Lísají se ke mně kočky

1823
4.6.14 17:05

Lísají se ke mě kocky

Když jdeme ven celá rodina a potkáme nějakou kočku, vždy jde ke mě a lisa se mi o nohu. K nikomu jinému nejde.

Příspěvek upraven 05.06.14 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
4.6.14 17:08

:D jo, muze, asi vonis po zradlu :D tohle me fakt pobavilo, akorat nevim proc anonymni krz takovou blbost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.6.14 17:08

No ja myslim, ze ne, ale tak asi se jim libis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
4.6.14 17:12

3 kočky za čtvrt roku? To se zase tak moc nelísají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.14 17:13

Tak slyšela jsem, že kočky vyciti lecos. A resim ted nějaké problémy psychického rázu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.14 17:14
@Dafné píše:
3 kočky za čtvrt roku? To se zase tak moc nelísají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Všechny, co jsem venku potkala. Ve městě jich moc není.

• Citovat
  • Upravit
24798
4.6.14 17:17

Tak tohle lísání k nohám je přátelské gesto, takže se jim prostě líbíš, cítí z tebe, že jsi „kočičí“ člověk. Třeba i cítí, že nejsi psychicky v pohodě (nějaké látky v potu?? :nevim: ) a nabízejí ti, že si je můžeš pomuchlat a tím se zklidnit.
Schválně bych je zkusila hladit, jestli utečou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
4.6.14 17:19

Myslím, že se jim líbíš, jinak se mi líbí varianta @Pipet zní to hezky a i logicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.6.14 17:21

Mně se to občas stane taky. Ale já jsem taková, že je pohladím, většinou na ně stačí promluvit a už kňourají a skáčou, jak moc chtějí pohladit :) Vždycky když nějakou potkám, chci si ji vzít domů, aby nemusela být venku a žebrat o pohlazení :hug: A ony poznají, že má člověk rád zvířata. Babičky kocour, starý kmen, k nikomu jinému nešel než ke mně a teď co má kočku, tak si ode mě taky nechá líbit věci, ačkoliv u ostatních už tasí drápky.
Taky ale asi nic nezjistíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.6.14 17:30

Jistě-znamená to, že si je máš všechny vzít domů, protože jsi k tomu předurčena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 17:53
@berry4 píše:
Jistě-znamená to, že si je máš všechny vzít domů, protože jsi k tomu předurčena :kytka:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
4.6.14 18:05

:think: ty vado to je zas téma a ještě anonymně :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
McPherson
15.9.15 09:34
@Petra8a píše:
Když jdeme ven celá rodina a potkáme nějakou kočku, vždy jde ke mě a lisa se mi o nohu. K nikomu jinému nejde.Příspěvek upraven 05.06.14 v 22:17

Mám to úplně stejně ;) Asi poznají, kdo má kočky rád a kdo ne. Jejich přízeň taky odměňuji dorbnou laskominou, kterou tahám většinou s sebou, okolí se mi směje, že sem jak nějakej chovatel koní kterej do stájí taky tahá po kapsách cukr a sušenej chleba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tejina
16.9.15 07:30

No ja nevim…ja kocky nemusim, jsem na ne alergicka a stejne po mne jdou jak slepice po flusu, lisaj se, chtej hladit :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
17.9.15 08:13

Některé ženské tu dělají chytré :) Nevidím na tom nic špatného že se dáma zeptala od pradávna se ví že kočky jsou magická zvířátka takže mě by to přišlo taky divný že se ke mne hodně lísají :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat