Vykladač snů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.14 14:12

vykladač snů

Ahoj chci se zeptat zda se někdo z vás nezabývá výkladem snů? :think: Zdál se mi strašně živí sen, koukala jsem do snáře ale nemohu tam najít vůbec nic. Jsem nyní ve 20tt těhotenství, moje první těhotenství nedopadlo dobře a u tohoto jsem v prvních týdnech začala silně krvácet, do nemocnice jsem jela s tím že je po všem, ale drobeček se udržel a jednalo se o prasklý hematom. Abych se dostala k podstatě mého dotazu…zdálo se mi že jedu s mámou a partnerem někam autem, najednou se naproti našemu autu objeví střelec, který střílí všude kolem i na naše auto. Ujeli jsme a když jsme byli dostatečně daleko a situace se konečně trochu uklidnila rozhlédla jsem se a všude kolem byla krev, hledala jsem zranění na těle ale nikde nic až jsem zjistila že krev teče z pochvy a já potrácím, valila se opravdu všude po sedačce byla i po interiéru auta. Pak jsem se probudila. Zní to asi trochu zmateně v mém podání, ale bylo to opravdu nepříjemné a provází mě ne moc dobrý pocit od té doby co jsem se probudila. :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
21.6.14 14:38

To znamená, že to tvoje těhotenství dobře dopadne, já na tom byla jako ty a hodně se mi zdávalo, že jsem krvácela, ale bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat