Šéfka řeší moje soukromí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
8.2.22 13:48

Bud čtu nepozorně nebo jsem nezaznamenala v úvodním příspěvku, co tedy šéfová dělá? Respektive podle čeho máme hodnotit a vybrat si z tvých pěti variant, proč to dělá, když nevím, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
8.2.22 13:54

Řekni jí, že dalšího chlapa nehledáš, ale že bys chtěla sbalit ženskou, jestli nemá nějaký tip. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.22 14:41
@Lama Lama píše:
Bud čtu nepozorně nebo jsem nezaznamenala v úvodním příspěvku, co tedy šéfová dělá? Respektive podle čeho máme hodnotit a vybrat si z tvých pěti variant, proč to dělá, když nevím, co dělá.

Taky jsem cetla opakovane ale je to tam :mrgreen: Neustale radi, jak sbalit chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.22 14:43
@Nelel12 píše:
Ona by se zarazila a ani neodpověděla, možná by jí konečně docvaklo, že se nemá vrtat ve tvým milostným životě a nutit tě shánět si chlapa.

Nebo by byla nadsena, ze ji konecne chce nekdo poslouchat :mrgreen:

Zakladatelko -Ja myslim, ze v tomto naznaky asi nepomahaji, takze bych se vykaslala na nejake psychologicke hry a proste ji na rovinu rekla, ze ti to je neprijemne a probirat to nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
8.2.22 15:09

Podobné kecy má můj šéf :lol:

Že přece musím někoho chtít, mít někoho ráda a vracet se za ním. No hrozný kecy :mrgreen:

Tak já mu vždycky, tak trochu nahrubo, odpovím…že a na co by mi ten chlap jako byl? Proč bych tahala domů/dítěti někoho dalšího/cizího? Že je mi super samotné, mám boží klid, nemusím se otravovat s nějakým neschopným blbem a jeho dětmi… :P
Dosaď si podle sebe. Každopádně to vcelku zabere a on sklapne. Chce to vyargumentovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.22 15:47

Pokud ji nestačilo, že jste ji slusně požádala, at se o tom už nebaví, tak přitvrďte. Chápu, že každý chce mít na pracovišti dobré vztahy, ale tohle je vaše soukromí a jí do toho opravdu nic není. No a to budte ráda, že vaše problémy neřeší s dalším personálem za vašimi zady… tohle znám z vlastní zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat