Živý sen - mrtvý chlapec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Živý sen - mrtvý chlapec
Ahoj, včera se mi zdál zvláštní sen. Jsem v ložnici a vidím v místnosti hrát si několik dětí. Jedno z dětí je hodně staromódně oblečené. Má kraťásky, punčosky a je naboso. Bylo špinavý a cítila jsem i takovou zatuchlinu jako je ve starých domech. Všimla jsem si, že je počůraný a chtěla jsem ho převléknout. Při převlíkání jsem viděla, že je i pokakaný. V tom mi za zády nějaká holčička řekla, že ho takhle dali do rakve. To jsem se lekla a vzbudila se. Řekla bych si asi, že to byl jenom zlý sen, ale občas je u nás doma slyšet bouchání dveří, dupot po schodech. Je to ve dne i v noci a slyšíme to všichni. Dům není starý, je postavený nový asi před 20 lety na místě zbořeného domu. Jo a bouchání se většinou začne ozývat v době, kdy se má něco stát. Tak mě napadlo, jestli se dřív v těchto místech něco nestalo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pozvěte si odborníka.. Nejsem žádný duchař, ale po tom co moje mamka viděla v noci postavu za zavesem, kde zrovna umřela prababicka, bych řekla že se tam mohlo dřív něco stát.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gerojka zkus pohledat zda se v tom domě před Vámi něco nestalo? třeba starších sousedů? na úřadě nevím zda se něco dozvíš. kronika?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že já to čtu ![]()
Byla bych zvědavá a snažila se zjistit víc o tom domu. Pokud ti to nenahání hrůzu, tak to je dobře, protože mě by štrejchlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz si nebudes ten sen spojovat s duchy v dome, tak myslim, ze je celkem dobreho vyznamu. V tom propojeni je to samozrejme strasidelne.
Mamka a postava za zavesem… Jiste, nejsem skeptik… Me se ale casto v noci stava, ze kdyz je ticho, vsichni spi a ja drepim u PC a pak se podivam do chodby, tak videt mihnout stin. Je mi jasne, ze jsou to jen „opticke efekty“ unaveneho zraku a prepnuti svetlo/tma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, že já do takových diskuzí vůbec lezu…
já jsem v tomhle fakt příšernej srab, takže pokud by mi doma něco takhle pravidelně bouchalo a skřípalo v návaznosti na události jako jsou nehody atd, tak bych si asi radši někde postavila stan
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nechala dům vysvětit knězem. To ale záleží jakýho jste založení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě, že je to dům nový, bydlíme tam od začátku. Je postavený ale na místě, kde stával dřív jiný dům. Dřív jsme tohle nějak neregistrovali. Jen, když nám bylo se sestrou tak 13 (měly jsem dohromady pokoj), tak viděla, jak se nade mnou sklání bílá postava. Ty zvuky jsou asi posledních 10 let, dřív jsme to neslyšeli. Sestře se taky několikrát stalo, že zničeho nic zhasl lustr, i když televize běžela. Nevím, co si o tom mám myslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na živé sny věřím, že něco znamenají, párkrát jsem měla takové, že měli hlubší smysl. Zkusila bych se zeptat staroousedlíků, jestli se dříve v tom domě před váma něco nestalo nějakému malému chlapci, ale nevím jaký je pak tvůj úkol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem,
Musim rict, ze me tohle tema uz dyl zajima. Ne jednou jsem mela zivej sen. Pokud se mam vyjadrit k tvemu snu, tak bych z nej nemela strach. Zkus se poptat lidi v tvem okoli, co se na tom miste stalo. Jak uz tady par holek psalo, asi se na tom miste se neco stalo. A bohuzel duse toho hlapecka zustala uveznena tady na tom svete. Ty rany atd muzou znamenat upozorneni, ze je tam. Ta duse na sebe upozornuje. Mela by jsi vyhledat nekoho kdo odvadi duse na jinej svet. Ja su casto povidala ve snu se zemrelim manzelem moji kamaradky. A dost casto, kdyz jsem byla doma sama.se stavalo, zebjsem slysela pustenou vodu, ze pise nekdo na klavesnici, nekdo soupe se zidli. Atak. Potom jedna pani odvedla jeho dusi a byl konec. Oni na sebe upozornuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit