Věříte horoskopům?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zeleňule chodím ke kartářce leta..vychází mi všechno..i určité detaily..jako „modrý pán v saku“
..a ty, nějaké zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeleňule já jsem jednou našla na internetu nějakého pana, kterému jsem poslala místo narození a datum myslím že i čas a on mi napsal horoskop na stránku a půl jaká jsem..to i sedělo a povětšinou v tomhle na mě horoskopy i sedí co se týče povahy a tak, ale jinak že v červnu se mi stane to a to..jak jsou psané na netu to ne..u kartářky jsem byla taky a co řekla a mělo se to stát že mi řekla minulost nebo budoucnost, která už měla být tak pravdu neměla
- Citovat
- Upravit
@Natálka26 to máš pravdu..když jsem byla u kartářky tak ji právě jedna volala že se stalo přesně to co ji řekla a co má udělat teď (jestli se má s manželem rozvést i když ho miluje nebo ji dát šanci) ale kartářka ji říkala hodně věcí i co mě…takže mi to příšlo že říká všem stejne věci
- Citovat
- Upravit
@anubis25
Právě, protože se vždycky trefěj.. A ty který tomu věřej tak si vždycky odůvodnění proč se to stalo nebo nestalo vždycky najdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně, věřím 100%
.
Přístí měsíc budete mít náročnější, moc se nepřepínejte, mohli byste to odnést zdravotními problémy. Narazíte na pár blbců, tak mějte pevné nervy, bude líp. V partnerském životě se objeví pár bouřek, udělejte si čas na sebe…
V tomhle se snad najde každý
. A to se dá tvořit do alelůja
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně kdy chodí lidi ke kartářce? když mají problém a chtějí pomoci najít řešení. Kartářka jim něco poví a oni to v tom podvědomí mají, takže jejich chování je tím ovlivněno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deníííí píše:
@Zeleňule chodím ke kartářce leta..vychází mi všechno..i určité detaily..jako „modrý pán v saku“..a ty, nějaké zkušenosti?
No já právě, že ještě nevím. Byla jsem tam dvakrát. Poprvé nic moc, ale určité věci vyšli, i když tam byla odpověď spíše jasná. Teď naposledy zašla více do detailů, a co mě udivili, že mi řekla věci do budoucna zcela stejně (pamatovat si mě nemohla) jako poprvé. Mám tím na mysli, že poprvé mi popsala člověka, kterého mám v mysli (odkdy ho tam mám a velmi málo z budoucna) a podruhé jsem se na toho samého člověka ptala také, ale jinak z úhlu jiného vztahu, souvislost určitě tušit nemohla, nehledě na to, že si mě ani nemohla pamatovat.
To mi docela vrtá hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit