Ruším internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
682
23.5.14 21:40

Ruším internet

Ahoj :-) Můj přítel se asi zbláznil :-D Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
23.5.14 21:41
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
23.5.14 21:41

:mrgreen: asi ti něco naznačuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.5.14 21:42

Přiblížím se k televizi jde, odejdu a nefunguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733

Tak u nás je to tak se signálem na TV, přijde manžel a TV nejde, ale zjistili jsme, že to dělají mobily, nosí ho totiž v kapse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
@Tečička píše:
Ahoj :-) Můj přítel se asi zbláznil :-D Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc :-)
:mrgreen: :mrgreen: a vypadává?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a na jaký stránky se přitom kouká :mrgreen: jen jestli před tebou něco netají a nesvádí to na internet :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.5.14 21:44
@myšák1187 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a na jaký stránky se přitom kouká :mrgreen: jen jestli před tebou něco netají a nesvádí to na internet :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To bude ono. :cert:

• Citovat
  • Upravit
5724
23.5.14 21:45

Ano, skutečně, jde to.

Taky jsem pořád rušila manželovi signál. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
23.5.14 21:45

Tak to mi přijde dost divný… Leda bys měla u sebe třeba nějakej přístroj, kde máš zapnutý bluetooth, nám třeba trochu ruší wifinu bezdrátový sluchátka, ale to asi není moc pravděpodobné, co :nevim: A nebo se tam dívá na nemravnosti a pokaždý, když přijdeš, dělá, že to zrovna spadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.5.14 21:47
@Tečička píše:
Ahoj :-) Můj přítel se asi zbláznil :-D Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc :-)

Řekni mu, že jdeš k pc a ať on pomalu vstane a poodejde. Pak teprve k pc přistup ty. Uvidíš, že s jeho odchodem od stroje taky internet vypadne už jen proto, abys tam nic neviděla. A nebo ho někam zavolej a mezitím zasedni ke stroji. Uvidíš, že internet půjde. A možná uvidíš i něco, co se ti líbit nebude. Tahá tě za nos.

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
23.5.14 21:48
@Kobliha51 píše:
To bude ono. :cert:

no tak víš co, ještě nezazněla správná detektivní teorie… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.5.14 21:48
@Cosmos píše:
Ano, skutečně, jde to.Taky jsem pořád rušila manželovi signál. :roll:

A sama sobě ho nerušíš?

• Citovat
  • Upravit
682
23.5.14 21:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.5.14 21:51

Musím uznat, že má trochu pravdu :) On tam fakt pracuje nebo si čte zprávy, vidím to když k němu přicházím a pak když si k němu sednu, tak mu to napíše, že není připojen. Nenosím u sebe ani telefon. Už mě to fakt začíná štvát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat