Pierre Franckh pro příznivce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18304
4.5.14 21:24

Pierre Franckh

Ahoj lidičky,

chtěla bych zde založit diskusi příznivců Pierra Franckha a jeho metod „Jak si správně přát“. Bylo by krásné si psát o našich splněných přáních, ale i těch, které se nesplnili a proč, hledat vhodné formulace našich přání, vhodné afirmace a prostě zdokonalovat se v přáni si…protože mysl je mocná, až mám někdy pocit, že je nám to někdy schválně zatajováno, v dnešním světě rozumu a logiky..:andel:

Já jsem si poprvé koupila knihu Jak si správně přát někdy na konci loňského roku a byla jsem popravdě po jejím přečtení unešená. Hned jsem se to rozhodla praktikovat - naše Evča tehdy měla rýmu, která jí vždy do té doby bez vyjjímky vždy vlezla na průdušky a byl z toho pěkný masakr - tak jsem si přála a říkala si, že Evča je prostě zdravá a v pohodě, byl večer. A ono pak ráno a rýma nikde a už se neobjevila :dance: :dance: :dance:
Od té doby jsem si pak přála (vědomě) také jednu věc, ale takovou větší a ta je zatím na dobré cestě, ale není ještě kompletní, takže tu nebudu prozrazovat..

Teď mám necelý týden Pierrovu další knihu: http://www.anag.cz/…sne/d-72792/ a časem možná rozšířím repertoár na všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
4.5.14 21:34

Ahoj :mavam: Mám rozečtenou Jak si správně přát a Přejme si být štíhlí, plus mám ještě v knihovničce Přejte si jednoduše, ale úspěšně. Jen není čas no a nechci začínat si přát, aniž bych měla dočteno, abych to nezkonila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.5.14 16:22

Já minulé přání zkonila a to doslova. Přála jsem si práci na doma za 2-3 tisíce a ono mi opravdu přišlo, ale jak se píše v knize, byl to od „Universa“ opravdu zajímavý způsob - měli jsme tu mít ustájeného koně a starat se o něj. Takovouhle práci jsem opravdu nečekala a opravdu by z toho bylo po odečtení nákladů 2-3 tisíce. Já si to však pak na poslední chvíli rozmyslela, mám zkušenost jen s krávou, ne s koněm, navíc je klisničce 22 let a prostě jsem si netroufla, takže jsem nakonec svého přání nevyužila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
5.5.14 20:33

@Evulina A není to škoda? :think: Alespoň bys měla zkušenost pro příště :nevim:
Já si právě na to zatím netroufám, musím to pořádně pročíst, nejlépe dvakrát, abych věděla jak na to :P Mně se hlavně líbí, jak on píše, dobře se mi to čte. Třeba Tajemství od Byrne, do toho jsem se nějak nezačetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.5.14 23:10

Jak už to tak u mě bývá, Prozřetelnost (pro Franckha Universum) mi už dost dlouho, dokonce roky, předhazovala tuhle knihu, ovšem marně, já si říkala, že ji číst nebudu, že je mi jasné, co v ní bude. Pak mi ji ještě nabídla před necelými dvěma týdny u sestry doma ve formě karet nepřehlédnutelně rozmístěných po bytě. A když ani to nepomohlo, po chvíli vsadila „ta mrcha“ na jistotu a šla na to přes emimino, přes Tebe. :lol:
Tak jsem ji přečetla. Sice tohle tak nějak vím, to se mi potvrdilo, došla jsem k tomu oklikami, ale stejně mě něco dost zarazilo. Velkou spoustu vět mi doslovně v poslední době někdo řekl. Útočila na mě skutečně fikaně. 8)
Jdu si přečíst tu o partnerství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
6.5.14 23:15

@Litta A to je prosím která? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.5.14 23:31

@Turante Pravidla pro šťastnou lásku, mohla jsem to napsat rovnou. :lol: A už začátek je celkem slibný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
6.5.14 23:59

@Litta Aha, tak tu nemám :cert: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.5.14 00:01

@Turante Ona si tu cestu najde, emimino je na plnění přání plodné, hledej. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
7.5.14 00:10

@Litta :mrgreen: :kytka: No jo, koukám, koukám :potlesk: Akorát bych potřebovala, mít čas na to čtení :zed: Leda nechodit sem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.5.14 00:13

@Turante Já si taky pořád myslím, že si už na čtení nedělám tolik času (důkazem je rok stejná kniha na nočním stolku, od léta jsem přečetla snad 20 stran :mrgreen: ), ale tohle se čte fakt neuvěřitelně rychle. Tipuji, že do rána to zvládnu. :lol: A pak se k tomu někdy ještě třeba vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
7.5.14 00:38

@Litta Tak přečíst do rána není problém, ale když muž je na noční, tak by se ráno asi těžko postaral o dítě :) Takže musím po kouscích. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.5.14 00:47

@Turante Jsem v půlce a není to emocionálně zrovna lehké čtení. :mrgreen: :oops: Asi vím, proč jsem se do toho dala… Snad to k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
7.5.14 01:27

@Litta To zní zajímavě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.8.14 12:45

Ahoj vsem,
posledni dobou jsem se dala na cteni knih jako je Tajemstvi, Jak si spravne prat, Miluj svuj zivot…Rada bych, kdyby se nekdo podelil o zkusenosti a napsal, zda se mu opravdu zacal menit zivot tim, ze zacal jinak premyslet a zbavil se spatnych navyku a jak dlouho trvalo, nez se mu podarilo myslet pozitivne. Ja se snazim, ale presto mam pocitm ze se stresu zbavit nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat