Bolest po revizi - ovulace?

Anonymní
4.5.13 11:32

Bolest po revizi - ovulace?

Ahoj, chtěla bych zjistit kdy je možné mít ovulaci, případně o co jde v mém případě za problém :roll:
26.4. jsem byla na revizi dělohy po zamklém těhotenství. Šest dní jsem slabě krvácela. Včera to byl týden od revize a už konečně bez krve, ale dneska ráno šílená bolest, spíš křeče, do levého vaječníku a pak tlak na spodek. Naštěstí po 45minutách pomohl Ibalgin, ale už jsem i přemýšlela o navštívení pohotovosti. Je možné mít tak brzo ovulaci, když jsem od revize neměla ani MS?
Děkuji za názory, popř. za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
4.5.13 12:04

Pokud by se to opakovalo nebo ještě stupňovalo, spíš bych pro jistotu navštívila lékaře
já jsem po revizi po zamlklém žádné větší bolesti neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 12:25

Muze to byt cokoliv i ovulace. Telo se vycistuje a hoji. Bolest muze pusobit i to, ze te nevycistili dostatecne :think: Nemusi to nic znamenat, ale podle toho jak opisujes bolest, bych radsi zasla k dr.- pro klid duse. Ja jsem po revizi krvacela asi 4 -5 dnu a pak uz vubec a bolesti taky zadny.
Tak uvidis, co jeste napisou holky, snad nejak poradi. Drzim palecky, at to mas v poradku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 14:14

Tak nová zkutečnost, zase jsem začala krvácet a celkem silně jako u MS ale bolest už není :roll: ježiškote co mě muže být :roll:

• Citovat
  • Upravit
39
4.5.13 14:26

Tak to bych tipla na další čištění. možná něco zbylo a tělo potřebovalo vypudit ven.
ale pokud by bylo krvácení silné, chtělo by to opravdu doktora - pro klid duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.13 20:33

Vim, ze je to neprijemne, ale tohle chce urcite doktora. Klidne zitra na pohotovost. Dej pak vedet jak ses rozhodla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí