Ruším internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
23.5.14 21:53

Rušíš internet, no ženské můžou asi za vše :nevim:.
Já včera zjistila, že ruším hokejisty :roll: :mrgreen: Šla jsem s děckama na zmrzlinu, aby měl manžel klid na hokej a nadávání, no a vrátili jsme se, těsně před koncem a dostali gól, no a nám říkal, že za to můžeme, že jim to narušujeme, protože jsme došli dřív.
Prý proč jsme se nevrátili později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.5.14 21:53

:mrgreen: tak mě se jeden čas stávalo že jsem šla a zhasínalo u mě veřejné osvětlení :mrgreen: :mrgreen: několikrát.. nevím co tím básník chtěl říct :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5724
23.5.14 21:54
@Kobliha51 píše:
A sama sobě ho nerušíš?

Ne, máme dva počítače. A bylo to umístěním modemu. Když jsem šla k manželovi, stoupla jsem si do cesty signálu. Nevím, jak má vedený internet zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.5.14 21:57

:mrgreen: holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně :nevim: :mrgreen: když vedle mě stojí chlap a třeba mě drží za ruku, tak mi to jde. Jinak ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.5.14 21:58
@mlsalkaM píše: :mrgreen: holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně :nevim: :mrgreen: když vedle mě stojí chlap a třeba mě drží za ruku, tak mi to jde. Jinak ne :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1224
23.5.14 21:59
@mlsalkaM píše: :mrgreen: holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně :nevim: :mrgreen: když vedle mě stojí chlap a třeba mě drží za ruku, tak mi to jde. Jinak ne :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.5.14 22:06

@sissi79 @mexxx to není sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.5.14 22:07
@mlsalkaM píše:
@sissi79 @mexxx to není sranda :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: mě pobavilo to že když tě chytí za ruku tak to jde :mrgreen: :mrgreen:
u nás mi říkaj že je to rukama :cert: :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6078
23.5.14 22:16

@sissi79 můj mi právě řekl, že mám v těch rukách prostě nasr. ný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.5.14 22:40
@Tečička píše:
Ahoj :-) Můj přítel se asi zbláznil :-D Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc :-)
čekám na signáááál… :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.5.14 22:45

to je supr! bude muset vařit chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
23.5.14 22:49

Hele, něco na tom asi bude, protože na mě třeba nefunguje sport tester :-D zkusili jsme dvě značky :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.5.14 23:06

A když si tam sedne někdo jinej, tak je to v pohodě?
To jste nezkoušeli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.5.14 07:59

Jo moje mamka tohle umí taky. Nemá moc ráda moderní technologie a on to asi ten počítač cítí - stalo se to už třikrát, když brácha pracoval na PC. Ona šla kolem a nejen Internet, ale celý počítač se „podělal“ - já u toho nebyla, nebydlím s nimi, ale vyprávěla mi to sama máma. Brácha ji nechce u počítače ani vidět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a mobil u sebe rozhodně nenosí.
Proč by to nemohlo být možné? Všechno je jen energie, i my jsme energie, viz poznatky kvantové fyziky. Takže jde jen o to, jak je ta energie využitá a kam směřuje.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
24.5.14 08:30

Ženské můžou za všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie