Sen a jeho výklad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, tak já ve snáři přímo plivání nemám, ale mám hodně starej snář a opravdu mu věřím..krev znamenná všeobecně energie..život, smysl, plodnost…zranění značí nějaké sexuální touhy a krvácení zranění duše, nedostatek lásky. Trauma z minulosti které nás ochromilo, vzalo nám sílu i motivaci. M§že značit zraňující poznámky druhých, pomluvy. A ta záchranka je vytáhnutí problému na světlo, pozitivní řešení situace..takže to docela souvisí už musíš vědět sama o co jde.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se zase často zdá o mojí mrtvé babičce, vždycky mi chce něco říct a nemůže já jen cítím jak je zoufalá a naštvaná a obvykle někam ukazuje, jednou to bylo na komodu co měla v pokoji taky by mě zajímalo co to znamená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem trochu zděšená…asi měsíc zpátky se mi zdálo, že mi vypadávaly zuby, minulý týden se mi zdálo, že jsem byla ostříhaná - neviděla jsem však, jak mě někdo stříhá, to né
A dnes to třetice jsem ve snu dostala od prodavačky falešné tisícovky
Ty první dva sny prej znamenají smrt někoho z rodiny, ten třetí falešnu lásku…Zdálo se vám někdy něco podobného a vyplnilo se to, Dost mě to děsí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janulin O padání zubů se mi zdálo jednu dobu často a už dlouho se mi tento sen nezdál. Jestli to znamená smrt tak to netuším
Jinak mě se zdají snad každou noc fakt bláznivé a živé sny, nechápu kolikrát jak se mi vůbec něco takového může zdát
Určitě buď v pohodě a neděs se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou se mi zdal sen, ale jeho vyznam mi dosel az po tom, co se vyplnil.Byl znamenim, ze si hreju na prsou hada… Cas od casu me desi sny v nichz je valka. ZAjimalo by mne, co to muze znamenat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mně se právě dluhu nezdálo nic, co bych si byla schopná ráno vybavit…až teď tyhle sny, no je to nepříjemnej pocit, když si čtu, co znamenaj
Strach o blízký je nepopsatelnej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa Já nesnáším děsivé sny, naštěstí se mi zdávají jednou za sto let. Např. s těmi zuby jsem fakt cítila jak se mi uvolňují a jak si je musím vytáhnout. Necítila jsem žádnou bolest, ale strašně nepříjemný pocit i když si těď na ten sen vzpomenu tak cítím jak to bylo hnusný
Jednou v životě jsem se vzbudila ze sna s pláčem. Byla jsem v té době těhotná a zdálo se mi, že jsem zabila malé štěně
Zatím jsem si nikdy nevšimla nějaké souvislosti mezi snem a skutečností
Jinak se mi většinou zdají krásné sny a nechci se z nich probudit
Někdy jsem i ráno naštvaná, že nevím jak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vim, tak kdyz se zda o zubech, tak to spis znaci nemoc…ne hned smrt, kdyz se zda o svatbe, ale musis videt nevestu v satech, tak to vetsinou znamena smrt nekoho koho znas nemusi to byt zrovna nekdo z rodiny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janulin píše:
No mně se právě dluhu nezdálo nic, co bych si byla schopná ráno vybavit…až teď tyhle sny, no je to nepříjemnej pocit, když si čtu, co znamenajStrach o blízký je nepopsatelnej…
Ty sny většinou jsou uložené vzpomínky a veškeré informace, které mozek vstřebává. Je to zřejmě nějaké podvědomí a různé životní situace co nahlodávají do hlavy špatné myšlenky, které se pak smíchají s tím ostatním a je z toho nepochopitelný příběh. Pokud máš strach, tak si takové věci vůbec nečti
Snažím se před spaním myslet na něco příjemného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janulin Nic si necti
vetsinou se nam zda to co par dni predtim zazijem nebo vidime treba v televizi a tak
mne se nekdy zdaji taky pekny slataniny
na dnesek se mi zdalo treba o hasicich, pac jsem si vcera s malym hrala s hasicskym autem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber přesně, jak říkáš, nic necítíš, ale ten pocit je děsně nepříjemnej…Jinak asi 3 týdny zpátky se mi poprvé v životě zdál sen, že jsem si z lehu vyděšeně sedla, jako ve filmech (a to jsem si myslela, že je to nemožný…) - zdálo se mi, jak nám někdo krade futra ke vchodovým dveřím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natyber píše:
Ty sny většinou jsou uložené vzpomínky a veškeré informace, které mozek vstřebává. Je to zřejmě nějaké podvědomí a různé životní situace co nahlodávají do hlavy špatné myšlenky, které se pak smíchají s tím ostatním a je z toho nepochopitelný příběh. Pokud máš strach, tak si takové věci vůbec nečtiSnažím se před spaním myslet na něco příjemného.
máš pravdu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janulin píše:
@natyber přesně, jak říkáš, nic necítíš, ale ten pocit je děsně nepříjemnej…Jinak asi 3 týdny zpátky se mi poprvé v životě zdál sen, že jsem si z lehu vyděšeně sedla, jako ve filmech (a to jsem si myslela, že je to nemožný…) - zdálo se mi, jak nám někdo krade futra ke vchodovým dveřím![]()
Ty pred spanim koukej na neco peknyho a veselyho…at mas pak pekny sny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rozumi nekdo snum? Zdal se mi sen, ve kterem stojim u umyvadla, saham si na bricho a najednou zacnu plivat hodne krve.
pak jsem nekoho pozadala o zavolani sanitky a anglicky
mam divny pocit, jelikoz ve jednom snari plivani kve znamena tezka nemoc v druhem bohatstvi
jsem z toho snu celkem nervozni, porad na nejmmyslim.