Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud by se to opakovalo nebo ještě stupňovalo, spíš bych pro jistotu navštívila lékaře
já jsem po revizi po zamlklém žádné větší bolesti neměla
Muze to byt cokoliv i ovulace. Telo se vycistuje a hoji. Bolest muze pusobit i to, ze te nevycistili dostatecne
Nemusi to nic znamenat, ale podle toho jak opisujes bolest, bych radsi zasla k dr.- pro klid duse. Ja jsem po revizi krvacela asi 4 -5 dnu a pak uz vubec a bolesti taky zadny.
Tak uvidis, co jeste napisou holky, snad nejak poradi. Drzim palecky, at to mas v poradku ![]()
Tak nová zkutečnost, zase jsem začala krvácet a celkem silně jako u MS ale bolest už není
ježiškote co mě muže být ![]()
Tak to bych tipla na další čištění. možná něco zbylo a tělo potřebovalo vypudit ven.
ale pokud by bylo krvácení silné, chtělo by to opravdu doktora - pro klid duše.
Vim, ze je to neprijemne, ale tohle chce urcite doktora. Klidne zitra na pohotovost. Dej pak vedet jak ses rozhodla…
Ahoj, chtěla bych zjistit kdy je možné mít ovulaci, případně o co jde v mém případě za problém
26.4. jsem byla na revizi dělohy po zamklém těhotenství. Šest dní jsem slabě krvácela. Včera to byl týden od revize a už konečně bez krve, ale dneska ráno šílená bolest, spíš křeče, do levého vaječníku a pak tlak na spodek. Naštěstí po 45minutách pomohl Ibalgin, ale už jsem i přemýšlela o navštívení pohotovosti. Je možné mít tak brzo ovulaci, když jsem od revize neměla ani MS?
Děkuji za názory, popř. za zkušenosti.