Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč by jsi si nemohla dát nealko? Od toho je to nealko. Někde asi bývá trošku alkoholu ale to je úplný nic. Byla bych v klidu
@JancaS84 děkuji za odpověď to jsem potřebovala slyšet.
S alkoholu mám strach to néé. Ale nikde jsem právě nemohla nalézt zda nevadí nealko.Tak super teď jsem klidná
![]()
Dej si úplně s klidem, po nealku bys ani nenadýchala při silniční kontrole, tak na zdraví ![]()
No hlavněbych asi s kašlem, který vyžaduje antibiotika nelezla na grilovačku, ale na to se mě nikdo neptal, takže nealko si dej
@nick mandarinka píše: Více
Přesně ![]()
Mám antibiotika, už zabraly a mně je líp, takže místo toho, byt v klidu a lecit se, vyrazím mezi lidi, podělit se o nákazu a řeším jen, jestli MNĚ se neudělá blbě.
A až se mi udela blbě, nebude to proto, že jsem místo ležení v posteli pobíhala v 12 stupnich venku, ale určitě to bude tím nealko šampaňským ![]()
@Michelle_M píše: Více
tak jestli to není kvůli tomu, že je na nemocenské
@Svetluska55 píše: Více
Tak pokud uz ji zabraly a je ji lip, tak to znamená, ze uz neni infekční, tak si kecy o nakaze muzes nechat od cesty.
@j.a.n.i1 píše: Více
tak muze mit treba v sobe zanet, ktery se potlacuje antibiotiky… proc by mela byt nekdy infekcni?
@markytka3 píše: Více
Nevim a je to úplně jedno, jestli byla nebo nebyla, pokud je ji uz lip, tak to znamená, ze neni a co bylo predtim, je fuk.
Zdravím a potřebuji rychlou radu jsme na oslavě a beru antibiotika kašel…Mohla bych si s přáteli dát nealko bohemia sekt? Jedni mi říkají ano druzí ne. A já nevím samozřejmě že mám strach.Ale grilujeme, umíme tak bych si chtěla tak dvě skleničky dát děkuji za odpověďi
děkuji
Prosím anonym nemusí nikdo vědět s rodiny že jsme na oslavě nebo že si chci něco dát na antibiotika