Zjizvený spodek

30
5.5.13 19:41

Sem divna?

Ahojte holky,
mam problem:po operaci a porodu mam docela zjizjveny spodek a vadi mi kdyz mi tam partner kouka. On se se mnou kvuli tomu hada a pry takovy sex stoji za prd. Nevim co stim. Ja se proste stydim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
5.5.13 19:45

Peomiň… co souložit po tmě?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.5.13 19:46

Jak dlouho máš po porodu?

• Citovat
  • Upravit
8566
5.5.13 19:46

Divná ne, stydlivá :). Hele musíš si říct, že lepší už to nebude, jsi to ty a jiná prostě nebudeš. Nemá cenu se tím trápit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.13 19:47

A jak ti tam kouká, jako cíleně prohlíží? Bych se vyprdla na zkoumání, na co kouká, ono ani bez poskvrnky to dole není žádný estetický pokoukání, takový dva chlupatý plátky rostbífu :mrgreen: Pokud to nedělá problém jemu, že by ho to nějak odvzrušovalo, tak bych neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.5.13 19:49

Vem to tak, že pokud to nevadí chlapovi, tak problém není… Dej si bacha, protože mu to můžeš zprotivit a klidně se může poohlídnout jinde.. Já jsem taky šitá, ale partner nikdy nereagoval nijak negativně a bere to tak, jak to je :) A taky - bez orálu bych nemohla žít, takže nezbylo nic jiného, než se na to vyprdnout a brát se takovou, jaká jsem :)

• Citovat
  • Upravit
14856
5.5.13 19:55

Predtim si se nestydela? Divna nejsi, jen krom jizev na spodku mas jeste i jizvy na dusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.5.13 19:56

@ladkanova Když to nevadí jemu, tak to neřeš :mrgreen: mě tam zase po těžkém porodu raději vůbec nekouká a to vadí zase mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.13 19:57

No muj ex se mi skrz to smal atak uz se bojim docela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.13 20:01

Reaguje velmi podrazdene a tim me odrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.5.13 20:01
@ladkanova píše:

Tak to není hezký :? Chápu tě, tohle by rozhodilo kdekoho.. Ale pokud tě tvůj současný partner bere takovou, jaká jsi, tak na ex zapomeň a uvolni se :) Popř. si nechte fakt zhasnuté světlo, to nic neuvidí a můžeš se uvolnit. A hlavně si s ním promluv a řekni mu, proč ti to dělá problém, abys mu pomohla tě pochopit ;)

• Citovat
  • Upravit
31594
5.5.13 20:03
@ladkanova píše:

a řekla jsi mu to? Možná by trochu brzdil v komentářích, kdyby věděl, jakej byl ex debil.
Ale vážně nemá smysl si s tím lámat hlavu, pokud by současný partner byl stejný pako jako ex, není lepší se to dozvědět co nejdřív? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.13 20:04

Sem zkousela a nechape. No tim ze mi vycetl ze to stoji za nic me zklmal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.5.13 20:07

No, tvůj ex je blbec, nynější partner je normální. Věř mi, že kdyby mu to vadilo, tak s tebou není a nebo ti to dá dost najevo. Můj chlap říká, že takovýhle věci normální lidi fakt neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.5.13 20:07

Nechape me a urazi se..ani me nepozdravil kdyz sem sla ven a malou taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie