Pierre Franckh pro příznivce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pierre Franckh
Ahoj lidičky,
chtěla bych zde založit diskusi příznivců Pierra Franckha a jeho metod „Jak si správně přát“. Bylo by krásné si psát o našich splněných přáních, ale i těch, které se nesplnili a proč, hledat vhodné formulace našich přání, vhodné afirmace a prostě zdokonalovat se v přáni si…protože mysl je mocná, až mám někdy pocit, že je nám to někdy schválně zatajováno, v dnešním světě rozumu a logiky..:andel:
Já jsem si poprvé koupila knihu Jak si správně přát někdy na konci loňského roku a byla jsem popravdě po jejím přečtení unešená. Hned jsem se to rozhodla praktikovat - naše Evča tehdy měla rýmu, která jí vždy do té doby bez vyjjímky vždy vlezla na průdušky a byl z toho pěkný masakr - tak jsem si přála a říkala si, že Evča je prostě zdravá a v pohodě, byl večer. A ono pak ráno a rýma nikde a už se neobjevila
![]()
Od té doby jsem si pak přála (vědomě) také jednu věc, ale takovou větší a ta je zatím na dobré cestě, ale není ještě kompletní, takže tu nebudu prozrazovat..
Teď mám necelý týden Pierrovu další knihu: http://www.anag.cz/…sne/d-72792/ a časem možná rozšířím repertoár na všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
Mám rozečtenou Jak si správně přát a Přejme si být štíhlí, plus mám ještě v knihovničce Přejte si jednoduše, ale úspěšně. Jen není čas no a nechci začínat si přát, aniž bych měla dočteno, abych to nezkonila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já minulé přání zkonila a to doslova. Přála jsem si práci na doma za 2-3 tisíce a ono mi opravdu přišlo, ale jak se píše v knize, byl to od „Universa“ opravdu zajímavý způsob - měli jsme tu mít ustájeného koně a starat se o něj. Takovouhle práci jsem opravdu nečekala a opravdu by z toho bylo po odečtení nákladů 2-3 tisíce. Já si to však pak na poslední chvíli rozmyslela, mám zkušenost jen s krávou, ne s koněm, navíc je klisničce 22 let a prostě jsem si netroufla, takže jsem nakonec svého přání nevyužila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina A není to škoda?
Alespoň bys měla zkušenost pro příště ![]()
Já si právě na to zatím netroufám, musím to pořádně pročíst, nejlépe dvakrát, abych věděla jak na to
Mně se hlavně líbí, jak on píše, dobře se mi to čte. Třeba Tajemství od Byrne, do toho jsem se nějak nezačetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už to tak u mě bývá, Prozřetelnost (pro Franckha Universum) mi už dost dlouho, dokonce roky, předhazovala tuhle knihu, ovšem marně, já si říkala, že ji číst nebudu, že je mi jasné, co v ní bude. Pak mi ji ještě nabídla před necelými dvěma týdny u sestry doma ve formě karet nepřehlédnutelně rozmístěných po bytě. A když ani to nepomohlo, po chvíli vsadila „ta mrcha“ na jistotu a šla na to přes emimino, přes Tebe. ![]()
Tak jsem ji přečetla. Sice tohle tak nějak vím, to se mi potvrdilo, došla jsem k tomu oklikami, ale stejně mě něco dost zarazilo. Velkou spoustu vět mi doslovně v poslední době někdo řekl. Útočila na mě skutečně fikaně. ![]()
Jdu si přečíst tu o partnerství. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante Pravidla pro šťastnou lásku, mohla jsem to napsat rovnou.
A už začátek je celkem slibný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante Ona si tu cestu najde, emimino je na plnění přání plodné, hledej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta
No jo, koukám, koukám
Akorát bych potřebovala, mít čas na to čtení
Leda nechodit sem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante Já si taky pořád myslím, že si už na čtení nedělám tolik času (důkazem je rok stejná kniha na nočním stolku, od léta jsem přečetla snad 20 stran
), ale tohle se čte fakt neuvěřitelně rychle. Tipuji, že do rána to zvládnu.
A pak se k tomu někdy ještě třeba vrátím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta Tak přečíst do rána není problém, ale když muž je na noční, tak by se ráno asi těžko postaral o dítě
Takže musím po kouscích. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante Jsem v půlce a není to emocionálně zrovna lehké čtení.
Asi vím, proč jsem se do toho dala… Snad to k něčemu bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem,
posledni dobou jsem se dala na cteni knih jako je Tajemstvi, Jak si spravne prat, Miluj svuj zivot…Rada bych, kdyby se nekdo podelil o zkusenosti a napsal, zda se mu opravdu zacal menit zivot tim, ze zacal jinak premyslet a zbavil se spatnych navyku a jak dlouho trvalo, nez se mu podarilo myslet pozitivne. Ja se snazim, ale presto mam pocitm ze se stresu zbavit nemuzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit