Šéfka řeší moje soukromí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.22 13:08

Šéfka řeší moje soukromí

V práci je to v celku v pohodě, ale poslední dobou mě fakt štve nadřízená. Jsem po rozchodu a do dalšího vztahu se momentálně nehrnu. Prostě mám dítě a nepotřebují si zase nabít čumák. Jsem spíš takový tišší typ, ale samozřejmě občas sklouzne i do nepracovní konverzace a ona mi v podstatě dává rady, jak sbalit chlapa. Myslím si, že už jsem ve věku (40+), kdy se před nikým nemusím obhajovat ani vysvětlovat. No a já jsem tak blbá že jí neumím odpalkovat a jako třešničku na dortu prostě o tom fakt přemýšlím… Prostě už mě ty nevyžádaný rady lezou krkem. Jsme věkově stejně k sobě a dle vyprávění o chlapy nikdy nouzi neměla. Děti už má velký, měla je brzo, má přítele, ale nikdo ho nikdy neviděl. Tak spíš mi jdou v hlavě otázky:

1. prostě jsou lidi, co se chtějí pochlubit a dělají to touto formou
  2. „myslí“ to se mnou dobře a říká to upřímně
  3. jsem od pohledu zoufalec, kterýmu chce dodat sebevědomí
  4. nebo prostě normální průběh konverzace, který dle mého je mezi kamarádkami a nikoliv kolegyněmi
  5. nebo nebo?

Já na to nijak nereaguji nebo spíš prikyvuji. Musí na mě být vidět, že mi to je nepříjemný…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
304
8.2.22 13:16

A není to jedno? Pokud je ti to nepříjemné, tak jí to řekni - prostě řekni, že se na chlapa necítíš a je ti takhle teď fajn. To že o tyto intervence nestojíš se dá říct i jemně.

Pravděpodobně je extrovertnější a nedochází jí, že ti to může být nepříjemné a osobní věci bys v práci raději neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 13:19

@Andrea MP a ty si myslíš že věta: promiň já se o tom nechci bavit nebo teď chlapa nehledám nezaznela? To víš že jo, ale jede furt svoje, že jednou si ho budu muset najít přeci nechci zůstat sama…apod.

• Citovat
  • Upravit
4705
8.2.22 13:20
@Anonymní píše:
V práci je to v celku v pohodě, ale poslední dobou mě fakt štve nadřízená. Jsem po rozchodu a do dalšího vztahu se momentálně nehrnu. Prostě mám dítě a nepotřebují si zase nabít čumák. Jsem spíš takový tišší typ, ale samozřejmě občas sklouzne i do nepracovní konverzace a ona mi v podstatě dává rady, jak sbalit chlapa. Myslím si, že už jsem ve věku (40+), kdy se před nikým nemusím obhajovat ani vysvětlovat. No a já jsem tak blbá že jí neumím odpalkovat a jako třešničku na dortu prostě o tom fakt přemýšlím… Prostě už mě ty nevyžádaný rady lezou krkem. Jsme věkově stejně k sobě a dle vyprávění o chlapy nikdy nouzi neměla. Děti už má velký, měla je brzo, má přítele, ale nikdo ho nikdy neviděl. Tak spíš mi jdou v hlavě otázky:
  1. prostě jsou lidi, co se chtějí pochlubit a dělají to touto formou
  2. „myslí“ to se mnou dobře a říká to upřímně
  3. jsem od pohledu zoufalec, kterýmu chce dodat sebevědomí
  4. nebo prostě normální průběh konverzace, který dle mého je mezi kamarádkami a nikoliv kolegyněmi
  5. nebo nebo?

Já na to nijak nereaguji nebo spíš prikyvuji. Musí na mě být vidět, že mi to je nepříjemný…

Úsměv od ucha k uchu a věta : " Hele, teď nechci o chlapech nejméně rok ( a možná déle, nevím) ani slyšet, plánuju si užít single čas."
Když vytáhne téma znovu : " Evo, já to s tím obdobím BEZ chlapa myslela vážně."
A tak dál a tak dokola.
Někteří lidé mohou být poněkud odolnější na pochopení sdělení. ;)

Nad jejími důvody vůbec nebádej, může to být cokoli z toho, co jsi psala, nebo něco úplně jiného a je to úplně jedno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.2.22 13:21

Jsou typy, kterym to proste neda, a maji tendence radit a resit veci za jine. Uprimne, rikam si to same, co uz tady je- neni to jedno? Misto mrhani energie na filozofovani, co se deje nekomu v hlave se muzes zamerit na to, jak ji zdvorile odpalkovat, nebo to holt budes muset snaset dal.
Jak je videt, ja mam zjevne nutkani radit taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 13:25
@beruska9 píše:
Jsou typy, kterym to proste neda, a maji tendence radit a resit veci za jine. Uprimne, rikam si to same, co uz tady je- neni to jedno? Misto mrhani energie na filozofovani, co se deje nekomu v hlave se muzes zamerit na to, jak ji zdvorile odpalkovat, nebo to holt budes muset snaset dal.
Jak je videt, ja mam zjevne nutkani radit taky :lol:

No spíš jsem si říkala že když přijdu na to co to je, tak odvedu téma jinam. Třeba příklad chce se pochlubit jak vypadá, tak ji pochvalim nový účes že je to určitě kvůli příteli nebo přijdu v lodičkách do práce že mám sebevědomí apod.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
8.2.22 13:25

Já bych ji řekla, že chlapa nechci, teď určitě ne. A že až budeš chtít poradit, i když si myslíš, že to ve svém věku zvládneš sama, ale budiž, tak za ní půjdeš (s hodně ha, ha, ha, ha…) Ať se chytí za rypák. Udělej trošku nadsázku ne?..ať pochopí, že ti tyhle řeči lezou krkem. Zavedla bych i jinam téma.. např, co ty? Kolikrát tě obtáhne ten tvůj přítel, kterého ještě nikdo neviděl? (Hahaha třeba :D)

• Citovat
  • Upravit
4705
8.2.22 13:28
@Anonymní píše:
@Andrea MP a ty si myslíš že věta: promiň já se o tom nechci bavit nebo teď chlapa nehledám nezaznela? To víš že jo, ale jede furt svoje, že jednou si ho budu muset najít přeci nechci zůstat sama…apod.

" Jo, jednou možná a možná ne, třeba budu chtít zůstat sama… hlavně se o tom nechci bavit - heslo Single rok"
a další úsměv, případně spiklenecké mrknutí.

Já ti rozumím, tady ty vtěrky, které nechápou/nechtějí chápat, co je a není druhému příjemné, dokážou být neodbytné.
Asertivně, dokola, nenech se zatáhnout do tématu - jako s pacientem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 13:29

@Nelel12 já asi detaily jejího milostného života znát nechci

• Citovat
  • Upravit
304
8.2.22 13:30
@Anonymní píše:

Tak jako tak, bych asi neřešila proč to dělá :) Pokud už jsi jí řekla, že to nechceš řešit tak buď moc diplomaticky, tak že ji to nedošlo a nebo je to jedna z těch žen, co jsou společenský tank :D

V tom případě bude fajn řešení, co napsala Dája - opakovaně si z toho dělat srandu, že žádného chlapa nechceš rok vidět a naopak vyzdvihovat, jak je single life super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 13:31

@Dája999 ok nevymlouvat se a dokola jak gramofonová deska jet, nechci chlapa, nechci chlapa, nechci chlapa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.22 13:32

@Andrea MP ano přesně občas mám pocit jakoby mě neslyšela co říkám

• Citovat
  • Upravit
15411
8.2.22 13:33
@Anonymní píše:

pouštěla bych ty řeči jednim uchem dovnitř a druhym ven. A nebo se tvař tajemně, že už si nikoho zbalila a je tak úžasnej, že o něm radši ani nechceš mluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.2.22 13:34
@Anonymní píše:
@Dája999 ok nevymlouvat se a dokola jak gramofonová deska jet, nechci chlapa, nechci chlapa, nechci chlapa
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
8.2.22 13:45
@Anonymní píše:
@Nelel12 já asi detaily jejího milostného života znát nechci

Ona by se zarazila a ani neodpověděla, možná by jí konečně docvaklo, že se nemá vrtat ve tvým milostným životě a nutit tě shánět si chlapa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat