Exmanžel mě proklel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nevěřím, že smůla jako taková souvisí v životě s tím, že tě jeden blb proklel
Zase se ti bude dařit, chce to jen čas a věřit, že bude lépe
Jedno velké štěstí v neštěstí si přece jen měla - zbavila ses toho blba, ať si s ním teď užije ta jeho přítulkyně
Život je jako ležatá osmička - dobré a zlé se střídá pořád dokola. Hlavně ať jsi zdravá ty i tvé děti, pak bude všechno časem zase dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den,Rada bych poprosila o radu.
Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.
Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.
pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja
Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.
Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…
Chci už mit klid a žít si svůj život.
Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?
Děkuji moc za odpovědi a rady.
Tohle není prokletí, jenom vyslovené přání špatného. Člověk si má dávat pozor na to, co si přeje, mohlo by se to obrátit proti němu a splnit se mu to. Problém vidím v tom, že sis to pustila do své hlavy a tím si teď ubližuješ. Ty to musíš chtít ze sebe dostat, vyhnat to a tyhle myšlenky hned v zárodku zadusit. Zkus všechno, co ti řekl a trápí tě, dostat z hlavy na papír. Napiš to, předej to do toho papíru a ten pak spal. Dělej to s pocitem, že si čistíš mysl a dáváš vše negativní pryč a spálíš to. Oheň to zničí a ty už k sobě jeho slova nepouštěj. Představ si, jak se od tebe odráží zpátky. Jeho zloba se k tobě nedostane, když ji nepustíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
Víš, na co věřím já?ŽE BOŽÍ MLÝNY MELOU POMALU, ALE JISTĚ. A člověku se všechno jednou vrátí, ať už přímo, nebo přes děti, rodiče, kamarády a známé.
Nějaká kletba je pěkná hovadina, ale ty se na to upínáš, jako kdyby on byl nějaký poslední soudce či co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den,Rada bych poprosila o radu.
Jsem již dva roky rozvedena matka dvou deti. Naše manželství bylo ze zacatku krasne, o narozeni deti se začalo měnit.
Manžel je policista a je hodne vznětový, nikdy nás ale nechodil, spis jen psychické tyrani…Po 12 letech jsem se rozvedla a to teprve začalo peklo.
Strkani, nadávky a pak se odstěhoval z bytu.
pri odchodu pred dětmi mi řekl : přeji ti jen to nejhorší a doufám ze chcipnes dřív než ja
Nemusím říkat jaky to mělo vliv na deti. O ty nejevy sebemenší zájem, ma novou přítelkyni a te se věnuje.
Ze zacatku mi dělal velké peklo, trvalo to dva roky než jsem se z toho dostala, ale porad me pronásleduje smůla, kdyz si myslím ze už je dobre zase se vse po…
Chci už mit klid a žít si svůj život.
Myslíte ze me mohl proklit a jak se toho dá zbavit?
Děkuji moc za odpovědi a rady.
je to blbec - nevšímej si toho. Takový kraviny může říct každej, ale musel by tomu rozumět, aby se to vyplnilo
klid. Mmchdm, na takové věci věřím, ale taky vím, že se to musí fakt umět.
Příspěvek upraven 29.04.14 v 13:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já si na uřknutí nevěřím, ale mám známou, která na to věří. Udělej to, co ti doporučila Michelangelo. A jako ochrana před novým uřknutím se doporučuje červená barva-cokoliv na dobře viditelném místě-čepice, mašle, výšivka…to odvede pozornost a nikdo tě uřknout nemůže když se nesoustředí. Známá tak měla opentlené všechny děti pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kletby
To není kletba. To je jenom „nadávka“. Aby někdo proklel, potřebuje znát zdroj k andělům temnoty a tím nejsou taková slova. Ti andělé mají krásné hlasy plné deliria, působících jako krev rozprouděná tancem. V kletbách jsou třeba enochiánské klíče, kterými se odemyká brána zla K Bardu, odkud proudí horko a mráz v jednom a nikdo tyto frekvence z lidského pokolení nanahradí. Nikdo z běžných lidských úst to neumí, jen určité lidské procento toto umí ústy vyladit a vyvést z temnot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit