Ruším internet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ruším internet
Ahoj
Můj přítel se asi zbláznil
Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak u nás je to tak se signálem na TV, přijde manžel a TV nejde, ale zjistili jsme, že to dělají mobily, nosí ho totiž v kapse ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tečička píše:
AhojMůj přítel se asi zbláznil
Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a na jaký stránky se přitom kouká
jen jestli před tebou něco netají a nesvádí to na internet
![]()
- Citovat
- Upravit
@myšák1187 píše:![]()
![]()
no a na jaký stránky se přitom kouká
jen jestli před tebou něco netají a nesvádí to na internet
![]()
![]()
![]()
![]()
To bude ono. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, skutečně, jde to.
Taky jsem pořád rušila manželovi signál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mi přijde dost divný… Leda bys měla u sebe třeba nějakej přístroj, kde máš zapnutý bluetooth, nám třeba trochu ruší wifinu bezdrátový sluchátka, ale to asi není moc pravděpodobné, co
A nebo se tam dívá na nemravnosti a pokaždý, když přijdeš, dělá, že to zrovna spadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tečička píše:
AhojMůj přítel se asi zbláznil
Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc
Řekni mu, že jdeš k pc a ať on pomalu vstane a poodejde. Pak teprve k pc přistup ty. Uvidíš, že s jeho odchodem od stroje taky internet vypadne už jen proto, abys tam nic neviděla. A nebo ho někam zavolej a mezitím zasedni ke stroji. Uvidíš, že internet půjde. A možná uvidíš i něco, co se ti líbit nebude. Tahá tě za nos.
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
To bude ono.
no tak víš co, ještě nezazněla správná detektivní teorie…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Cosmos píše:
Ano, skutečně, jde to.Taky jsem pořád rušila manželovi signál.
A sama sobě ho nerušíš?
- Citovat
- Upravit
Musím uznat, že má trochu pravdu
On tam fakt pracuje nebo si čte zprávy, vidím to když k němu přicházím a pak když si k němu sednu, tak mu to napíše, že není připojen. Nenosím u sebe ani telefon. Už mě to fakt začíná štvát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit