Přitahují pozornost cizích lidí

Mi24
27.4.14 20:55

Přitahují pozornost cizích lidí

Zdravím chci se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost popř. neví proč tomu tak je :lol: Docela často se mi stavá, že se semnou dají lidé sami od sebe do řečí a vykladají mi o všem možném…jsou to všechny možné věkové kategorie, ale většinou spíš staaší muži a dětí, které se na mě usmívají od ucha k uchu. Teď naposled se semnou dali do řeči manželský pár a paní před vystupovaním z autobusu mi řekla že jsem velmi užasná osoba a velmi příjemná (byla ze mě nadšená) a mě začíná vrtět hlavou čím to je že takhle až moc přitahují pozornost :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
27.4.14 20:58

Asi jsi sympaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
27.4.14 21:01

Zkušenost podobnou mám, čím to je, nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.4.14 21:01

No jo zřejmě jsi velmi sympatická :pankac: mě se to stává taky a někdy se nestačím divit, co mi všechno lidi řeknou :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.04.14 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.4.14 21:02

@anubis25
máš asi krásnou auru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.4.14 21:02

@anubis25 to se někdy stává, člověk působí příjemně a tak se s lidmi zakecá. Žila jsem ve Španělsku a tam bylo normální, že si lidé mezi sebou povídali, když čekali na bus, když někam cestovali, když byli v zahraničí, tak se k sobě hlásili a dávali si tipy na dobré restaurace či zážitky. Češi se k sobě venku moc nehlásí, asi se bojí, že by po nich někdo mohl něco chtít. Ale i tady se občas člověk s někým zapovídá, konec konců, je lepší s někým pokecat než koukat skrz špinavé okýnko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.4.14 21:03
@anubis25 píše:
Zdravím chci se zeptat zda někdo nemá podobnou zkušenost popř. neví proč tomu tak je :lol: Docela často se mi stavá, že se semnou dají lidé sami od sebe do řečí a vykladají mi o všem možném…jsou to všechny možné věkové kategorie, ale většinou spíš staaší muži a dětí, které se na mě usmívají od ucha k uchu. Teď naposled se semnou dali do řeči manželský pár a paní před vystupovaním z autobusu mi řekla že jsem velmi užasná osoba a velmi příjemná (byla ze mě nadšená) a mě začíná vrtět hlavou čím to je že takhle až moc přitahují pozornost :think:

Mám to taky tak. :D Jsem taková „vrba na potkání“. :) Neřeším. Spíš si toho vážím.

• Citovat
  • Upravit
11955
27.4.14 21:03

@anubis25 mně se jednou stalo, že mě během pár dní postupně asi pět cizích chlápků pozvalo na večeři, třeba šedesátník když jsem stála s batoletem v náručí u regálu s jogurty 8o jsem si pořád říkala, sakra co to se mnou je, jindy se mi to nestane, no co myslíš, poslední nabídku jsem dostala, když jsem narychlo vybíhala nenamalovaná a v teplákách z lékárny s těhotenským testem v ruce :mrgreen: hodně to říkají i holky když berou utrogestan :D ale to spíš tak pro pobavení, těch příčin může být samozřejmě spousta, někdo prostě má takové příjemné a pohodové kouzlo sám od sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
27.4.14 21:05

Asi pusobis sympaticky a vstricne. Urcite jsi usmevava a pratelska ;)

• Citovat
  • Upravit
25123
27.4.14 21:06
@rokris píše:
Mám to taky tak. :D Jsem taková „vrba na potkání“. :) Neřeším. Spíš si toho vážím.

přesně taky to neřešim, ráda si popovídám, docela často jezdim vlakem a tam si povídám skoro pokaždé :) dokonce sem si pokecala i když sme byli na dovče ve Španělsku na zastávce busu s dvěma polákama :lol:

prostě je to fajn a všichni jedno jsme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.4.14 21:06

Mně se to taky stává docela často, bohužel se na mě kromě těch příjemných, lepí i lidi psychicky nemocní, takže mi jednou na zastávce nadávala ženská, že jsem milenka jejího manžela, že mi dá přes hubu, dokonce do mě i žduchla, ale to se mě zastali naštěstí lidi kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
27.4.14 21:07

No zakladatelko, zrovna v sobotu jsem jela rano do prace busem sedla jsem si a jela, cucela jsem z okynka, zamnou sedela starsi zena vrazila hlavu mezi sedačky a začla se semnou bavit, do toho začla mluvit o penezich, praci, bordelu vsude ve všem…no opravdu jse mela po ranu náladu poslouchat vyčet stizností :roll: Takže ja asi pritahuji zas tyhle osoby, zamindrakovane, ktere si vsude na vse stezuji…jo a stava se to casto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.4.14 21:09
@gabki píše:
No zakladatelko, zrovna v sobotu jsem jela rano do prace busem sedla jsem si a jela, cucela jsem z okynka, zamnou sedela starsi zena vrazila hlavu mezi sedačky a začla se semnou bavit, do toho začla mluvit o penezich, praci, bordelu vsude ve všem…no opravdu jse mela po ranu náladu poslouchat vyčet stizností :roll: Takže ja asi pritahuji zas tyhle osoby, zamindrakovane, ktere si vsude na vse stezuji…jo a stava se to casto :think:

Asi se tváříš moc nas. raně - si myslej, že si budete rozumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.4.14 21:26

@anubis25 Jj, taky to tak mam. Odjakživa se se mnou do řeči dávají různí lidi- az individua. Az se za me kamarádky na škole stydely ;/). Utesuji se ze mam asi přitažlivý kukuc. Ted s ditkem se snažím bavit co nejmíň. Pac mala je okamžitě s každým kamarádka, to je pak těžší ty lidi setrast. Tak holt sme takove vrby či co ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
27.4.14 21:33

Mám to stejně, přitahuju lidi jako magnet.Od mala jsem vrba pro každého. Kolikrát se mi svěřují lidé do kterých bych to vůbec nečekala. Známý a kamarádky si k nám jezdí nabít energii.
Buď za to ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat