Ruším internet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rušíš internet, no ženské můžou asi za vše
.
Já včera zjistila, že ruším hokejisty
Šla jsem s děckama na zmrzlinu, aby měl manžel klid na hokej a nadávání, no a vrátili jsme se, těsně před koncem a dostali gól, no a nám říkal, že za to můžeme, že jim to narušujeme, protože jsme došli dřív.
Prý proč jsme se nevrátili později ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě se jeden čas stávalo že jsem šla a zhasínalo u mě veřejné osvětlení
několikrát.. nevím co tím básník chtěl říct
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kobliha51 píše:
A sama sobě ho nerušíš?
Ne, máme dva počítače. A bylo to umístěním modemu. Když jsem šla k manželovi, stoupla jsem si do cesty signálu. Nevím, jak má vedený internet zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně
když vedle mě stojí chlap a třeba mě drží za ruku, tak mi to jde. Jinak ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM píše:holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně
![]()
když vedle mě stojí chlap a třeba mě drží za ruku, tak mi to jde. Jinak ne
- Citovat
- Upravit
@mlsalkaM píše:holky, to je diskuze jak noha. Taky jsem asi Rusič, ale jinak. Vymyslela jsem si bezvadnou dotykovou lištu na osvětlení pod linkou. Prostě se dotkneš a svítí. No, svítí všem jen ne mně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sissi79 můj mi právě řekl, že mám v těch rukách prostě nasr. ný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tečička píše:čekám na signáááál…
AhojMůj přítel se asi zbláznil
Tvrdí, že když si k němu sednu vypadne mu internet. Prý se mu to nikdy jindy nestane. Už to trvá přes půl roku. Přijdu, internet mu vypadne, odejdu a jde v pohodě. Přitom na mém počítači internet nevypadává vůbec. Může v tom být něco víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
to je supr! bude muset vařit chlap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, něco na tom asi bude, protože na mě třeba nefunguje sport tester
zkusili jsme dvě značky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když si tam sedne někdo jinej, tak je to v pohodě?
To jste nezkoušeli???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo moje mamka tohle umí taky. Nemá moc ráda moderní technologie a on to asi ten počítač cítí - stalo se to už třikrát, když brácha pracoval na PC. Ona šla kolem a nejen Internet, ale celý počítač se „podělal“ - já u toho nebyla, nebydlím s nimi, ale vyprávěla mi to sama máma. Brácha ji nechce u počítače ani vidět
![]()
Jo a mobil u sebe rozhodně nenosí.
Proč by to nemohlo být možné? Všechno je jen energie, i my jsme energie, viz poznatky kvantové fyziky. Takže jde jen o to, jak je ta energie využitá a kam směřuje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit