Sedačku koženou nebo v látce

3
11.2.15 20:34

Sedačku koženou nebo v látce

Máme dvě děti 4 a 7 let. Nyní zvažujeme koupi nové sedačky. Rozhodujeme se mezi koženou a látkouvou. Mám pocit, že kůže jsou odolné a lehce se udržují. Jaké jsou vaše zkušenosti? Mám pár už pár favoritů z http://www.nejlepsi-nabytek.cz/…aci-soupravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
11.2.15 20:43

Máme, tedy měli jsme, než jsem ji dala nájemníkům, koženou, a nedám na ni dopustit.
Dívala jsem se na ten tvůj odkaz a na to, jak je to zpracované, jsou ty sedačky až příliš drahé. Mimo jiné, kůže se časem „vysedí“ - natáhne se, jak se stále zatěžuje, a pak to dělá taková propadla.. Aby to tak nebylo vidět, kvalitní sedačky mají prošité i ty polštáře, třeba takhle:
 http://www.cuero.cz/…er/Costa.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.2.15 20:43

@LeaVo
taky máme koženou a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.15 20:44

Zde je příklad toho prosezení:
http://www.bazarus.cz/…italie_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
11.2.15 20:44

Co se narodily děti, tak máme koženou a jsem přesvědčená, že látkovou bychom museli už dávno vyhodit. A teď, co přibyla do rodiny kočka, mtak je kůže k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.2.15 20:45

Já bych radši látkovou. Kůže se bude lépe udržovat, kydance jídla půjdou hezky dolů… Ale studí to!!! Tchánovci mají koženou a nerada na ní sedím, nejen, že sklouzávám, ale víc mně vadí to, že studí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.2.15 20:46

Asi je to o zkušenostech, preferencích, ale já preferuju látkovou, je mi mnohem příjemnější.
Existují už typy látek, které se velmi dobře udržují.
Kožená mám sedadla v autě, ale koženou sedačku bych nechtěla ;).

Příspěvek upraven 11.02.15 v 20:47

• Citovat
  • Upravit
33005
11.2.15 20:47

@LeaVo N akožených sedačkách na návštěvách se v létě děsně potím. Domů bych to nechtěla.

@ivašot. Některé kočky naopak kožené sedačky milují jako škrabadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.2.15 20:48

@Svistice Souhlas, člověk se na tom potí, pak se lepí, někdy to zas studí, za mě kůže prostě ne :).

• Citovat
  • Upravit
33005
11.2.15 20:51
@Meha píše:
@Svistice Souhlas, člověk se na tom potí, pak se lepí, někdy to zas studí, za mě kůže prostě ne :).

Já si pak přijdu na té návštěvě hrozně blbě, když se zvedám z pohovka a pod stehnama po mě zůstane skvrna. :oops: A to se nijak výrazně nepotím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.2.15 20:52
@LeaVo píše:
Máme dvě děti 4 a 7 let. Nyní zvažujeme koupi nové sedačky. Rozhodujeme se mezi koženou a látkouvou. Mám pocit, že kůže jsou odolné a lehce se udržují. Jaké jsou vaše zkušenosti? Mám pár už pár favoritů z http://www.nejlepsi-nabytek.cz/…aci-soupravy

Já z osobní zkušenosti doporučuji určitě koženou. Udržování je praktičtější a snažší. Také déle vypadá „neošoupaná“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.2.15 20:52

… za mě kůže, jak se malá narodila tak do tří měsícu jsem byla rozhodnutá vyměnit látkovou za kůži a dobře sem udělala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.2.15 20:55

Kdyz kozenou tak nejakou opravdu kvalitni a z prave kuze, dobre prosite sedaky jak je na fotu vyse, my jsme měli doma z aska za 25 000 z eko kuze a za tři roky byla na odpis, kuze popraskala, začala se loupat a navic se začala zabarvovat do barev z oblečení, sedaky se proseděli a vypadalo to hrozne,, ted mame z hrubé latky a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.2.15 20:56

Za mě kůže taky ne, mají ji švagrová a je stejně prosezelá asi po 4 letech užívání jako na fotkách od Sluky a to ji kupovali za bezmála 80 tisíc. V létě to studí, já se dost potím, přilepila se mi tam stehna a když jsem rychle vstala, tak to mlasklo, až mě to zabolelo, nic příjemného. Máme látkovou a budeme kupovat zase látkovou, přes tu dávám jednobarevnou deku, kterou párkrát do týdne stáhnu, vypráším, popř. vyperu a můžou děti řádit ostošest. Sedačku čistím vodním vysavačem tak 2× - 3× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.2.15 20:59

Kůže se vytahá, umělá kůže je pevnější, dá se umýt, na látce jsou víc vidět fleky. Každá má svoje pro a proti. Máme taky takovou, máma má látkovou - červenou, segra pravá kůže - černou, já bílou - syntetika. Na těch kožených všechno dost klouže, třeba ozdobné polštářky, je nutná deka, studí, lepí a pod. Nejhůře vypadá ta pravá kůže, to vytahání, lehce se vytáhne látková, umělá kůže je pořád stejná, ale dcera to objela průpiskou, to byl problém, jinak se dá umývat. Těžko radit, každá má pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí