Sen o stříhání vlasů, výklad

98
8.7.14 08:46

Sen o stříhání vlasů

Ahoj holky. Není tady prosím náhodou někdo, kdo by mi dokázal aspoň přiblížit výklad snu? Dnes se mi zdálo, že jsem si sama stříhala vlasy, že jsem si zkracovala konečky a zkrátila jsem si je moc, myslím, že dokonce na dvakrát až jsem pak měla ty vlasy o dost kratší, jen po krk. A držela jsem si vlasy v ruce, ty ustřihnuté a byly takové pevné, husté, což normálně nemám. Co by to mohlo znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
8.7.14 08:54

Vlasy značí sebeobraz, život, vitalitu, myšlenky..Změna účesu je změna myšlení nebo postojů..(k jaké situaci už musíš vědět sama)..víc jsem ve svém snáři nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.7.14 08:56

Řekla bych že jsi v něčem líná, respektive kdybys přidala a něco si odřekla, dosáhla bys neuvěřitelných výsledků. Je to určitě sebeomezení, jakoby ztráta svobody, nasazení nějakého režimu, přemožení se… já t dokážu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
8.7.14 09:01

@Emilie Já z tý tvojí profilovky nemůžu. :lol: Co jsi to asi zrovna vysvětlovala fotografovi? :palec: :mavam: Originální mezi tima miminkovskýma profilovkama. :palec:

• Citovat
  • Upravit
20518
8.7.14 09:05
@Makikki píše:
@Emilie Já z tý tvojí profilovky nemůžu. :lol: Co jsi to asi zrovna vysvětlovala fotografovi? :palec: :mavam: Originální mezi tima miminkovskýma profilovkama. :palec:

Co jsem říkala? Až tě chytím, tak… ty fotky smažu! Taková hra, jakože je honí nějakej dinosaurus, a ty malý potvůrky se u toho ještě bavily s fo´tákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
8.7.14 09:06

@Emilie To je super, úplně si to dokáži přestavit, pobavila jsi mě! :lol: :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20518
8.7.14 09:10
@Makikki píše:
@Emilie To je super, úplně si to dokáži přestavit, pobavila jsi mě! :lol: :mrgreen: :palec:

A já ty fotky nakonec nechala, protože jak říkáš - nakonec origoš profilovka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makikki
8.7.14 09:12

@Emilie No to jsi udělala jen dobře, lepší jak ty miminkovský, i když chápu, že každý chce ukázat své mimi. :dance: taky s se to tu jmenuje emimi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.14 09:13

Tak já se zkusím tentokrát raději anonymně vetřít se svým snem, třeba se tu přecijen najde někdo kdo tomu rozumí, já se totiž za ten svůj až stydím… O víkendu u nás byli manželovi rodiče a možná ovlivněna tím v noci se mi zdálo že jsme s nimi i jeho sourozenci na nějakém zahraničním pobytu v super hotelu. Najednou jsem se šla za ten hotel projít do jakési pouště, tlačila jsem prázdné golfky, tedy cca o rok napřed… a potkala tam jeho bratra. Najednou mě začal líbat a já si nejenže přesně uvědomuju jaké to bylo ale i to, jak říká ať to nikomu neříkám že se budeme scházet jen tu 8o Upozorňuji že mě jeho bratr ani v nejmenším nepřitahuje a naprosto tento „úlet“ nechápu :oops:

• Citovat
  • Upravit
6590
8.7.14 09:23

Mi se zase noc co noc zdá o tom, že mě manžel nechce :D musím se ho prosit, aby byl se mnou na Silvestra o půlnoci :D každou noc o něj bojuju a přitom máme skvělé manželství a 100% mu věřím…

Ten tvůj sen znamená (nejspíš), že nevěříš ostatním a říkáš si : KDYŽ
NĚCO CHCI, MUSÍM SI TO UDĚLAT SAMA… Ne? Já si sama vlasy stříhám právě z tohoto důvodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.7.14 10:13
@Anonymní píše:
Tak já se zkusím tentokrát raději anonymně vetřít se svým snem, třeba se tu přecijen najde někdo kdo tomu rozumí, já se totiž za ten svůj až stydím… O víkendu u nás byli manželovi rodiče a možná ovlivněna tím v noci se mi zdálo že jsme s nimi i jeho sourozenci na nějakém zahraničním pobytu v super hotelu. Najednou jsem se šla za ten hotel projít do jakési pouště, tlačila jsem prázdné golfky, tedy cca o rok napřed… a potkala tam jeho bratra. Najednou mě začal líbat a já si nejenže přesně uvědomuju jaké to bylo ale i to, jak říká ať to nikomu neříkám že se budeme scházet jen tu 8o Upozorňuji že mě jeho bratr ani v nejmenším nepřitahuje a naprosto tento „úlet“ nechápu :oops:
Úlet. myslím si, že se nemusíš stydět za to, co ti podbízí tvoje podvědomí - o tom ty vědomě nerozhoduješ a rozhodnout nemůžeš. Jinak zajímavější je ta poušť, což může symbolizovat pocit opuštění, a hotel naopak výdaje až dokonce zbytečné utrácení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat