Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím prosím o konzultaci a názory…mám pejska je mu 7 let a dnes mi bylo řečeno že má šedý zákal a že se s tím dokáže vžít a do operace by veterinářka nešla…prosím máte s tímto někdo zkušenost mám řešit operaci nebo se s tím vžije…děkuji moc za odpovědi
Zajela bych k ocari odbornikovi - napr. Beranek, a zeptala se jeho, protoze ten tech oci a operaci zazil vic nez kdejaky obycejny veterinar.
@Afrikana to už sem se taky dočetla že je až v Pardubicích já jsem z Moravy a bez auta a vlaky pesan nesnáší ale budu to muset promyslet spíš jsem myslela zda má někdo s tou operaci přímo zkušenost kolik to stojí a co to obnáší…děkuji ale za odpověď moc si toho vážím
Veterinářka říkala že mu je to věkem nebo dědičné a že je to kříženec…ale je mu 7…tak nevím v srpnu sme byli na kastraci a operace skrz nádor co měl a teď toto ach jo
Tak to uz rovnou vis, ze veterinarka o oftalmologii nejspis nic nevi podle toho, co rekla. Slepeho psa kvuli genetice jsem mela doma (neporizovala jsem ho ja a byl bez papiru, jinak by mel oci nejspis v poradku) a reknu ti rovnou, ze kdyby to slo operovat, tak jsme ho operovat nechali, protoze slepy pes je proste slepy pes. Beranek ho tehdy vysetroval. A dokud nevis, co presne mu je, tak ti nikdo ani nerekne, kolik bude operace stat a podobne.
Najdi si veterináře oftalmologa. Najdeš na netu.
V Praze bych Ti doporučila Gbelce z AAA vet, na Moravě musíš pohledat.
Bez toho vyšetření se nehneš.
A operace může být drahá sranda.
Ale tedy pokud to je operovatelný, tak bych do toho určitě šla.
Měla jsem slepého psa ( bez PP jedinec - genetické onemocnění s PP by jim krytí ani nepovolili ) přes 10 let a jak někdo psal nahoře. Slepý pes je slepý pes.
Držím palec.
Děkuji všem za názory určitě vyhledám nějakého odborníka nejspíš ty Pardubice a aspoň nám řekne svůj názor popřípadě co operace obnáší atd…rozhodně mu chci pomoci ješte když mu je teprve 7 nechci aby se trápil slepotou chci aby měl nejlepší život…