Věříte horoskopům?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Věříte horoskopům?
Dobré odpoledne,
věříte horoskopům? Mám teď na mysli horoskop vycházející ze dne a hodiny narození, takový ten, co Vám musí vyložit astroložka. A pokud ano vycházejí Vám takové horoskopy?
U astroložky jsem byla a přijde mi takové zvláštní vědět některé události, co mají přijít, třeba i rok dopředu.
Jak to máte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne nevěřím. A ke kartářce bych nešla už jenom proto, že si to potom člověk vsugeruje a podvědomě podle toho žije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to osobní horoskop přesně podle minuty narození, pak často hodně sedí, ale spíš myslím v charakteru a vlastnostech než v nějakém předpovídání budoucnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 píše:
Ne nevěřím. A ke kartářce bych nešla už jenom proto, že si to potom člověk vsugeruje a podvědomě podle toho žije.
To právě vidím jako výhodu, každý nezadaný holce řekne, že brzy potká lásku
A tak jí každá potká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 píše:
to máš pravdu, četla jsem i tady pár diskuzí a koukala jsem, jak se někdo natolik upne na info od kartářky, a týkalo se to dětí a partnerů, že podle toho vážně žije a i např. s tím, že tento partner není ten onen, že pan Božský teprve přijde atd atd a holčina s tím už vlastně předem počítá, uffff, tohle fakt na moje gusto nééééé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudová
Potkááš osudového muže v modrým saku.. uuuuuuu… jasně a druhej den potká 3 osudový muže v modrým saku…Škoda, že ten fakt osudovej bude mít to sako zelený. ![]()
Jinak jasně bodejt by neměla pravdu a přesně proto jim nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička
Přesně tak, řekne ti rozveď se a ona to trubka je schopná uděla aniž by měla důvod.. Bohužel jednu takhle chytrou znám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 já taky ne
ale zase je fakt, že řekne lidem co potřebují slyšet. Když to někomu pomůže, tak lepší než ty peníze propít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudová
A to já bych zase tu tisícovku klidně propila, není nad dobrý víno nebo, pár" koktejlů s kamarádkou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 Je fakt že u mě taky spíš přichází varianta je propít
ale to je mimo diskuzi.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit