Vynechání MS

22
5.5.13 17:32

Vynechání MS prosím o radu

Ahojky holky, chtěla bych vás poprosit o radu, zda některá z vás má stejnou nebo podobnou zkušenost..a jak jste popřípadě řešily:-)…stalo se vám někdy, že by jste jeden měsíc vůbec nemenstruovaly?? Neberu antikoncepci, ani jiné prášky, nemocná jsem také nebyla. Už 14 dní mě pobolívá sem tam břicho jako bych to měla dostat, mám citlivější prsa jako při MS, jsem unavenější ale ne tak jako při prvním těhotenství, těhotenský test jsem měla negativní. Už jsem si na gyndě užila svý, tak nevím, co mám zase čekat. Děkuju moc za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24603
5.5.13 17:33
@Schonau píše:
Ahojky holky, chtěla bych vás poprosit o radu, zda některá z vás má stejnou nebo podobnou zkušenost..a jak jste popřípadě řešily:-)…stalo se vám někdy, že by jste jeden měsíc vůbec nemenstruovaly?? Neberu antikoncepci, ani jiné prášky, nemocná jsem také nebyla. Už 14 dní mě pobolívá sem tam břicho jako bych to měla dostat, mám citlivější prsa jako při MS, jsem unavenější ale ne tak jako při prvním těhotenství, těhotenský test jsem měla negativní. Už jsem si na gyndě užila svý, tak nevím, co mám zase čekat. Děkuju moc za jakoukoliv radu.

Pokud máš ms pravidelnou tak zkus testovat ještě jednou a když bude neg. ta val na gyn. dostaneš vyvolávačku a je možné že máš třeba cystu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.5.13 17:38

No cysty se tak trochu obavám:(..vůbec nevím, jak se to řeší a jestli to třeba nebrání dalšímu těhotenství:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.13 17:41

Stalo se mi to parkrát v životě.. Jinak byla MS pravidelná po třiceti dnech. HA jsem nebrala.. Prý je to občas normální :nevim: No pak mi vynechala narostly mi prsa, spala jsem asi 20 h denně, tak už to bylo celkem jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.5.13 17:44

A brala jsi na to nějaké léky nebo jsi musela pod skalpel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
5.5.13 17:44
@Schonau píše:
No cysty se tak trochu obavám:(..vůbec nevím, jak se to řeší a jestli to třeba nebrání dalšímu těhotenství:-(

Nre, pokid je malá tak se vyplaví s ms, pokud je velká a neodejde sama tak se odstraní laparoskopicky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.5.13 17:48

Tak moc děkuji za uklidnění:-)… Raději se hned zítra objednám, abych něco nezanedbala:-)…a mohla se snažit o druhý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
5.5.13 18:10

Poslední dva cykly jsem taky menstruaci nedostala, tak jsem šla na gyndu a dostala jsem vyvolávačku a podruhé taky a teď už jsem ji dostala normálně. Před 3 roky se mi taky stalo, že mi menstruace vynechala a to jsem měla cystu, tak mi doktorka píchla vyvolávačku a po menstruaci jsem šla na utz a cysta byla pryč a já hned další měsíc otěhotněla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.18 00:08

Vynechání MS a negativní těh. test

Dobrý den, potřebuji radu ohledně MS. V červnu jsem měla MS v pořádku (7.6.-12.6.) potom přišla MS nakonci června už na červenec (27.6. - 2.7.) ale po třech dnech jsem začala krvácet a to trvalo pouze tři dny. MS mám jinak přesnou a nikdy jsem netrpěla s podobnou nepravidelnistí. Šla jsem na gyn a tam mi paní doktorka říkala že mi roste sliznice a 25.7. by měla začít MS, ta ale nepřišla. Celý červenec mě trápí občasné nevolnosti, občas také citlivost prsou.Test jsem dělala 2× a byl negativní. Nemáte někdo podobné zkušenosti? ????‍♀️????‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí