Bolesti po sexu v době ovulace

2451
2.5.13 08:57

Bolesti po sexu v dobe ovulace

Ahoj holky, mam docela problem. Jde o to, ze po milovani v dobe ovulace mam na 30-45 min. dost hnusny bolesti v podbrisku a tlak do konecniku. Uz jsem jednou rodila a bez nadsazky rikam, ze to jsou takove intenzivni kontrakce jen s tim rozdilem, ze trvaji tu zminovanou dobu bez prestavky. V minulosti jsem kvuli tomu volala i 3× rychlou, ale gyndari bud rekli, ze mi nejspis praskla cysta pri soulozi (na UTZ videli krvavy hematom), nebo prisli se zaverem, ze mam vajicko tesne pred uvolnenim, ktere mi naleha na delohu a to tlaceni se pri sexu zintenzivnuje a zpusobuje bolesti. Je to hnus, neprala bych to nikomu a nechce se mi ted ani s muzem spat, i kdyz vim, ze mam prave plodne obdobi..
PS: Jedine reseni, co doktori navrhli je antikoncepce, ktera nezpusobi dozrani vajicka a tim padem po problemu..Jenze mi se ted snazime o druhe mimi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
2.5.13 18:01

Nikdo se zkusenostma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 14:31

@Lada84 já osobně s tímto zkušenost nemám, sex jsem měla vždy bez problémů. Ale slyšela jsem, že to bývá dost bolestivé, uvolnění vajíčka. U některých. Pokud je to vždy jen v době ovulace. Pokud pokaždé, viděla bych to na ty cysty, které se můžou tvořit a zanikat u někoho dost často. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.5.13 14:45

@Randgrid Je to jenom nekdy, proto se priklanim k teorii o dozravani vaj. Je to opravdu neprijemna bolest, neda se pri ni stat, chodit, ani mluvit a tak tu bolest rozdejchavam stocena do klubicka :( Kdyz me tak muz vidi, tak by nejradsi vzal cas zpatky :? Me proste prijde divny, ze to mam brat jako fakt :nevim: Me to normalni nepripada :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 15:01

@Lada84 popravdě mě taky ne.. pokud je to skutečně tím dozráváním, bavila ses o tom s gynekologem? Třeba by ti dal alespoň magnezko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
3.5.13 15:04

Já mám taky bolestivou ovu, ale toto neznám.. no normální mi to moc nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.5.13 15:26

@Randgrid @verrru Holky, rychla me kvuli tomu v minulosti uz 3× vezla. Jednou nasli pani doktori krevni srazeninu (nevedeli z ceho, priklaneli se k cyste), podruhe mi pri UTZ rekli, ze se mi kazdou hodkou uvolni vajicko, treti diagnoza byla, ze proste nevi. Stava se mi to tak 4× do roka, je to OPRAVDU HNUS, krece v podbrisku (si pomalu rikam zlaty kontrakce), zimnice, kdy nedokazete myslet na nic jineho, nez na bolest a hledani nejlepsi polohy (klubicko). Neexistuje to prochodit a to ani v predklonu. Manzel je z toho vzdycky na vetvi, pomalu se boji me dotknout :(
Ja uz s tim jezdit nikam nechci, pomalu si pripadam jako hysterka (coz fakt nejsem, k doktorum chodim zpravidla 5 min. pred 12, nekdy na cas..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 15:40

Ale pohotovost je jedna věc, gynekolog tě zná. Já bych se radila především s ním, aby ses vyhnula těmto bolestem jinak, než HA, když se snažíte. Třeba ti fakt dá něco podpůrného. Těhotným se dává magnezko. Na pohotovosti tě léčit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 15:41

Navíc, pokud by se ti tak často měla uvolňovat vajíčka taky není dobré. Nemáš třeba v sobě nějaký zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.5.13 16:03

@Randgrid Chci jit za gyndarem, az budu v tom, aby mi to potvrdil. Ono se mi to ted zase nemusi nejakou dobu stat a ja nevim, jestli neco pozna, kdyz to nebude aktualni. Byla jsem s tim 3× v Brandyse, ale rychla me nehodila na pohotovost, ale rovnou na gyn.-por. oddeleni (ted uz tam nejsou). Kazdopadne tam byli profici, co by meli neco vedet :nevim:
Zacinam se smirovat s tim, ze „snazici“ faze proste bude spojena s bolesti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 20:07

@Lada84 to je ale pitomost. Já bych za ním šla, co víš co to je. On se bude snažit přijít na něco, co to je. Hůř už to nemůže být, ale je volovina za ním jít až budeš v tom. Navíc to, že jedno mimi už je nezaručí snadné snažení při dalším. Pro klid. Ale je to jen na tobě. ;) každopádně to v pořádku není, aby tě museli vozit rychlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
3.5.13 20:09

Ještě mě napadlo, pokud míváš často záněty močáku, možná to má souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
3.5.13 20:17

@Lada84 já to dřív mívala taky, ale nikdy jsem to neřešila. Prostě jsem v době ovu nesexovala. Naštěstí jsem tyhle problémy měla až po narození druhého syna a k dalšímu snažení už pak nebyla potřeba. Po čase to odeznělo postupně samo.Ale mojí poslední ovu jsem to pociťovala znovu, tak mám taky obavy, jestli se mi tyhle bolesti nezačaly vracet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
4.5.13 08:20

@Komteska80 Ja to mela jeste predtim, nez jsem cekala dceru, takze u me tam souvislost s tehotenstvim, nebo porodem asi nebude :think: Mocak je svinstvo, ale nevim, jestli je to od toho, to by spis resil urolog. Jinak si nemyslim, ze mi tehotenstvi hned tak vyjde, poprve jsem cekali pouhe tri mesice, a ted na ten treti najizdime zase a nepocitam s tim, ze to vyjde (nechci byt zklamana).
Zajdu s tim za doktorem, ale az to bude aktualni (jestli meli problemy neco videt, kdyz jsem ty bolesti mela, tak pochybuju, ze neco uvidi, kdyz si tam pujdu na „pohodu“). :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
4.5.13 08:43

Ahoj. Také mívám většinou hodně bolestivou ovulaci. Než jsem přišla na to, že je to OVU, tak jsem párkrát navštívila chirurgickou ambulanci s podeždřením na slepák :D Ta největší bolest trvá většinou 4-5 hodin a pak většinou odezní. Je to dost nepříjemné a sex takřka nemožný. Takže pokud se snažíte o miminko, zkuste to hned po odeznění největších bolestí a samozřejmě před tím, spermie chvíli vydrží. Zkusila jsem ovu testy a ty taky napoví správný čas.
Jinak na bolesti hodně pomáhají algifen kapky.
A ať se brzy zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria