http://www.dveplusdve.cz/ je tam spousta zajímavých udělátek…
třeba se ti něco zalíbí. přeju šťastnou ruku při výběru. my sice máme na tohle ještě spoustu času (5tt), ale mám s vozíky zkušenost právě z německa a moc bych si jeden takový do budoucna přála…
bee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit