Bohnický hřbitov, duchové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bohnický hřbitov, duchové
Ahoj, Toto téma bylo nedávno v televizi na Primě. Když jsem koukala na videa tak mi běhal mráz po zádech. Co na to říkáte vy? Docela by mě zajímalo jak jejich výzkum bude dále probíhat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to síla. Bydlíme kousek od Bohnic, i procházka po areálu léčebny je zvláštní, sem bych ale nevlezla. Znám pár chlapů, co se tam jezdili v rámci noční šichty zašívat. Pokud usnuli, budili se hrůzou, měli pokaždé noční můru. Věřím tomu, že se tam něco děje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 Já teda byla dobrovolně v bohnicích asi na 3 týdny a můžu ti říct že nikomu znás kdo tam byl se nezdály hezké sny. Budily jsme se i ubrečené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se na to mrknu za chvilku
Miluju tohle tema.Taky jsme bydleli kousek od lecebny(v Cimicich)a ja teda milovala ty prochazky po parku(v lecebne) s kocarem.Ale ja ram mam dost kamaradu (zamestnanych
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem tam a spala v areálu lecebny na nočních, nic extrémního jsem nepozorovala, ale dobre se tam nespalo už kvůli spouste počítačů a jiné techniky a tak vůbec. kazdopadne jsem sama doma, tak si video odpustím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, ja vcera videla, jak to pomoci vedy vyvratili, jestli myslite ty silici elektromagneticka pole atd. Uplne stejne to reagovalo u obycejnyho zabradli v budove ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prislo mi to spis vtipny, ale i poucny, uz vim, ze duchove vysavaji baterky
Jen skoda, ze ten hrbitov tak zpustnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t mi to přijde jako kravina, já tam chodila celkem často a ač jsem na některé věci vnímavější, tak zrovna tohle místo mi nechává celkem chladnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja na duchy teda věřím, ale aby mluvili??? To zase né teda
.Tímhle mne naopak přesvědčili, že ten tým jsou pěkný pohádkáři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, na tyhle věci docela věřím, ale že by se hlasy ze záhrobí daly nahrávat na nějaký diktafon?
![]()
A to, že duchové vysávají baterky, aby s námi mohli komunikovat, mi taky přišlo docela vtipný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavé téma… ale to, že by duchové mluvili a navíc ještě takhle zřetelně, to už se mi nezdá, to je už nějaké přitažené za vlasy
.
Každopádně jsem zvědavá na pokračování, nevíte kdy má být?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@staisi druhy díl nvm…na fb jsou jako tajemná místa tak sledovat tam. Jen vim ze v červnu tam budou s televizi prozkoumávat nějakou podzemní chodbu co jsem vycetla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novakova.t píše:
@staisi druhy díl nvm…na fb jsou jako tajemná místa tak sledovat tam. Jen vim ze v červnu tam budou s televizi prozkoumávat nějakou podzemní chodbu co jsem vycetla
Tak to se mrknu, děkuji za info. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dada
Pracovala jsem na hřbitově 3 roky a včera jsem dala výpověd. Myslím, že to na lidi hřbitov pusobí, protože kolegové na mne nebyli příjemný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit