Otec vidí duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Když pomohlo v minulém bytě vysvěcení, proč to nezkusit i v novém bytě/domě?
- Citovat
- Upravit
Tak nějaký posvěcený předmět nosit u sebe, medailku, křížek.. nebo někoho, kdo umí odvádět duše.
Příspěvek upraven 14.05.14 v 19:10
- Citovat
- Upravit
@Lizzi píše:
Tak nějaký posvěcený předmět nosit u sebe, medailku, křížek.. nebo někoho, kdo umí odvádět duše. napiš mi SZ, pošlu Ti odkaz na jednu paní, která tohle dělá
spíš odvést tu přivtělenou duši, připadá mi, že jde o přivtělení. Musí to ale dělat opravdu někdo, kdo tomu absolutně rozumí, není to sranda. Jde i o to, jak dalece to taťku zakladatelky obtěžuje, někdo se s tím naučí žít a neřeší to, mně osobně by to ale vadilo. Každopádně ty projevy - studenej pot - průvan atd. jsou znakem ducha (energie) v blízkosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička ano už jsem o tom teď něco četla, je mi ho líto, on se s tím nenaučí žít, trápí ho to ![]()
@LuckaPt děkuji, kontaktovala jsem.
- Citovat
- Upravit
Zkoušel ho prostě nahlas požádat aby odešel a už se neukazoval? V jedné diskuzi psali že to pomáhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer všem,
omlouvám se za anonym
vůbec nevím kde začít. Ze začátku chci říct, že bych nerada kdyby se tu objevili rýpavé komentáře, protože mi z téhle záležitosti není vůbec dobře, moc děkuju za pochopení.
Dnes jsem mluvila s babičkou, která mi sdělila dost znepokojivou zprávu. Před deseti lety bydlel taťka v bytě se svou druhou manželkou, ve kterém zemřel její dědeček. A od té doby to všechno odstartovalo. Taťkovi se začal zjevovat duch. Má to být muž s kloboukem mohutné postavy, (takový klobouk nosil můj pradědeček)ale nikdy mu nevidí do obličeje, a zjevuje se mu pokaždé když se má stát něco špatného nebo se v jeho životě odehraje nějáká změna-klidně sebemenší. Dost dlouho to před námi tajil ale poslední dny z toho nespí a svěřil se nám.
Vyprávěl nám, že třeba sedí u televize a pán v klobouku si sedne vedle něj a začne ho hladit po vlasech. Nedělá mu nic špatného. Taťky manželka nám říkala, že ho našla sedět v ložnici když šli spát, a byl uplně v tranzu, že na něj mluvila, jakoby se probral.. Vždycky když se má zjevit, polije ho studený pot a je mu prostě divně. Když se z předešlého bytu odstěhoval, zmizelo to a objevilo se to znovu v druhém bytě. Ten nechal vysvětit a zmizelo to. Postavili si baráček a je to znovu. Je na něm vidět, že ho to trápí, že má strach. Mě se stávalo kolem toho 17-17tého roku to samé. Nezjevovala se mi postava ale prostě jsem měla pocit, že v místnosti nejsem sama, a kolikrát mě vzbudil jakoby průvan(?).
Vím, že se podobné věci stávají u dětí ale u padesátiletého muže? Je někdo kdo na tajemno věří? Stalo se někdy někomu něco podobného?
Samozřejmě nás napadlo jestli to není třeba schyzofrenie nebo její počátek ale takové věci se stávali i mě a jemu se dějí už kolik let vždy s „přestávkami“.
proč by měl být schizofrenik? máš pocit, že toto se může stát jen u dětí - že někoho vidí? V tom případě je nás, cvoků, mnohem víc. Dají se najít skupiny lidí, co tu „energii“ odblokují, můžete to místo např i vysvětit atd.. ale je hloupé si myslet, že není při smyslech.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechej tu zbytkovou energii odvést. Věřím na takové věci i můj dvouletý syn viděl jeden čas… pána.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jak už se psalo, je potřeba kontaktovat někoho, kdy se v tom vyzná..tady vysvěcení nepomůže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak schizofrenik teoreticky být může, schizofrenie se může projevit bludy a halucinacemi. Pokud je ale jinak naprosto „normální,“ požádala bych o radu kněze, který by ho třeba odkázal dál na někoho, kdo by s tím měl zkušenosti. Psychiatr ho vyšetří a pokud bude psychiatr ateista, který v tohle prostě nevěří, napíše mu nějaký léky tak jako tak a tím to zhasne, ale pokud to je tak, jak popisuješ, asi se nejedná o psychický problém. Jinak kdysi jsem četla knížku o rodové zátěži, tyto věci tam byly popsány u různých lidí, kteří trpěli nějakou rodovou zátěží - např. už jejich předci něco udělali atd. Přešlo to např. odsloužením mše za onu rodinu, čímž ale neříkám, že tohle je váš případ, píšu to jen pro ilustraci, že jsou věci mezi nebem a zemí a cesta může být různá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda myslím, že to uplně ok není, zvlášť pokud ho to trápí. Napadá mě mírná forma schizofrenie a ještě když říkáš, že se to zhoršuje. Já být vámi, tak bych s ním někam zašla. jinak psychické poruchy jsou jedny z nejdědičnějších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý podvečer všem,
omlouvám se za anonym
vůbec nevím kde začít. Ze začátku chci říct, že bych nerada kdyby se tu objevili rýpavé komentáře, protože mi z téhle záležitosti není vůbec dobře, moc děkuju za pochopení.
Dnes jsem mluvila s babičkou, která mi sdělila dost znepokojivou zprávu. Před deseti lety bydlel taťka v bytě se svou druhou manželkou, ve kterém zemřel její dědeček. A od té doby to všechno odstartovalo. Taťkovi se začal zjevovat duch. Má to být muž s kloboukem mohutné postavy, (takový klobouk nosil můj pradědeček)ale nikdy mu nevidí do obličeje, a zjevuje se mu pokaždé když se má stát něco špatného nebo se v jeho životě odehraje nějáká změna-klidně sebemenší. Dost dlouho to před námi tajil ale poslední dny z toho nespí a svěřil se nám.
Vyprávěl nám, že třeba sedí u televize a pán v klobouku si sedne vedle něj a začne ho hladit po vlasech. Nedělá mu nic špatného. Taťky manželka nám říkala, že ho našla sedět v ložnici když šli spát, a byl uplně v tranzu, že na něj mluvila, jakoby se probral.. Vždycky když se má zjevit, polije ho studený pot a je mu prostě divně. Když se z předešlého bytu odstěhoval, zmizelo to a objevilo se to znovu v druhém bytě. Ten nechal vysvětit a zmizelo to. Postavili si baráček a je to znovu. Je na něm vidět, že ho to trápí, že má strach. Mě se stávalo kolem toho 17-17tého roku to samé. Nezjevovala se mi postava ale prostě jsem měla pocit, že v místnosti nejsem sama, a kolikrát mě vzbudil jakoby průvan(?).
Vím, že se podobné věci stávají u dětí ale u padesátiletého muže? Je někdo kdo na tajemno věří? Stalo se někdy někomu něco podobného?
Samozřejmě nás napadlo jestli to není třeba schyzofrenie nebo její počátek ale takové věci se stávali i mě a jemu se dějí už kolik let vždy s „přestávkami“.