Exmanžel mě proklel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
29.4.14 12:39

Nevěřím, že smůla jako taková souvisí v životě s tím, že tě jeden blb proklel :kytka: Zase se ti bude dařit, chce to jen čas a věřit, že bude lépe :kytka: Jedno velké štěstí v neštěstí si přece jen měla - zbavila ses toho blba, ať si s ním teď užije ta jeho přítulkyně :lol: Život je jako ležatá osmička - dobré a zlé se střídá pořád dokola. Hlavně ať jsi zdravá ty i tvé děti, pak bude všechno časem zase dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.4.14 12:47
@Anonymní píše:
Dobry den,

Rada bych poprosila o radu.

Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…

Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.

Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.

pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja

Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.

Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…

Chci už mit klid a žít si svůj život.

Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?

Děkuji moc za odpovědi a rady.

Tohle není prokletí, jenom vyslovené přání špatného. Člověk si má dávat pozor na to, co si přeje, mohlo by se to obrátit proti němu a splnit se mu to. Problém vidím v tom, že sis to pustila do své hlavy a tím si teď ubližuješ. Ty to musíš chtít ze sebe dostat, vyhnat to a tyhle myšlenky hned v zárodku zadusit. Zkus všechno, co ti řekl a trápí tě, dostat z hlavy na papír. Napiš to, předej to do toho papíru a ten pak spal. Dělej to s pocitem, že si čistíš mysl a dáváš vše negativní pryč a spálíš to. Oheň to zničí a ty už k sobě jeho slova nepouštěj. Představ si, jak se od tebe odráží zpátky. Jeho zloba se k tobě nedostane, když ji nepustíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
29.4.14 12:56

@MambaJ :nevim: nepřijde mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.4.14 12:59
@kacz píše:
Víš, na co věřím já?

ŽE BOŽÍ MLÝNY MELOU POMALU, ALE JISTĚ. A člověku se všechno jednou vrátí, ať už přímo, nebo přes děti, rodiče, kamarády a známé.

Nějaká kletba je pěkná hovadina, ale ty se na to upínáš, jako kdyby on byl nějaký poslední soudce či co.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.4.14 13:07
@Anonymní píše:
Dobry den,

Rada bych poprosila o radu.

Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…

Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.

Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.

pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja

Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.

Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…

Chci už mit klid a žít si svůj život.

Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?

Děkuji moc za odpovědi a rady.

je to blbec - nevšímej si toho. Takový kraviny může říct každej, ale musel by tomu rozumět, aby se to vyplnilo :hug: klid. Mmchdm, na takové věci věřím, ale taky vím, že se to musí fakt umět.

Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.14 13:08

@lekarnicka28
Pěkně jsi to napsala - souhlasím s Tebou :- )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
29.4.14 14:58

Ahoj, já si na uřknutí nevěřím, ale mám známou, která na to věří. Udělej to, co ti doporučila Michelangelo. A jako ochrana před novým uřknutím se doporučuje červená barva-cokoliv na dobře viditelném místě-čepice, mašle, výšivka…to odvede pozornost a nikdo tě uřknout nemůže když se nesoustředí. Známá tak měla opentlené všechny děti pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
31.8.22 21:41

Kletby

To není kletba. To je jenom „nadávka“. Aby někdo proklel, potřebuje znát zdroj k andělům temnoty a tím nejsou taková slova. Ti andělé mají krásné hlasy plné deliria, působících jako krev rozprouděná tancem. V kletbách jsou třeba enochiánské klíče, kterými se odemyká brána zla K Bardu, odkud proudí horko a mráz v jednom a nikdo tyto frekvence z lidského pokolení nanahradí. Nikdo z běžných lidských úst to neumí, jen určité lidské procento toto umí ústy vyladit a vyvést z temnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat