Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
mam problem:po operaci a porodu mam docela zjizjveny spodek a vadi mi kdyz mi tam partner kouka. On se se mnou kvuli tomu hada a pry takovy sex stoji za prd. Nevim co stim. Ja se proste stydim
Divná ne, stydlivá
. Hele musíš si říct, že lepší už to nebude, jsi to ty a jiná prostě nebudeš. Nemá cenu se tím trápit ![]()
A jak ti tam kouká, jako cíleně prohlíží? Bych se vyprdla na zkoumání, na co kouká, ono ani bez poskvrnky to dole není žádný estetický pokoukání, takový dva chlupatý plátky rostbífu
Pokud to nedělá problém jemu, že by ho to nějak odvzrušovalo, tak bych neřešila
Vem to tak, že pokud to nevadí chlapovi, tak problém není… Dej si bacha, protože mu to můžeš zprotivit a klidně se může poohlídnout jinde.. Já jsem taky šitá, ale partner nikdy nereagoval nijak negativně a bere to tak, jak to je
A taky - bez orálu bych nemohla žít, takže nezbylo nic jiného, než se na to vyprdnout a brát se takovou, jaká jsem ![]()
Predtim si se nestydela? Divna nejsi, jen krom jizev na spodku mas jeste i jizvy na dusi.
@ladkanova Když to nevadí jemu, tak to neřeš
mě tam zase po těžkém porodu raději vůbec nekouká a to vadí zase mě…
@ladkanova píše:
No muj ex se mi skrz to smal atak uz se bojim docela
Tak to není hezký
Chápu tě, tohle by rozhodilo kdekoho.. Ale pokud tě tvůj současný partner bere takovou, jaká jsi, tak na ex zapomeň a uvolni se
Popř. si nechte fakt zhasnuté světlo, to nic neuvidí a můžeš se uvolnit. A hlavně si s ním promluv a řekni mu, proč ti to dělá problém, abys mu pomohla tě pochopit ![]()
@ladkanova píše:
No muj ex se mi skrz to smal atak uz se bojim docela
a řekla jsi mu to? Možná by trochu brzdil v komentářích, kdyby věděl, jakej byl ex debil.
Ale vážně nemá smysl si s tím lámat hlavu, pokud by současný partner byl stejný pako jako ex, není lepší se to dozvědět co nejdřív? ![]()
Sem zkousela a nechape. No tim ze mi vycetl ze to stoji za nic me zklmal
No, tvůj ex je blbec, nynější partner je normální. Věř mi, že kdyby mu to vadilo, tak s tebou není a nebo ti to dá dost najevo. Můj chlap říká, že takovýhle věci normální lidi fakt neřeší.
Nechape me a urazi se..ani me nepozdravil kdyz sem sla ven a malou taky ne