Vidi moje deti ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
13.6.14 23:35

Jenom vam chci mile damy rict, ze kvuli vam dnes usinam s rozsvicenym svetlem (jsem sama doma s ditetem). Tak teda dik :D
PS. vsemu verim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 23:44

@Melody 4 promin, jsem z toho zmatena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 23:45

@smutnalucy ja jsem sama doma bez ditete. Teda s ditetem, ktere me kope v brise a nevim jestli pujdu spat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 23:45
@Mišalí píše:
@Melody 4 promin, jsem z toho zmatena.

v pohodě, klidně se ptej čemu nerozumíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 23:49

@Melody 4 takze nejspis mam tu spankovou obrnu, asi to sedi. To ze mam pocit a tema duchama je podle tebe nevyreseny strach. Jenze otazka je jak se mam zbavit sveho nejvetsiho strachu?! Stejne si myslim, ze naposledy sem citila priteloveho tatinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
13.6.14 23:51
@Mišalí píše:
@smutnalucy ja jsem sama doma bez ditete. Teda s ditetem, ktere me kope v brise a nevim jestli pujdu spat. :mrgreen:

Hm, tak to nevim jestli bych se bala vic nebo min ale to je jedno :mrgreen:
Jinak, muj nejvetsi strach, spankova paralyza, doufam ze se mi to nestane a uz bych si o tom fakt mela prestat cist :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
14.6.14 00:14

@smutnalucy to je to co ted resim s @Melody 4 to je to co se mi deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
14.6.14 08:37

No holky, tak jsem opravdu velmi ráda, že jsem šla spát dřív než bych toto dočetla. Mě se něco takového dít, tak asi zešílím strachy.. doufám, že to dcera mít nebude a to že kouká do toho jednoho místa je opravdu jen náhoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.6.14 08:47

Mam husinu! Cetla jsem jen par prispevku. Jen chci rict, ze na Taiwanu a v Cine jsou presvedceni, ze deti do urciteho veku vidi duchy. Rikaly mi to kolegyne v praci z techto zemi. Slysela jsem to poprve, je to par let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.6.14 13:21
@Melody 4 píše:
Něco málo o tom vím, mě se to právě začalo otevírat po nehodě. Jsou to 3 roky a od té doby se tím zabývám. Předně bych Vám doporučila vyčistit prostor, jak od duší tak od negativních energií, znám jednu paní která je skvělá, tak pak mohu do sz poslat kontakt. To, že neměl lehký přichod na svět tomu se nedivím, tyto děti to tak většinou mají, důvod netuším. Znáš pojem křištálové děti?

Co můžeš udělat hned je, že vezmeš sůl a nasypeš ho kolem celého domu.

Jinak pod pojmem pracovat na sobě, nevím co přesně je vhodné pro Vás chtělo by se to poradit s někým zkušenějším, to by opět mohla ta paní co ti na ní můzu dát ten kontakt.

Syn má nějakou diagnozu? Autismus nebo ADHD? V kolika začal mluvit?

Ahoj, syn má více zdrav. problémů. První je pravostr. mozková obrna, hydrocefalus, oční problémy. Narozen na 26 tt. A mluvení- to byl problém. On od půl roka měl trachošku, měl ji cca něco přes půl roku. Já sama jsem se naučila všemu abych ho mohla mít doma.
Takže to první brumlání a hlásky jsme nemohli slyšet. Když ho dekanylovali, tak snad úplně najednou začal mluvit jako kniha. :D Asi tu řeč měl odposlouchanou :nevim:
Co to je- křištálové děti?
Jo, a snad nikdy si nerozuměl s dětmi, spíše preferoval dospělé. Uměl s nimi udržet řeč. Zajímají ho věci co se týká vesmíru a paleontologie, historie.. Na palici bylo, že ho to zajímalo už asi od 4 let. Ale fakta, žádné pohádky. A já někdy nevěděla jak odpovědět :mrgreen:
Dnes bych řekla, je normální puberták. Až na nějaké ty věci, co občas řekne. :nevim:
Já sama jsem kontaktovala jednoho pána, který se tomu věnuje, ale narazila jsem na tvrdý odpor ze strany chlapů v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.6.14 20:56

@WERISKA křišťálové děti, jsou děti, které mají schopnosti vidět a vnímat věci, co ostatní ne..Třeba tvůj syn a taky můj, ale u nás už to odeznívá..
Doporučuju tuhle knížku ;)
 http://eshop.knihydobrovsky.cz/…-538412.html?…

My měli doma taky pána, bylo to děsivé, cítila jsem jeho přítomnost, měla jsem strach, malý se ho taky bál, nemohli jsme ho dostat ani do pokojíku, bylo to hrozné, nakonec jsme museli vyhledat pomoc..Psala jsem sem i do jedné diskuse..Nakonec nám pomohla paní tady z e-mimina a pána odvedla..
Neskutečně se nám potom ulevilo..

Takže zakladatelko, ano věřím..Děti mají opravdu tyhle schopnosti..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
14.6.14 20:59

A jak tu už někdo psal..
Pro mě byl největší problém to, že jsem se strašně bála, že toho,,pána" uvidím..To mě děsilo víc, než to, že jsem věděla že je s náma v místnosti..Bylo to hrozné období, měla jsem fakt strach, nemohla spát, myslela jsem, že to nevydržím a odstěhujeme se..

• Citovat
  • Upravit
13370
14.6.14 21:28
@Silwinka87 píše:
A jak tu už někdo psal..
Pro mě byl největší problém to, že jsem se strašně bála, že toho,,pána" uvidím..To mě děsilo víc, než to, že jsem věděla že je s náma v místnosti..Bylo to hrozné období, měla jsem fakt strach, nemohla spát, myslela jsem, že to nevydržím a odstěhujeme se..

A jak dlouho to asi trvalo? Asi bych se taky zbláznila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
14.6.14 21:35
@Dupča píše:
A jak dlouho to asi trvalo? Asi bych se taky zbláznila 8o

No, trvalo to něco kolem 3 týdnů..Ze začátku to bylo že ho malý viděl na balkóně, vůbec nechtěl být v pokojíku, nešel tam ani ve dne, musela jsem tam jít s ním, vzal si rychle co chtěl a šel do pokojíka..
Potom už ho začal vídat v pokojíku vždycky na jednom místě, bylo to děsivé, ale pak se to začalo stupňovat, malý s ním začal komunikovat a vídal ho už po bytě a to jsem ho začala cítit i já..Nejvíc se objevoval v pokojíku a v obyváku..Měla jsem opravdu strach..

• Citovat
  • Upravit
13370
14.6.14 21:37
@Silwinka87 píše:
No, trvalo to něco kolem 3 týdnů..Ze začátku to bylo že ho malý viděl na balkóně, vůbec nechtěl být v pokojíku, nešel tam ani ve dne, musela jsem tam jít s ním, vzal si rychle co chtěl a šel do pokojíka..
Potom už ho začal vídat v pokojíku vždycky na jednom místě, bylo to děsivé, ale pak se to začalo stupňovat, malý s ním začal komunikovat a vídal ho už po bytě a to jsem ho začala cítit i já..Nejvíc se objevoval v pokojíku a v obyváku..Měla jsem opravdu strach..

A nikdy nic neudělal nebo něco? Z toho bych měla strach, že ublíží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat