Sen o zubech-výklad

492
3.5.14 08:31

sen o zubech-výklad

Ahoj, dnes se mi zdál sen, že jsem byla u zubaře, byl tam se mnou i můj syn, zub mě bolel, dr ho umrtvila, vzala takovou špachtli a viděla jsem, že mi kousek odpadl(byl zkažený), pak vydělala stávající plombu a dala novou. A nakonec mi řekla, že když dělala rentgen, tak viděla pohlaví dítěte co čekám(jsem těhotná) :) Ale spíš vím, že sny o zubech znamenají smrt, i když se to ještě nějak dělí, tak se chci zeptat, zda tady někdo snům rozumí a co může ten můj znamenat? Už od rána na to myslím, co se může stát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
3.5.14 08:33

Nemůže se stát nic, pracuje podvědomí.. Asi víš, že máš jít na prohlídku, jsi v tom, takže se ti to tam takhle zmotalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.5.14 08:51

Sny vykládám. Teda amatérsky.

Zub určitě smrt nepřivolává. Někdy se vykládá spíš jako lze čekat nějaké potíže, např. vypadlý zub může značit nemoc. Zubař pak může znamenat, že určité vazby v rodině nejsou úplně funknčí - asi nějaké nedorozumění, konflikt. Zubař spravující zub tě pak může uklidnit, že lze asi čekat nějakou hádku nebo potíž, ale že se to nakonec spraví. Nenarozené miminko tady může být jen jako symbol, ne že se to týká přímo jeho. Přírůstek jako takový. Může potvrdit samo sebe, tedy dítě na cestě, ale teoreticky to může být i kotě nebo nová televize.

Takže třeba někdo z rodiny něco zakoupí, a strhne se nějaká ostřejší diskuze :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.5.14 08:54

@Emilie jo, už to taky vidím, koupí ostře fialový kočárek pro kluka 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.5.14 09:12

Děkuji holky za uklidnění :) No dr nám potvrdil chlapečka a včera jsme se tak s mamkou bavily, že co když se mohl splést, že se tak u někoho stalo a pak holka byla celá v klučičím, takže to se možná v tom snu taky odrazilo, že ta zubařka říkala, že je to holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat