Přitahují pozornost cizích lidí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No jo zřejmě jsi velmi sympatická
mě se to stává taky a někdy se nestačím divit, co mi všechno lidi řeknou ![]()
Příspěvek upraven 27.04.14 v 21:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anubis25 to se někdy stává, člověk působí příjemně a tak se s lidmi zakecá. Žila jsem ve Španělsku a tam bylo normální, že si lidé mezi sebou povídali, když čekali na bus, když někam cestovali, když byli v zahraničí, tak se k sobě hlásili a dávali si tipy na dobré restaurace či zážitky. Češi se k sobě venku moc nehlásí, asi se bojí, že by po nich někdo mohl něco chtít. Ale i tady se občas člověk s někým zapovídá, konec konců, je lepší s někým pokecat než koukat skrz špinavé okýnko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anubis25 píše:
Zdravím chci se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost popř. neví proč tomu tak jeDocela často se mi stavá, že se semnou dají lidé sami od sebe do řečí a vykladají mi o všem možném…jsou to všechny možné věkové kategorie, ale většinou spíš staaší muži a dětí, které se na mě usmívají od ucha k uchu. Teď naposled se semnou dali do řeči manželský pár a paní před vystupovaním z autobusu mi řekla že jsem velmi užasná osoba a velmi příjemná (byla ze mě nadšená) a mě začíná vrtět hlavou čím to je že takhle až moc přitahují pozornost
Mám to taky tak.
Jsem taková „vrba na potkání“.
Neřeším. Spíš si toho vážím.
- Citovat
- Upravit
@anubis25 mně se jednou stalo, že mě během pár dní postupně asi pět cizích chlápků pozvalo na večeři, třeba šedesátník když jsem stála s batoletem v náručí u regálu s jogurty
jsem si pořád říkala, sakra co to se mnou je, jindy se mi to nestane, no co myslíš, poslední nabídku jsem dostala, když jsem narychlo vybíhala nenamalovaná a v teplákách z lékárny s těhotenským testem v ruce
hodně to říkají i holky když berou utrogestan
ale to spíš tak pro pobavení, těch příčin může být samozřejmě spousta, někdo prostě má takové příjemné a pohodové kouzlo sám od sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi pusobis sympaticky a vstricne. Urcite jsi usmevava a pratelska ![]()
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:
Mám to taky tak.Jsem taková „vrba na potkání“.
Neřeším. Spíš si toho vážím.
přesně taky to neřešim, ráda si popovídám, docela často jezdim vlakem a tam si povídám skoro pokaždé
dokonce sem si pokecala i když sme byli na dovče ve Španělsku na zastávce busu s dvěma polákama ![]()
prostě je to fajn a všichni jedno jsme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se to taky stává docela často, bohužel se na mě kromě těch příjemných, lepí i lidi psychicky nemocní, takže mi jednou na zastávce nadávala ženská, že jsem milenka jejího manžela, že mi dá přes hubu, dokonce do mě i žduchla, ale to se mě zastali naštěstí lidi kolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zakladatelko, zrovna v sobotu jsem jela rano do prace busem sedla jsem si a jela, cucela jsem z okynka, zamnou sedela starsi zena vrazila hlavu mezi sedačky a začla se semnou bavit, do toho začla mluvit o penezich, praci, bordelu vsude ve všem…no opravdu jse mela po ranu náladu poslouchat vyčet stizností
Takže ja asi pritahuji zas tyhle osoby, zamindrakovane, ktere si vsude na vse stezuji…jo a stava se to casto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabki píše:
No zakladatelko, zrovna v sobotu jsem jela rano do prace busem sedla jsem si a jela, cucela jsem z okynka, zamnou sedela starsi zena vrazila hlavu mezi sedačky a začla se semnou bavit, do toho začla mluvit o penezich, praci, bordelu vsude ve všem…no opravdu jse mela po ranu náladu poslouchat vyčet stiznostíTakže ja asi pritahuji zas tyhle osoby, zamindrakovane, ktere si vsude na vse stezuji…jo a stava se to casto
Asi se tváříš moc nas. raně - si myslej, že si budete rozumět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anubis25 Jj, taky to tak mam. Odjakživa se se mnou do řeči dávají různí lidi- az individua. Az se za me kamarádky na škole stydely ;/). Utesuji se ze mam asi přitažlivý kukuc. Ted s ditkem se snažím bavit co nejmíň. Pac mala je okamžitě s každým kamarádka, to je pak těžší ty lidi setrast. Tak holt sme takove vrby či co
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to stejně, přitahuju lidi jako magnet.Od mala jsem vrba pro každého. Kolikrát se mi svěřují lidé do kterých bych to vůbec nečekala. Známý a kamarádky si k nám jezdí nabít energii.
Buď za to ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím chci se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost popř. neví proč tomu tak je
Docela často se mi stavá, že se semnou dají lidé sami od sebe do řečí a vykladají mi o všem možném…jsou to všechny možné věkové kategorie, ale většinou spíš staaší muži a dětí, které se na mě usmívají od ucha k uchu. Teď naposled se semnou dali do řeči manželský pár a paní před vystupovaním z autobusu mi řekla že jsem velmi užasná osoba a velmi příjemná (byla ze mě nadšená) a mě začíná vrtět hlavou čím to je že takhle až moc přitahují pozornost