Vidi moje deti ducha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.6.14 15:08

Vidi moje deti ducha?

Omlouvam se za anonym, sama si prijdu jako blazen, ale treba mate nekdo podobnou zkusenost.

Mam dve deti, 5let a 5mesicu. Kdyz starsimu byly asi 2 roky, rikal, ze u nas v koute stoji pan 8o. Pry tam stoji a vypravi pribehy. Nikdy se ho nebal, casto se smal a s nikym si v obyvaku povidal, kdyz jsem byla v jine mistnosti. Jednou za mnou prisel at mu opravim hracku, rekla jsem, ze to musi udelat tata az se vrati. Ukazal prstem do kouta a rekl „a on to spravit neumi?“
Pripadala jsem si jako blazen. Snazila jsem se ze syna dostat co nejvice informaci a podle vseho co rekl, by se jednalo o meho dedu. Zemrel jeste nez jsem se narodila. Ale zil ve stejnem dome, jen v jine casti.
Mladsi syn ma hraci deku u toho „koutu“ neustale se otaci, smeje a natahuje ruce k tomu koutu.
Ten starsi uz o tom nemluvi, kdyz se ho zeptam, nechce mluvit.
Myslite, ze opravdu je mozne, ze mame v byte ducha? Prijdu si jako blazen.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
13.6.14 15:13

Ano věřím, že je to možné. Děti mají možnost vidět co my ne.
My máme možnost se z duchy setkat běžně prý přes sny. Když se nám o někom mrtvém zdá, prý to znamená, že nás vyhledal a chtěl se spojit.
Děti mají prý možnost s nimi komunikovat. Smějí se, povídají si, nebrečí tak je nech :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
13.6.14 15:16

Je tu hodně diskuzí na toto téma, zkus je pročíst. Třeba ti to pomůže, pokud máš obavy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 15:17
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, sama si prijdu jako blazen, ale treba mate nekdo podobnou zkusenost.Mam dve deti, 5let a 5mesicu. Kdyz starsimu byly asi 2 roky, rikal, ze u nas v koute stoji pan 8o. Pry tam stoji a vypravi pribehy. Nikdy se ho nebal, casto se smal a s nikym si v obyvaku povidal, kdyz jsem byla v jine mistnosti. Jednou za mnou prisel at mu opravim hracku, rekla jsem, ze to musi udelat tata az se vrati. Ukazal prstem do kouta a rekl „a on to spravit neumi?“
Pripadala jsem si jako blazen. Snazila jsem se ze syna dostat co nejvice informaci a podle vseho co rekl, by se jednalo o meho dedu. Zemrel jeste nez jsem se narodila. Ale zil ve stejnem dome, jen v jine casti.
Mladsi syn ma hraci deku u toho „koutu“ neustale se otaci, smeje a natahuje ruce k tomu koutu.
Ten starsi uz o tom nemluvi, kdyz se ho zeptam, nechce mluvit.
Myslite, ze opravdu je mozne, ze mame v byte ducha? Prijdu si jako blazen.

Tak já mám naprosto stejnou zkušenost. Také vídal pána. Popisoval mi jak vypadá, kam zrovna přechází. atd.. Já byla po…ná strachy.
Ale fakt, že syn je -divný- stále.
Ale já na to věřím.
Zažila jsem už toho tolik, že jsem přesvědčená, že -něco- existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 15:21
@WERISKA píše:
Tak já mám naprosto stejnou zkušenost. Také vídal pána. Popisoval mi jak vypadá, kam zrovna přechází. atd.. Já byla po…ná strachy.
Ale fakt, že syn je -divný- stále.
Ale já na to věřím.
Zažila jsem už toho tolik, že jsem přesvědčená, že -něco- existuje.

Kolik je ted synovi? Ja se taky bojim. I kdyz me tesi, ze se deti neboji. Ale proste mam z toho husi kuzi.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.14 15:22
@Kelsey píše:
Ano věřím, že je to možné. Děti mají možnost vidět co my ne.
My máme možnost se z duchy setkat běžně prý přes sny. Když se nám o někom mrtvém zdá, prý to znamená, že nás vyhledal a chtěl se spojit.
Děti mají prý možnost s nimi komunikovat. Smějí se, povídají si, nebrečí tak je nech :kytka:.

Jj jsem rada, ze nemaji strach. Ale desi me to

• Citovat
  • Upravit
2266
13.6.14 15:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
13.6.14 15:29

Vím jak se cítíš. Můj malej viděl mého dědu jen na fotkách páč umřekl dří než se malej narodil a tejď když sme byli u babí v Praze tak šel do ložnice a volá na nás že je tam děda tak mu říkám že jj na fotce viď? a on na to ne není děda je táhmle a oblíká se a ukazaval na dědovu půlku postele kde vždycky sedal když si bral ponožky. No měla sem z toho husý kůži až na pr**li

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
13.6.14 15:37

Ahoj, já myslím, že to možné je, děti jsou na tohle citlivé, opravdu vidí duchy, věřím tomu.
Můj syn, když měl 4 roky ( a vždycky jen když jsme byli u našich) povídal třeba „proč si ta stará paní nejde sednout k nám?“nebo „proč má ta stará paní bilé vlasy?“ a ukazoval vždy ke dveřím. U našich bydlela babička (mamka mojeho taťky a před 6 lety zemřela právě u nich doma) a když si jednou s mojí mamkou prohlíželi fotky, tak povídal"to je ona, ta paní co tu furt stojí".Byla to ta stará babička. No v tu chvíli jsem měla husí kůži jako blázen.
Opravdu na tohle věřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 15:42
@Anonymní píše:
Kolik je ted synovi? Ja se taky bojim. I kdyz me tesi, ze se deti neboji. Ale proste mam z toho husi kuzi.
Zakladatelka

Ted mu bude 15 let. Ale takový zvláštní je cca od dvou let. Už bych mohla vydat knihu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.6.14 16:08
@WERISKA píše:
Ted mu bude 15 let. Ale takový zvláštní je cca od dvou let. Už bych mohla vydat knihu. :think:

vyprávěj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
13.6.14 16:17

Jezis az mi jde mraz po zadech 8o verim ze deti to muzou videt, ale je to desivy teda, asi by mi hrablo a desne bych se bala v tom byte byt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 16:43

Ano zcela jistě se jedná o ducha, děti jsou otevřené a vnímavé, vychovou a věkem se toto uzavírá, syn už je v 5 letech nemusí vidět, zvlášt jestli jsi mu říkala, že je to hloupost. Čeho přesně se bojíš, evidentně je tam už dlouho a stalo se ti něco? Zvlášt jestli se ještě jedná o příbuzného. Máš na výběr bud to nechat být nebo ho nechat odvést do světla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 17:21
@Melody 4 píše:
Ano zcela jistě se jedná o ducha, děti jsou otevřené a vnímavé, vychovou a věkem se toto uzavírá, syn už je v 5 letech nemusí vidět, zvlášt jestli jsi mu říkala, že je to hloupost. Čeho přesně se bojíš, evidentně je tam už dlouho a stalo se ti něco? Zvlášt jestli se ještě jedná o příbuzného. Máš na výběr bud to nechat být nebo ho nechat odvést do světla.

Ten 5ti lety uz o tom mluvit nechce, kazdopadne nikdy jsem mu nerikala, ze je to hloupost, nebo ze lze. Ale asi poznal, ze se bojim.
Co znamena odvest do svetla? Vim, ze nekdo sype sul do koutu, to je ono?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.14 17:24
@SarkaNovo píše:
Ahoj, já myslím, že to možné je, děti jsou na tohle citlivé, opravdu vidí duchy, věřím tomu.
Můj syn, když měl 4 roky ( a vždycky jen když jsme byli u našich) povídal třeba „proč si ta stará paní nejde sednout k nám?“nebo „proč má ta stará paní bilé vlasy?“ a ukazoval vždy ke dveřím. U našich bydlela babička (mamka mojeho taťky a před 6 lety zemřela právě u nich doma) a když si jednou s mojí mamkou prohlíželi fotky, tak povídal"to je ona, ta paní co tu furt stojí".Byla to ta stará babička. No v tu chvíli jsem měla husí kůži jako blázen.
Opravdu na tohle věřím!

tak to by to se mnou asi slehlo,
Ja se bojim byt sama doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat