Rada ze záhrobí?

3347
8.5.14 21:45

rada ze záhrobí??

Ahoj drbny! :mrgreen:
Procházím už pár let složitým obdobím z kterého je jediná cesta ven. Trhnout se od své rodiny. Vím to. Radili jste mi to i tady ale je to tak těžké. Nicméně události z mé rodiny už zasahují i do té mé a tu jsi chci uchránit! Dost mě to trápí a plácám se v tom!
Znala jsem paní starou dámu, která vykládala karty jen známým a ne všem.
Karty dostala od paní co s ní byla v lágru. Moc jsem si jí vážila nicméně mě karty vyložila a odmítla mi říct co tam mam. Nikdy jsem na toto nevěřila.
No ale občas to člověka napadne proč mě odmítla.
Včera jsem zas dumala a utápěla se v depce a vzpomněla si na ní. Nevím co mě to napadlo, ale sehnala jsem číslo na jejího syna. Dnes staršího pána a ptala se ho zda neví proč mi to babička odmítla vyložit. A on mi řekl. Babička říkala že jednou přijdeš se zeptat až budeš dospělá. Mám ti říct že tady nemáš zůstávat!! 8o

V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Jak kdyby veděl co mě trápí a to on neví a v té době co mi to babička vykládala ten problém co vše způsobil ani nebyl! Začnu snad věřit v něco mezi nebo nevím!! Co myslíte? Sugesce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
8.5.14 21:50

Ty brdo, no nevím co bych dělala já, ale já tomu věřím. Kdysi jsem byla nechat si vyložit karty a sedělo vše do puntíku a taky se vše splnilo a neznám nikoho komu by se nesplnilo to, co mu paní vyložila. Takže masakr 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
8.5.14 21:54

Já takovým věcem věřím. Ale samozřejmě je každá kartářka jiná - některá to dělá vyloženě jen pro peníze a vymýšlí si různé báchorky, co se stane a nestane a některá to prostě umí, má pro to nadání a dělá to hlavně proto, že chce lidem pomáhat. Peníze jsou pro ni vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
8.5.14 21:56

Normalne na to neverim, ale tohle je masakr! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
8.5.14 21:58

Já bych tomu asi taky věřila. Nic se nestane náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
8.5.14 21:58

@Vrtul respekt, něco to do sebe má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
8.5.14 22:12

Projela mi celým tĕlem husina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.5.14 22:12

@Vrtul
Já kartářkám spíš nevěřím, protože většinou ti prostě chytře řeknou to, co chceš slyšet, nebo to, co zkrátka pak v budoucnu sedí ať se stane prakticky cokoliv. Je to psychologie.
Nicméně existuje i těch pár vyvolených, kteří skutečně umí NĚCO mezi nebem a zemí. Otázkou je, co to znamená, že tady nemáš zůstávat, jako kde tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
8.5.14 22:30

Těžko soudit, protože nevím, jaký odchod máte přesně na mysli, ale mohlo by na tom něco být…

• Citovat
  • Upravit
11689
8.5.14 22:31

@Vrtul Ty jo, tohle je drsný i na mě 8o Rozhodně tomu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.5.14 22:36

Omg zastavilo se mi srdce na chvíli :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.5.14 22:45
@Vrtul píše:
Ahoj drbny! :mrgreen:
Procházím už pár let složitým obdobím z kterého je jediná cesta ven. Trhnout se od své rodiny. Vím to. Radili jste mi to i tady ale je to tak těžké. Nicméně události z mé rodiny už zasahují i do té mé a tu jsi chci uchránit! Dost mě to trápí a plácám se v tom!
Znala jsem paní starou dámu, která vykládala karty jen známým a ne všem.
Karty dostala od paní co s ní byla v lágru. Moc jsem si jí vážila nicméně mě karty vyložila a odmítla mi říct co tam mam. Nikdy jsem na toto nevěřila.
No ale občas to člověka napadne proč mě odmítla.
Včera jsem zas dumala a utápěla se v depce a vzpomněla si na ní. Nevím co mě to napadlo, ale sehnala jsem číslo na jejího syna. Dnes staršího pána a ptala se ho zda neví proč mi to babička odmítla vyložit. A on mi řekl. Babička říkala že jednou přijdeš se zeptat až budeš dospělá. Mám ti říct že tady nemáš zůstávat!! 8oV tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Jak kdyby veděl co mě trápí a to on neví a v té době co mi to babička vykládala ten problém co vše způsobil ani nebyl! Začnu snad věřit v něco mezi nebo nevím!! Co myslíte? Sugesce?

tak to je celkem jasné, zakladatelka nemá zustavat na tomto světě? 8o 8o 8o ale je to morbidní, mam uplně husinu, bych se stou kartářkou spojila! at mi to vysvetlí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
8.5.14 22:47

..ale ona už asi nežije, co? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
8.5.14 22:53

8o brrr. To je vsechno co ti rekl?