Bolesti po sexu v době ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
4.5.13 10:03

@Marika2 Moc dekuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.8.15 11:23

Zdravím dámy. Teď to čtu a úplně mi mluvíte z duše. Teď jsem měla ovulaci a při sexu mě to trošku bolelo, citlivý čipek úplně šíleně a po jsem měla šílené křeče v děloze i konečníku. A člověk si nijak neuleví je to teda parádně šílený stav :nevim: My se teď pokoušíme o první miminko. Mám vysazeno od konce dubna, a až v červenci jsem měla první ovu. Teda alespoň si to myslím, nikdy se mi tohle dřív nedělo. Tak jsem zvědavá, jestli ta bolest aspoň měla říkat, že to klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.2.16 22:37

Včera se mi stalo úplně to samé jako zakladatelce. Po sexu. Žádná divočina. Prostě ukrutná bolest v podbřišku těsně nad pochvou vystřelující až do konečníku. Lehla jsem a nemohla jsem vstát. Manžel mi pomohl vstát a začalo se mi dělat špatně. nejdříve na omdlení a pak na zvracení. Myslela jsem si, že bije moje poslední hodinka a nevědět, že nejsem těhotná, tak asi rodím. K tomu bych to přirovnala. Jsem jinak ráda, že nejsem sama komu se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.2.16 22:46

Já mám stejné problémy a nevím čím to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.2.16 22:52

Stává se mě, že po sexu mám nesnesitelné bolesti hlavy. Není to o tom, že bych prožívala extra bouřlivý orgasmus, ale rozbolí mě ona citlivá místa a mám co dělat, abych sebou nesekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.2.16 22:57

Mívávám stejné problémy po sexu, akorát že umě to bývává těsně před tím, nežli mi začne MS. Prý to odezní s prvním porodem. Vzhledem k tomu, že hormonální antikoncepci odmítám a děti nechci, asi mi nezbývá než trpět celý život, nebo se týden před MS vyhýbat sexu. Bolesti jsou to opravdu hrozné, jednou jsem z nich i zvracela. Přejdou zhruba do půl hodiny, takže prášek na bolest je obsolentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.2.16 22:58

Já to mívám těsně po menstruaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
12.2.16 08:24

Mívám to samé. A je jedno jestli po menstruaci, nebo před..to je jedno. Prostě se mi to semtam stane, trvá to tak půl hodiny a já normálně řvu bolestí. Na gyndě mi řekli po ultrazvuku že jsem v pořádku, stěry byli v pořádku, nic mi není tečka. Tak nevím proč se mi to občas stává, ale je to opravdu hnus, i jsem jednou skoro padla do mdlob :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.2.16 08:48

No tak jestli ti na gyndě řekli, že jsi vzdravá, tak asi jo. Takže buď zkusíš tu antikoncepci, jestli na to pomůže nebo se vyhneš v tom oobdobí styku :D jiná možnost není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.16 21:45

Dobry den, pani Lado ja mam ten sami problem s pritelem se snazime o miminko dnes mam plodny den, meli jsme pohlavni styk a me boli bricho take mi to jde do konecniku, nevim co to je ale doufam ze nic vazneho miminko si prejeme strasne dlouho tak doufam ze se to povede nam a i vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
28.7.16 23:24

@juliettee ja mam to same, uz jsem to rikala sve doktorce a ta mi na to odpovede „Me to s manzelem taky boli“. :think: Nic jsem se tedy moc nedozvedela. Bojim se spis, zda to neni cysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.16 00:06

Ja uz mam jen jeden vajecnik, mam za sebou jen tenhle rok tri operace, dve byli dokonce hned behem 14cti dnu :( bojim se ze bud neotehotnim a nebo ze otehotnim mimodelozne snad se nam to povede ale to cekani je hrozne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.7.16 06:36
@Andrejizna píše:
@juliettee ja mam to same, uz jsem to rikala sve doktorce a ta mi na to odpovede „Me to s manzelem taky boli“. :think: Nic jsem se tedy moc nedozvedela. Bojim se spis, zda to neni cysta

změnila bych doktorku :? mě doktor vždycky řekne že máme používat lubrikant :nevim: který sice používáme ale je mi k ničemu, protože vlhká jsem vždycky dost a nedře to. Bolí mě spíš vyloženě v podbřišku a na to mi lubrikant nezabere bohužel. Cystu nemám, dělal mi několikrát ultrazvuk. Mimo to mám ještě nonstop nějaký výtok, ale výsledky přijdou vždycky v pořádku. Takže nevim co mi je a asi se to ani nedozvím. Doktora jsem měnila už po 4 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.7.16 06:56

@juliettee my pouzivame detstky olejicek. Boli me to pravazne v pravem podbrisku, mam vzdy i bolestivou MS, ale jsem 1. den. Nevim, zda treba nemam neco s vajecnikem, nejaky zvetseny ci co. Vytoky mam taky porad. Zvazuji zda by to nejaka detoxikace tela nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
29.7.16 07:00
@Andrejizna píše:
@juliettee my pouzivame detstky olejicek. Boli me to pravazne v pravem podbrisku, mam vzdy i bolestivou MS, ale jsem 1. den. Nevim, zda treba nemam neco s vajecnikem, nejaky zvetseny ci co. Vytoky mam taky porad. Zvazuji zda by to nejaka detoxikace tela nepomohla

tak to jsme na tom úplně stejně :? taky mě vždycky bolí v pravém podbřišku. A používáme lubrikant nebo kokosový olej, jak kdy. S tím výtokem taky nevím co dělat, nic mi na to nepomáhá. Jedině fakt zkusit tu detoxikaci, jinak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí