Malá matriční zkouška od KÚ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Malá matriční zkouška od KÚ
Ahoj,
Není tu náhodou někdo, kdo dělal matriční zkoušky u Krajského úřadu? Čekají mě za 4 měsíce a mám celkem strach, zda se to dá zvládnout a také bych chtěla jestli někdo u sebe nemá otázky z této zkoušky, abych věděla na co se připravit.
Děkuji předem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Veeeja Ahojky, tak jak jsi dopadla? Po roce už pohoda? Mě to teprve čeká, termín ještě nemám 🫣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irisek83 ahoj, taky mě to čeká, myslím ve stejném termínu. Nemáš prosím zkouškové otázky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dartousek to má myslím každý KÚ své otázky a zkouší svým způsobem. Není to jako v Benešově, že je to dané. My nejdřív psali test a vyhotovovali jsme matriční doklad (ručně) a pak jsme šli k ústní. Udělali to tenkrat vsichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dartousek otázky bysme měli dostat. Přijde mi toho na učení hrozně moc. Projít všechny zákony. Už se učíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, můžete mi vysvětlit rozdíl mezi matriční zkouškou a zkouškou odborné způsobilosti? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mala matriční zkouška se vykonává před krajským úřadem, v jehož obvodu budeš vykonávat činnost. Zároveň je to jen pro dvojkové obce. Zkouška odborné způsobilosti (ZOZ) je v Benešově a je to pro úředníky který budou dělat matriku na trojkove obci (s rozšířenou působnosti). ZOZ je mnohem těžší, neb se skládá z obecně a zvláštní části (kde je hodně i státní občanství - u malé matriční zkoušky před KÚ je jen asi 5 otázek). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulie mám za sebou ZOZ v Benešově (na úseku opatrovnictví) a malou matriční zkoušku před krajským úřadem Ústeckého kraje. Klidně se ptej, rada poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit