Malá matriční zkouška od KÚ

1
7.2.22 18:46

Malá matriční zkouška od KÚ

Ahoj,
Není tu náhodou někdo, kdo dělal matriční zkoušky u Krajského úřadu? Čekají mě za 4 měsíce a mám celkem strach, zda se to dá zvládnout a také bych chtěla jestli někdo u sebe nemá otázky z této zkoušky, abych věděla na co se připravit.

Děkuji předem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
5.1.23 10:57

@Veeeja Ahojky, tak jak jsi dopadla? Po roce už pohoda? Mě to teprve čeká, termín ještě nemám 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.2.23 23:12

@Irisek83 ahoj, taky mě to čeká, myslím ve stejném termínu. Nemáš prosím zkouškové otázky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
16.2.23 04:49

@dartousek to má myslím každý KÚ své otázky a zkouší svým způsobem. Není to jako v Benešově, že je to dané. My nejdřív psali test a vyhotovovali jsme matriční doklad (ručně) a pak jsme šli k ústní. Udělali to tenkrat vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.2.23 08:41

@dartousek otázky bysme měli dostat. Přijde mi toho na učení hrozně moc. Projít všechny zákony. Už se učíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.5.23 11:03

Holky, můžete mi vysvětlit rozdíl mezi matriční zkouškou a zkouškou odborné způsobilosti? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.5.23 11:09

Ahoj mala matriční zkouška se vykonává před krajským úřadem, v jehož obvodu budeš vykonávat činnost. Zároveň je to jen pro dvojkové obce. Zkouška odborné způsobilosti (ZOZ) je v Benešově a je to pro úředníky který budou dělat matriku na trojkove obci (s rozšířenou působnosti). ZOZ je mnohem těžší, neb se skládá z obecně a zvláštní části (kde je hodně i státní občanství - u malé matriční zkoušky před KÚ je jen asi 5 otázek). :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.5.23 11:11

@evulie mám za sebou ZOZ v Benešově (na úseku opatrovnictví) a malou matriční zkoušku před krajským úřadem Ústeckého kraje. Klidně se ptej, rada poradím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
28.5.23 12:18

Já jdu na matriční zkoušku zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie