Špatné sny poslední dobou

Anonymní
28.5.14 14:36

Špatné sny poslední dobou

Poslední asi půlrok mám každou chvíli špatné sny. Když se podívám do snáře, téměř pokaždé to znamená smrt, těžká nemoc v rodině. Jednou se mi zdá, že mi padají zuby, pak o krvi, nedávno se mi zdálo o urně ve které byl ještě žhavý popel mého tatínka. Bojím se toho, protože můj táta má rakovinu a nevypadá to moc dobře. Myslíte že tyto sny něco znamenají, předzvěst nebo to jsou jen mé obavy o jeho život. Než táta onemocněl, nikdy se mi nic takového nezdálo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
984
28.5.14 14:47

Je to stoprocentně spojéné s nemocí tvého táty. Mozek procuje i v noci a tak se ti projevuje tvé podvědomí, ve kterém je právě ten strach o otce. A já sama má neustále špatné sny a ve snářu mi to ukazuje dost škaredy věci, tak už se tam ani nedívám a tobě doporučuji to samé. Zbytečně se tím ještě stresuješ. jinak sny evokují naše strachy, sny a touhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
28.5.14 15:28
@Anonymní píše:
Poslední asi půlrok mám každou chvíli špatné sny. Když se podívám do snáře, téměř pokaždé to znamená smrt, těžká nemoc v rodině. Jednou se mi zdá, že mi padají zuby, pak o krvi, nedávno se mi zdálo o urně ve které byl ještě žhavý popel mého tatínka. Bojím se toho, protože můj táta má rakovinu a nevypadá to moc dobře. Myslíte že tyto sny něco znamenají, předzvěst nebo to jsou jen mé obavy o jeho život. Než táta onemocněl, nikdy se mi nic takového nezdálo.

nedávno jsem tu řešila podobný problém a můžu za sebe říct, že ikdyž mi přišlo, že na to nemyslím, přitom podvědomně ano a souviselo to s nemocí mého táty-také rakovina(prostaty). On teda je už dva roky po operaci, ale objevili mu nyní nový nález a není to zrovna dobré, ale opravdu ty mé špatné sny souviseli s tím a taky asi trochu snahou otěhotnět-což se nedař-tudíž nervy a tak..
Stačilo se soustředit na jiné věci, začít to vše brát trochu jinak a mám klid. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.14 16:39

@lednova.jita Pokouším se myslet na jiné věci a brát to tak jak to je, ale moc to nejde :(,vědět že už s námi táta možná za pár měsíců nebude :,(,už má rakovinu přes rok a nedaří se jim to zatavit, ale stále doufám že to bude dobré, jen ty sny mě děsí

• Citovat
  • Upravit
lednova.jita
28.5.14 22:23
@Anonymní píše:
@lednova.jita Pokouším se myslet na jiné věci a brát to tak jak to je, ale moc to nejde :(,vědět že už s námi táta možná za pár měsíců nebude :,(,už má rakovinu přes rok a nedaří se jim to zatavit, ale stále doufám že to bude dobré, jen ty sny mě děsí

zkus se něčím zaměstnat, abys na to nemyslela. no je to těžký, chápu tě.. Poradit asi může člověk kde co, ale to zatracený podvědomí si kolikrát stejně dělá co chce..
Držím palce, ať taťka je na tom, pokud možno co nejlépe, v rámci situace. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat