Život po životě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
30.8.15 18:39

@artepkaa je to sen, ale tak moc živej, že mám pocit, že vlastně nespím, ten stav nedokážu posoudit. Stalo se mi to i s mojí babičkou, která mi ještě za života slíbila, že za mnou příde. Stalo se, ale jen jedenkrát, když jsem čekala dceru, držela mne za ruku, cítila jsem i ten stisk, řekla mi, že budu mít holčičku. Ptala jsem se manžela, jestli mi nestiskl ruku on, ne prý spal.Od té doby bohužel nic. Ptala jsem se tehdy a co děda? Říkala, není to tak jednoduché se sem dostat.Za ruku držela malého chlapečka. Zemřel jí kdysi když mu byly tři roky, jestli to byl on nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
30.8.15 19:27

@boball z toho az mrazi, kdyz mi umrela mama, zdalo se mi o ni kazdou noc, nejdriv jsem byla z toho vydesena, ale pak jsem si zvykla, den pred smrti taty, jsem ji ve snu videla, jak stoji u skrine, vypadalo to, jakoby otci vybirala posledni obleceni! Je pravda ze v posledni dobe sny prestaly, ale nektere sny byly jako zive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 19:32

@artepkaa Možná už jsou tam spolu. Ted jsem si ještě vzpomněla, že babička říkala že by ráda pozdravovala mámu, ale at to raději nedělám, že mi nebude věřit, moje matka je na takové věci alergická. Ale, že až bude její čas, příde si pro ní. Třeba si i tvoje maminka přišla pro tatínka :think: Tenhle můj zážitek je starý 25 let a mrzí mne, že už se nikdy neopakoval, tak ráda bych s ní zase mluvila.Ona mi vždy dokázala poradit, jako už potom nikdo na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.8.15 19:54

Jsem ráda, že se tu našel někdo, za kým taky chodí mrtví příbuzní. Třeba nejsem blázen, nenamlouvám si to a věřím v něco, co opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 19:59

@chipsa Člověk neví jestli má tak velkou fantazii, nebo se to opravdu děje, mě se ještě stalo, že jsme se bavily s kamarádkou o jednom kamarádovi, kterého někdo zabil a hned tu noc mi přišel sdělit, že se má dobře, že má na starosti děti které tam nemají rodiče a na zemi jako zedník nebyl spokojenej.Ale, zemřelo mi už víc známých a ti i když jsem na ně myslela, nikdy se neozvali. Tohle mi vrtá hlavou.Asi nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.8.15 20:02
@boball píše:
@chipsa Člověk neví jestli má tak velkou fantazii, nebo se to opravdu děje, mě se ještě stalo, že jsme se bavily s kamarádkou o jednom kamarádovi, kterého někdo zabil a hned tu noc mi přišel sdělit, že se má dobře, že má na starosti děti které tam nemají rodiče a na zemi jako zedník nebyl spokojenej.Ale, zemřelo mi už víc známých a ti i když jsem na ně myslela, nikdy se neozvali. Tohle mi vrtá hlavou.Asi nechtějí.

Ano, děje se to. Když děda zemřel, neměla jsem o tom ani tušení. Přišel mě to říct do snu. A ten sen byl tak živý, že jsem se vzbudila chromá hrůzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
30.8.15 20:07

@chipsa S tím souhlasím, je to jinej pocit, než když se vzbudíš z obyčejného snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
31.8.15 14:24

@boball u těchto typů snů je to podobný, jako při meditacích. Nevím, jestli s tím máte někdo zkušenost. Prostě spíte, ale víte, že jste vzhuru a obrazy běží. Já to tak mívám.
Ale je hezky vidět, jak každý, kdo má s tím kontaktem zkušenost, nejdříve pochybuje sám o sobě, jestli už nezmagořil. Ta víra, že po smrti je konec do nás byla asi dobře vtlučena. :)
Také mi zemřelo více blízkých osob, ale kontaktovaly mě pouze maminka a babička a to pouze do té doby, dokud mě nepřivedly na určitou věc. Pak už následoval pouze vzkaz, že jsou šťastné a vše je vpořádku a adié. A všechny kontakty denní i noční z jejich strany ustaly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
5.3.16 13:22

Ahoj, teď jsem přečetla celou diskusi a opravdu jsem taky zažila setkání. Tak jsem chtěla toto téma oživit. Prošla jsem si velmi těžkým stavem, šanci na přežití (jak jsem se dozvěděla až po uzdravení) jsem měla pár procent (asi 5-ti procentní šanci). A když jsem byla v tom těžkém stavu, ležela jsem na JIPce, na přístrojích, stáli u mého lůžka 3 osoby. Moji zemřelí příbuzní. Nic neříkali, ale věděla jsem, že jsou se mnou.
Také máte zkušenosti se setkáním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.3.16 13:25

@VeruBorůvka osobně ne, ale nám umíral doma děda, měl rakovinu s posledním stádiu a byl doma den před smrtí než umřel, tak se nás- mě a babičky ptal kdo to jsou ti tři páni co stojí okolo postele - do rána umřel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.3.16 16:25

Mažel měl úraz při práci v lese, měl zlomeninu lebky. Říkal, že v tom bezvědomí viděl svojí budoucnost. Takže mi vždycky řekne, jojo to jsem věděl, že se stane. Což mi přijde také strašný. Jinak před tím nikdy ničemu nevěřil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.3.16 16:50

Holky, jestli máte rády tajemno, tak doporučuji na youtube. Záhady. sk. Slováci to teprve umí podat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat