Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím dámy. Teď to čtu a úplně mi mluvíte z duše. Teď jsem měla ovulaci a při sexu mě to trošku bolelo, citlivý čipek úplně šíleně a po jsem měla šílené křeče v děloze i konečníku. A člověk si nijak neuleví je to teda parádně šílený stav
My se teď pokoušíme o první miminko. Mám vysazeno od konce dubna, a až v červenci jsem měla první ovu. Teda alespoň si to myslím, nikdy se mi tohle dřív nedělo. Tak jsem zvědavá, jestli ta bolest aspoň měla říkat, že to klapne ![]()
Včera se mi stalo úplně to samé jako zakladatelce. Po sexu. Žádná divočina. Prostě ukrutná bolest v podbřišku těsně nad pochvou vystřelující až do konečníku. Lehla jsem a nemohla jsem vstát. Manžel mi pomohl vstát a začalo se mi dělat špatně. nejdříve na omdlení a pak na zvracení. Myslela jsem si, že bije moje poslední hodinka a nevědět, že nejsem těhotná, tak asi rodím. K tomu bych to přirovnala. Jsem jinak ráda, že nejsem sama komu se to děje.
Stává se mě, že po sexu mám nesnesitelné bolesti hlavy. Není to o tom, že bych prožívala extra bouřlivý orgasmus, ale rozbolí mě ona citlivá místa a mám co dělat, abych sebou nesekla.
Mívávám stejné problémy po sexu, akorát že umě to bývává těsně před tím, nežli mi začne MS. Prý to odezní s prvním porodem. Vzhledem k tomu, že hormonální antikoncepci odmítám a děti nechci, asi mi nezbývá než trpět celý život, nebo se týden před MS vyhýbat sexu. Bolesti jsou to opravdu hrozné, jednou jsem z nich i zvracela. Přejdou zhruba do půl hodiny, takže prášek na bolest je obsolentní.
Mívám to samé. A je jedno jestli po menstruaci, nebo před..to je jedno. Prostě se mi to semtam stane, trvá to tak půl hodiny a já normálně řvu bolestí. Na gyndě mi řekli po ultrazvuku že jsem v pořádku, stěry byli v pořádku, nic mi není tečka. Tak nevím proč se mi to občas stává, ale je to opravdu hnus, i jsem jednou skoro padla do mdlob ![]()
No tak jestli ti na gyndě řekli, že jsi vzdravá, tak asi jo. Takže buď zkusíš tu antikoncepci, jestli na to pomůže nebo se vyhneš v tom oobdobí styku
jiná možnost není ![]()
Dobry den, pani Lado ja mam ten sami problem s pritelem se snazime o miminko dnes mam plodny den, meli jsme pohlavni styk a me boli bricho take mi to jde do konecniku, nevim co to je ale doufam ze nic vazneho miminko si prejeme strasne dlouho tak doufam ze se to povede nam a i vam.
@juliettee ja mam to same, uz jsem to rikala sve doktorce a ta mi na to odpovede „Me to s manzelem taky boli“.
Nic jsem se tedy moc nedozvedela. Bojim se spis, zda to neni cysta
Ja uz mam jen jeden vajecnik, mam za sebou jen tenhle rok tri operace, dve byli dokonce hned behem 14cti dnu
bojim se ze bud neotehotnim a nebo ze otehotnim mimodelozne snad se nam to povede ale to cekani je hrozne ![]()
@Andrejizna píše:
@juliettee ja mam to same, uz jsem to rikala sve doktorce a ta mi na to odpovede „Me to s manzelem taky boli“.Nic jsem se tedy moc nedozvedela. Bojim se spis, zda to neni cysta
změnila bych doktorku
mě doktor vždycky řekne že máme používat lubrikant
který sice používáme ale je mi k ničemu, protože vlhká jsem vždycky dost a nedře to. Bolí mě spíš vyloženě v podbřišku a na to mi lubrikant nezabere bohužel. Cystu nemám, dělal mi několikrát ultrazvuk. Mimo to mám ještě nonstop nějaký výtok, ale výsledky přijdou vždycky v pořádku. Takže nevim co mi je a asi se to ani nedozvím. Doktora jsem měnila už po 4 ![]()
@juliettee my pouzivame detstky olejicek. Boli me to pravazne v pravem podbrisku, mam vzdy i bolestivou MS, ale jsem 1. den. Nevim, zda treba nemam neco s vajecnikem, nejaky zvetseny ci co. Vytoky mam taky porad. Zvazuji zda by to nejaka detoxikace tela nepomohla
@Andrejizna píše:
@juliettee my pouzivame detstky olejicek. Boli me to pravazne v pravem podbrisku, mam vzdy i bolestivou MS, ale jsem 1. den. Nevim, zda treba nemam neco s vajecnikem, nejaky zvetseny ci co. Vytoky mam taky porad. Zvazuji zda by to nejaka detoxikace tela nepomohla
tak to jsme na tom úplně stejně
taky mě vždycky bolí v pravém podbřišku. A používáme lubrikant nebo kokosový olej, jak kdy. S tím výtokem taky nevím co dělat, nic mi na to nepomáhá. Jedině fakt zkusit tu detoxikaci, jinak fakt nevím ![]()