Lísají se ke mně kočky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lísají se ke mě kocky
Když jdeme ven celá rodina a potkáme nějakou kočku, vždy jde ke mě a lisa se mi o nohu. K nikomu jinému nejde.
Příspěvek upraven 05.06.14 v 22:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jo, muze, asi vonis po zradlu
tohle me fakt pobavilo, akorat nevim proc anonymni krz takovou blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak slyšela jsem, že kočky vyciti lecos. A resim ted nějaké problémy psychického rázu.
- Citovat
- Upravit
@Dafné píše:
3 kočky za čtvrt roku? To se zase tak moc nelísají![]()
![]()
Všechny, co jsem venku potkala. Ve městě jich moc není.
- Citovat
- Upravit
Tak tohle lísání k nohám je přátelské gesto, takže se jim prostě líbíš, cítí z tebe, že jsi „kočičí“ člověk. Třeba i cítí, že nejsi psychicky v pohodě (nějaké látky v potu??
) a nabízejí ti, že si je můžeš pomuchlat a tím se zklidnit.
Schválně bych je zkusila hladit, jestli utečou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že se jim líbíš, jinak se mi líbí varianta @Pipet zní to hezky a i logicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se to občas stane taky. Ale já jsem taková, že je pohladím, většinou na ně stačí promluvit a už kňourají a skáčou, jak moc chtějí pohladit
Vždycky když nějakou potkám, chci si ji vzít domů, aby nemusela být venku a žebrat o pohlazení
A ony poznají, že má člověk rád zvířata. Babičky kocour, starý kmen, k nikomu jinému nešel než ke mně a teď co má kočku, tak si ode mě taky nechá líbit věci, ačkoliv u ostatních už tasí drápky.
Taky ale asi nic nezjistíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistě-znamená to, že si je máš všechny vzít domů, protože jsi k tomu předurčena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra8a píše:
Když jdeme ven celá rodina a potkáme nějakou kočku, vždy jde ke mě a lisa se mi o nohu. K nikomu jinému nejde.Příspěvek upraven 05.06.14 v 22:17
Mám to úplně stejně
Asi poznají, kdo má kočky rád a kdo ne. Jejich přízeň taky odměňuji dorbnou laskominou, kterou tahám většinou s sebou, okolí se mi směje, že sem jak nějakej chovatel koní kterej do stájí taky tahá po kapsách cukr a sušenej chleba ![]()
- Citovat
- Upravit
No ja nevim…ja kocky nemusim, jsem na ne alergicka a stejne po mne jdou jak slepice po flusu, lisaj se, chtej hladit
![]()
- Citovat
- Upravit
Některé ženské tu dělají chytré
Nevidím na tom nic špatného že se dáma zeptala od pradávna se ví že kočky jsou magická zvířátka takže mě by to přišlo taky divný že se ke mne hodně lísají ![]()
- Citovat
- Upravit