Exmanžel mě proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli na kletby věříš, tak si zajdi do kostela, nebo nevím kdo od kletby pomáhá
. Já zase věřím na duchy, kteří s námi doma byli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den,Rada bych poprosila o radu.
Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.
Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.
pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja
Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.
Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…
Chci už mit klid a žít si svůj život.
Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?
Děkuji moc za odpovědi a rady.
Ahoj, prožívám, něco podobného. Jakým způsobem tě pronásleduje?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
Jestli na kletby věříš, tak si zajdi do kostela, nebo nevím kdo od kletby pomáhá. Já zase věřím na duchy, kteří s námi doma byli.
To jako fakt? Můžeš to popsat trošku?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted už je naštěstí klid ale ze zacatku byl tam kam sem šla ja, kolem domu… Nerada o tom mluvím, nebylo to příjemné… ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si myslím, že by to musel umět tě proklít, aby ti opravdu ublížil, že jen tak to nejde nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš, na co věřím já?
ŽE BOŽÍ MLÝNY MELOU POMALU, ALE JISTĚ. A člověku se všechno jednou vrátí, ať už přímo, nebo přes děti, rodiče, kamarády a známé.
Nějaká kletba je pěkná hovadina, ale ty se na to upínáš, jako kdyby on byl nějaký poslední soudce či co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MambaJ viděla jsem jednoho na zahradě, pak jsem je slyšela i mluvit. Ale nechci to dál rozepisovat, aby ze mě neudělali blázna. Jedno vím, že byli hodní, nikdy se nic špatného nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
@MambaJ viděla jsem jednoho na zahradě, pak jsem je slyšela i mluvit. Ale nechci to dál rozepisovat, aby ze mě neudělali blázna. Jedno vím, že byli hodní, nikdy se nic špatného nestalo.
Zdávají se ti i sny, třeba i nepochopitelné, zvláštní? Zájímá mě, jestli jsi víc citlivá, vňimavější.? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že něco takového může existovat.
Nejsem si s tím tedy 2× jistá. Ale myslím, že by se u nás nějaký člověk taky v minulosti našel, který nám popřál ˇjen to nejlepšíˇ
Někde jsem četla, že to účinkuje jen na lidi, kteří tomu prokletí věří. Když přestaneš, nemělo by prý už na tebe fungovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ted už je naštěstí klid ale ze zacatku byl tam kam sem šla ja, kolem domu… Nerada o tom mluvím, nebylo to příjemné…
Víš že se jedna o stalgink, pokud to stále dělá, hned bych šla na policii. Můj ex, mi taky stál před barákem a vyčkával. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kletby nevěřím a zjistila jsem, že pokud myslím negativně, tak k sobě smůlu přitahuju, prostě se stane něco neprijemneho. Psychika asi funguje i v tomto směru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psychika je mocná a já věřím, že člověk si dokáže tu smůlu přivodit i sám svými negativními a ustrašenými myšlenkami. A že ti léčitelé podobných situací hřeší na to, že člověk tomu uvěří, že to z něho sňali, spadne ta tíha z duše, člověk se začne na svět dívat optimističtěji a hned se i víc daří… Co takhle si říct, že ex jen prostě vyblil svou zlobu a chtěl tě ranit, ale nic víc nic míň to neznamená..respektive to znamená tolik, kolik ty dovolíš aby to znamenalo. A pevně věřím taky na mlýny, co melou pomalu, ale jistě a že každý má stejnou porci štěstí a smůly..a jen se střídají období. Bude zase líp, uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lekarnicka28 píše:
Psychika je mocná a já věřím, že člověk si dokáže tu smůlu přivodit i sám svými negativními a ustrašenými myšlenkami. A že ti léčitelé podobných situací hřeší na to, že člověk tomu uvěří, že to z něho sňali, spadne ta tíha z duše, člověk se začne na svět dívat optimističtěji a hned se i víc daří… Co takhle si říct, že ex jen prostě vyblil svou zlobu a chtěl tě ranit, ale nic víc nic míň to neznamená..respektive to znamená tolik, kolik ty dovolíš aby to znamenalo. A pevně věřím taky na mlýny, co melou pomalu, ale jistě a že každý má stejnou porci štěstí a smůly..a jen se střídají období. Bude zase líp, uvidíš.
moc pěkně napsané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,
Rada bych poprosila o radu.
Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…
Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.
Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.
pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja
Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.
Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…
Chci už mit klid a žít si svůj život.
Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?
Děkuji moc za odpovědi a rady.