Sex Býčice a Vodnář?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sex Býčice a Vodnář?
Ahoj, prosím, jste některá Býčice, která má Vodnáře? Jak to jde? Vztah? A co sex? Jsem živelná Býčice - Vodnář mi připadá takový neslaný nemastný
Je to tak? Poraďte prosím!
Děkuji
(už jsem Vodnáře sexuálně měla, ale byl takový chladný…odtažitý…nic moc…).Jsem na úplném konci Býka, už skoro do Blížence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem býk a muž je vodnář
.
Jak to jde? No někdy máme veselou Italskou domácnost a jindy by jsme se láskou snědli.
Někdy je to náročné, jindy je to skvělé. Jsme spolu už 10 let s toho 7 let manželé.
Můj muž nemá rád, když se na něj vyvíjí jakýkoliv nátlak, nemá rád, když je zahnaný do kouta, někdy je takový chladný, odtažitý, ale to jen tehdy, když musí dělat co nechce.
Když na něco řekne ne, tak prostě přesto vlak nejede a neustoupí ani kdybych před ním stojku dělala. Život je o kompromisech, my jsme se nějak naučili žít, dokud se budeme vzájemně tolerovat, bude nám to fungovat i když já jsem temperamentní, umíněná, komunikativní a muž je nekompromisní, chladný, klidnější ![]()
Nevím co víc dodat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey a mohu se zeptat co sex? já měla už 1 Vodnáře-a vůbec mě to nebavilo
.Nuda a úplně chladný, žádné ani mazlení…atd.Ale nemusí to být samozřejmě typické pro všechny Vodnáře. Teď jsem poznala druhého-a nevím, zda do toho jít
.
A podotázka:co udělat, když se Vodnář zasekne a něco nechce? Opravdu se to nedá změnit? Co se ho nejvíc dotkne a co nejvíc nesnáší? Jak řešíte konflikty? Je citový? Jak vlastně prožívá city? Děkuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey P.S.Je náročný na jídlo? Na uklizenou domácnost? Na pořádek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si nemyslim, ze je to o znameni. Spis je to lidech, jak si sednou. Jestli jsi mela nudnyho vodnare, tak si nemuzes myslet, ze vsichni jsou stejni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Jsem býk a muž je vodnář.
Jak to jde? No někdy máme veselou Italskou domácnost a jindy by jsme se láskou snědli.
Někdy je to náročné, jindy je to skvělé. Jsme spolu už 10 let s toho 7 let manželé.
Můj muž nemá rád, když se na něj vyvíjí jakýkoliv nátlak, nemá rád, když je zahnaný do kouta, někdy je takový chladný, odtažitý, ale to jen tehdy, když musí dělat co nechce.
Když na něco řekne ne, tak prostě přesto vlak nejede a neustoupí ani kdybych před ním stojku dělala. Život je o kompromisech, my jsme se nějak naučili žít, dokud se budeme vzájemně tolerovat, bude nám to fungovat i když já jsem temperamentní, umíněná, komunikativní a muž je nekompromisní, chladný, klidnější
Nevím co víc dodat.
jo jooo já sem vodnář / sice žena ale přesně si mě popsala.
JInak sex si myslým že chladnej ani nudnej určitě nemáme. spíš naopak. SNažím se vymýšlet pořád něco nového a jsem hodně aktivní.
@sabrinafromprague píše:
@Kelsey P.S.Je náročný na jídlo? Na uklizenou domácnost? Na pořádek?
Vodnáři jsou větzšinou vybíravý a bordeláři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabrinafromprague ahoj, já jsem beran a přítel je vodnář. No je ti asi jasný, kdo je hlava rodiny
no co se týče sexu, tak trošku nůďo. On má rád 2 polohy a to mu stačí. Má rád líbaní a hlazení, ale to je tak veškerá iniciativa co v posteli má. Většinou to kočíruju já, jinak bych se žádný vášně nedočkala
no je to s ním občas zážitek. A když se naštve? Nedostanu z něj půl slova. Zasekne se a třeba 3 dny nemluví a to bych ho zabila! Já jsem oheň, potřebuju itálii a hádat se a on mlčí… no někdy je to síla. Ale zas mi to vynahrazuje svou pozorností, láskou a oddaností. Musíme hold dělat velký kompromisy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruu píše:
Vodnáři jsou větzšinou vybíravý a bordeláři
tak to jsem bordelář já a přítel fur lítá s koštětem a nutí mě uklízet (zabila bych ho) a naštěstí sní vše co mu hodím na talíř. Ale prý vařím dobře, takže jí prostě všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem býk, manžel vodnář, v sexu si ho uréduju, sní vše, co dám na talíř, miluje pořádek, když se mu zdá, že by bylo třeba něco uklidit, uklidí. Je pozorný, galantní. Nehádá se, mlčí. Je pracovitý (Ferda mravenec,,práce všeho druhu).Jsme spolu 17 let a už spolu dožijem.
- Citovat
- Upravit
@mejdylko píše:
tak to jsem bordelář já a přítel fur lítá s koštětem a nutí mě uklízet (zabila bych ho) a naštěstí sní vše co mu hodím na talíř. Ale prý vařím dobře, takže jí prostě všechno
Ten tvůj je jak jednovaječný dvojče s tím mým. Taky mi s tím pořádkem leze na nervy.
- Citovat
- Upravit
Já jsem vodnář a i partner je vodnář. Vztah máme občas zajímavej. Co se týče sexu, tak musím nesouhlasit s nudou. I po 5 letech si to užíváme a snažíme se vymýšlet a zkoušet stále něco nového. Po prvním sexu jsem si řekla, že toho chlapa musím prostě mít už na furt
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem byk a tesne pred blizencem jako ty. Vodnare jsem mela dva, sex byl dobry, vztah na prd, oboji nejspis nesouvisi se znamenim, ale povahou, kdy jsme si nesedli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Jsem býk a muž je vodnář.
Když na něco řekne ne, tak prostě přesto vlak nejede a neustoupí ani kdybych před ním stojku dělala. Život je o kompromisech, my jsme se nějak naučili žít, dokud se budeme vzájemně tolerovat, bude nám to fungovat i když já jsem temperamentní, umíněná, komunikativní a muž je nekompromisní, chladný, klidnější
Nevím co víc dodat.
Taky jsem býk a manžel vodnář a líp bych to nepopsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabrinafromprague píše:
@Kelsey P.S.Je náročný na jídlo? Na uklizenou domácnost? Na pořádek?
ano přesně, ale zrovna ten sex je ok i když jeden čas taky něco odmítal, až postupem jsme se dopracovali k tomu aby nám to vyhovovalo ![]()
Jak není něco na svém místě, uklizené jak má být, tak vyvádí strašně. Pořádek je jeho kamarád
pravidelně po mě chodí přeskládávat myčku, kontrolovat, že jsem to tam naskládala špatně, přitom, přeskládá třeba dvě věci, ale je spokojený. Někdy mu říkám, že je diktátor a despota, psychopat
ale stejně ho mám ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit