Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem ne mocná a pan doktor mi předepsal antibiotika chtěla bych se zeptat jestli si ste brali také a jak se menovali
Příspěvek upraven 23.04.23 v 13:49
@Iveta776 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem necona a pan doktor mi předepsal antibiotika chtěla bych se zeptat jestli si tě brali také a jak se menovali
Chtěla bych uvařit z toho, co mám v lednici. Co mi poradíš?
@Iveta776 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem necona a pan doktor mi předepsal antibiotika chtěla bych se zeptat jestli si tě brali také a jak se menovali
Očividně jsi mimo, vem si prášky co ti předepsal a jdi si lehnout.
@pikola píše:
četla jsi pejska a kočičku? ![]()
(ale jo, jinak tvoji odpověď chápu… jenom mi to nedalo…)
@Iveta776 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem ne mocná a pan doktor mi předepsal antibiotika chtěla bych se zeptat jestli si ste brali také a jak se menovaliPříspěvek upraven 23.04.23 v 13:49
Nebudeš jako moje někdejší potenciální tchyně? Zapomněla jsem si u ní silné léky na průjem, když jsem tam šla zas, tak mi vracela napůl sežranou lahvičku s tím, že si vzala, že jsou na žlučník, že jo?
ATB se píšou různá na různé potíže. Takže jestli já brala naposledy Sumamed na boreliózu, tak je ti to plat prtný, protože ty máš jinou nemoc a snášíš léky jinak než já, já třeba po deoxymykoinu bleju jak amina, takže ho brát nemůžu.
@Iveta776 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat sem ne mocná a pan doktor mi předepsal antibiotika chtěla bych se zeptat jestli si ste brali také a jak se menovaliPříspěvek upraven 23.04.23 v 13:49
Akorát si zapomněla dodat že jsi těhotná, teda pokud se od konce března něco nezměnilo.
@mamule42 píše:
Akorát si zapomněla dodat že jsi těhotná, teda pokud se od konce března něco nezměnilo.
No hlavně zapomněla napsat co jí je a co bere, že. ![]()
Pořiďte si lednici.
@pikola píše:
@mamule42 píše:
Já myslela, že jí je 13. Ona je těhotná? Bože…
Ne, antibiotika se neberou, neboť je to úzkoprofilové zboží a tak se jimi šetří.
@Iveta776 píše:
To se přece nevylučuje…
@hanka.br. píše:
@hanka.br. píše:
chudák dítě