Život po životě

3.7.14 07:31

Život po životě

Ahoj holky. Včera jsem dočetla knížku Život po životě od Moodyho, dost mě zaujala a zajímalo by mě, jestli tyto posmrtné příběhy mohou být i u nás, zda znáte někoho ve vašem okolí kdo stál na prahu smrti a viděl tunel, zpětně svůj život, mrtví příbuzný apod. Prosím, koho toto téma nezajímá ať nic raději nepíše, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2372
3.7.14 07:36

@ježourek x.x.x ahoj, též jsem četla tuto knížku, velmi mě zaujala, a pomohla mi vyrovnat se se ztrátou rodičů! Můj otec měl v roce 85 úraz, spadl z 10 m, bylo to sním špatné, prožil klinickou smrt, říkal, že šel tunelem a vzadu bylo světlo, a najednou, že se objevil žebřík a měl po něm vylézt, ale rozhodl se, že nepoleze a probral se! Nikdy nikdo nemůže říct, že po smrti, je to nebo ono, to zjistíme, až tam budem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.7.14 07:37

Nezajímá mě to, děsí mě to, ale věřím v to :lol: Mám známého který právě ten tunel viděl a popisoval to tak…tak…zajímavě, že tomu věřím

• Citovat
  • Upravit
3.7.14 07:42

Taky jsem se nad tím zamyslela a věřím že by na tom mohlo být něco pravdy, třeba že spoustu lidí má podobné příběhy, autor tam nepíše nic o tom že by někdo viděl něco jiného…plácnu třeba auta :).Na jednu stranu škoda že neznám někoho s takovou zkušeností, je to něco jiného to číst nebo slyšet od člověka kdo to opravdu prožil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
3.7.14 07:46

Moje kolegyně v práci měla ve 40 letech mrtvičku..popisovala mi, že se jí to stalo doma, najednou měla tmu před očima a cítila, že ppadá na zem, nemohla se hýbat, pak najednou cítila, že se její duše vzdaluje. Uviděla v dálce jasné pronikavé světlo a prý tak příjemně a úžasně se ještě nikdy necítila, chtěla tam zůstat, ale nějaký hlas jí říkal, že ještě není její čas, že se musí vrátit zpátky. najednou se probrala na zemi a doplazila se pro telefdon a zavolala si pomoc.ale říkala, že to vrácení do těla bylo horší než ledová sprcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.7.14 07:59

@ježourek x.x.x zkus si přečíst něco od Michaela Newtona, to budeš teprve valit bulvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.14 08:06

@Antonie Bolavá ještě zajímavější kniha než od Moodyho? Jsou tam také napsány zkušenosti od různých lidí? A dík za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
3.7.14 08:08

@LLin
uf, normálně mně zamrazilo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.7.14 08:13
@ježourek x.x.x píše:
@Antonie Bolavá ještě zajímavější kniha než od Moodyho? Jsou tam také napsány zkušenosti od různých lidí? A dík za tip :palec:

troufám si říct, že daleko nejzajímavější kniha, kterou jsem v životě četla ;) Jsou to vlastně jen příběhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.14 08:15

@Antonie Bolavá Super, dík, něco určitě přečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
3.7.14 08:28

@Antonie Bolavá Četla jsi všechny od Newtona, nebo jen některou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.7.14 08:29
@Marcip píše:
@Antonie Bolavá Četla jsi všechny od Newtona, nebo jen některou?

myslím že všechy. To ne nedá přečíst jenom jedna a pak toho nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
3.7.14 08:31

@Antonie Bolavá Díky :kytka: já si myslím, že jak přelouskáš jednu - přešteš všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
3.7.14 08:47

Mému partnerovi se to stalo, když mu byly čtyři roky. Srazilo ho auto, byl v klinické smrti (to se dozvěděl až později, v dospělosti, když mu to rodiče vyprávěli). Ale má z té doby taky vzpomínku na tunel a bílé světlo, prý to bylo nádherné a chtěl za tím světlem jít, strašně ho to tam táhlo, ale pak uslyšel nějaký hlas, který mu říkal, že tam ještě nemůže, že se musí vrátit. A než šel do toho tunelu, tak prý viděl svoje tělo na operačním stole a vnímal všechno, co ti doktoři nad ním nejen říkali, ale i co si mysleli a i když byl ještě malý, tak všemu rozuměl a všechno chápal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.7.14 09:05

Ahoj, pak diskusi dočtu.

Mám kamaráda, jako malý havaroval se strýčkem v autě. Rozrazil si hlavu v půli. Říkal mi, že si dobře pamatuje, jak ležel a čuměl do bláta, najednou se „vznesl“ a letěl tunelem, na jehož konci byla postava-hlas, která mu řekla „ty ještě ne, je moc brzy“. Probudil se v tom bahně, strejda se z toho vylízal až v nemocnici.
Já tomu opravdu věřím, nějak nemůžu uvěřit, že by naše veškeré vědomí prostě vyplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat