Rada ze záhrobí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jako ze nemas zustavat na tomhle svete???Nebo to nechapu. A to he nejaky divny, to by te jsko nabadala k sebevrazde??To de mi nejak nezda…jinak kartam verim.Taky mi vyslo vse do puntiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
QwHolky přemýšlím o stěhování trhnout se od rodiny. Tím nezůstávat tady si spíš vykládám že jako se mam odstěhovat daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak jako babicka???kdyz si volala jejimu synovi, tak je to jeho matka, nr??a ne babicka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně taky hned napadlo, že se máš odstěhovat. Dokonce mi přišlo, že radila, abys odešla z republiky. Sebevražda mi nějak nenapadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Né nestrašte, já v tom žádnou sebevraždu taky nevidím. Ale teda sebrala bych se a mazala od tý rodiny - tzn přestěhovala bych se - hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se po tomhle složila a už bych rodinu nikdy řešit nemusela.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa babičko jsme jí jen oslovovali tak jsem to tak i napsala.
Moje to nebyla nic. Jeho to byla maminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nevyklada ten chlap taky karty?
Husinu z toho nemam, vzdyt nic nevedel. Kdyz zjistil, ze vola klientka jeho babicky, ktera kdysi nechtela neco rict, tak holt pohotove zareagoval ve vesteckem duchu.
Tu vetu si kazdy vylozi po svem, kdo ma problemy v partnerstvi, uvidi v tom rozvod, kdo se trapi s praci, tak se tam najde taky, s rodinou to samy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvam se za OT, ale zajimalo by me, jak najit sikovnou kartarku? Ne jen „zenskou, co si hraje s kartama“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba nevykládá. A jak jsem psala jsme jen známí. Mě to nikdy netáhlo to mi tenkrát že mi tam koukne ze srandy a pak nechtěla nic říct. Ona mi jen řekla že to budu mít v životě těžký!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych tomu věřila. A myslím, že věděla co tě čeká, jen ti to nemohla říct, protože jsi si tím vším měla projít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malinko mě zaskočil ten konec, hovor se synem… Spojila bych se s ním, jestli taky karty nevykládá popřípadě zkusila jít k jiné kartářce, nebo uposlechnout sama sebe a opravdu odjet někam daleko, kde bys měla klid. Asi jenom tak budeš spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vrtul píše:
@Baba nevykládá. A jak jsem psala jsme jen známí. Mě to nikdy netáhlo to mi tenkrát že mi tam koukne ze srandy a pak nechtěla nic říct. Ona mi jen řekla že to budu mít v životě těžký!!
Jestli nad tím už stejně uvažuješ, tak je to jasné znamení a měla bys ho uposlechnout. Beztak už sama víš proč uvažuješ že chceš odejít od rodiny a pravděpodobně tohle znamená že tvoje myšlenky mají důvod a měla bys to udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit