Vidi moje deti ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@WERISKA ja nastesti na nic takoveho netrpim ani zadna alergie nebo tak. Teda ted jednu resim, ale ta je intimnejsiho charakteru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček Tak malé dítě má tu mysl uvolněnější, není ještě plná starostí, povinností.
A hlavně myslím, že děti jsou otevřenější a vnímavější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišalí Já tedy taky na nic netrpím, ale přišlo mi to zajímavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla na metodě podobné hypnóze a „byla“ jsem ve dvou minulých životech a tím se mi vysvětlilo hodně věcí-hlavně ten druhý mě docela „otravuje“…pracovala jsem s týranýma dětma, takže teď mě pokaždé rozhází zmínka o týraném dítěti(cítím strašnou touhu jim pomoct),také mě rozhodilo to úmrtí holčičky z Polska…ale chci se tomuto tématu věnovat, tak možná proto se mi to vrací, že jsem to třeba v min. životě neuzavřela… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gatubela Ale takovou hypnózu asi nedělají všichni psychiatři.? Tedy alespoň já jsem nepochodila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA ne,to nebyla vyloženě hypnóza, ale metoda podobná hypnóze-metoda RUŠ. rozdíl je v tom, že jsi při vědomí. vše prožíváš a pamatuješ si to.je to pro odstranění bloků-dostaneš se do té situace a pak se to odblokovává…já se do těch min. životů dostala náhodou(asi),dělali jsme současný život, ale neměla jsem poslední dobou čas jít na tu terapii zas a dořešit i toto…
dělají to vyškolení terapeuté(ceny za hodinu mají různé…někdo 300kč, někdo 500,1000..)…je možné se také na to vyškolit-napřed pro sebe, v dalších kurzech i pro ostatní-na ten kurz chci jít, ale právě jsem na rizikovém těh. na neschopence
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA To je mazec teda, mám husí kůži úplně
To má fakt hodně velký dar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Četly jste tady diskusi s toho taky mrazí https://www.emimino.cz/…inka-193588/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:úžasné, máš výjmečného syna
Už jsem to tady někde v nějaké diskusi psala. Od mala vídal tyto pány. Ted si nejsem jista, ale první měl červený plášt, druhý, když kluk byl větší, tak žlutý plášt. To jsem sice tak trochu kakala, ale dalo se to.
Pak začal přibližně ve 4-5 letch vyprávět o pánovi, který ví všechno.
Začal vyprávět o mém dědovi, kterého jsem neznala ani já. Umřel dříve než jsem se narodila. Vše jsem si ověřila u svého táty.
Pak přišel, že za pár let bude mít babička a děda psa, německého ovčáka. A že musí dát jméno Bodo. To jsem brala s rezervou, moje mamka se rozbrečela, že prý děda měl NO, když byl malý a vyprávěl o něm, když byla ona malá. Že na to úplně zapomněla.
Je takový zvláštní. Nevím jak to napsat. Když nám loni umřel pes, dokázal si v pokojíčku jako 14lety vyprávět celé minuty sám. Pak říkal, že přišla naše fenka. Že tam s ním klidně bude.
A nejvíce mě dodělal, když jsem byla těhotná a uvažovala o potratu. Nikdo o tom že jsem těhotná ještě nevěděl, ani chlap. Přišel kluk, podíval se na mě. Tak zvláštně. Ještě ted mám husí kůži. A řekl- Byla za mnou moje sestra, prý nechceš, aby jsme se poznali.![]()
![]()
![]()
![]()
Bylo ji asi tak 10let a byla moc smutná, že spolu nebudeme.
No, co budu povídat, já letěla zvraceta dnes mám malou.
Jinak s duchama máme také velké zkušenosti. Už si začínám myslet, že je láká nějak právě kluk.
Uf, nejsem zvyklá psát tak dlouhé příspěvky.
Ty sama se tím zabýváš? Nebýva totiž zvykem, že se takové děti narodí uplně uzavřeným rodičům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček Kolem 5-6 roku totiž zeslabuje napojení na vysší dimezi. Je to hlavně vlivem výchovy a děti se uzemnují. Ale člověk to má neustále v sobě, každý znás má schopnost vidět min. zivoty, nebo např vidět duchy. A prací na sobě se to dá znovu obnovit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
@kvaček Já to myslím tak, že když spíš. Tak se díky těm snům dostaneš až tak do podvědomí, že si prožiješ znovu smrt, kterou jsi si prožila v minulém životě.![]()
- Já jsem kamarádila, kdysi s holčinou, která se léčila u psychiatra protože měla šílenou fobii z ohně. V jakékoli formě. Stačil i zapálený zapalovač a už jí nebylo doobře. Nakonec ji doporučil svého kolegua ona souhlasila, že podstoupí-ted nevím přesně- hypsnozu.
Měla to nahrané na kazetě, vylezlo z ní, že byla upálená už nevím v jakém roce.
Vše ze sebe dostala. A od toho sezení se ohně nebála.
Tak jsem si na to vzpomněla, když jsem četla tvůj příspěvek. Třeba jsi tak v minulosti umřela, a občas to vypluje na povrch.
Ano to je regresní terapie
Traumata z min. Životů nás mohou pořád ovlivnovat a projevuje se to právě naprosto iracionálním strachem.
Jinak se Vám min. Životy mohou přehrát ve snu, jak to tu bylo i zmíněno a nebo mě se stáva, že si dělám normálně svojí práci, najednou nějaký podmět, třeba někdo zvedne ruku a mě se přehraje nějaká scéna z min. Života. Taky se mi to stáva při rozhovoru a pak vypadám jak mimon, protože člověk přestane vnímat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
@Mišalí Mně to právě taky hrozně láká.Ještě prý, když trpíš nějakou chronickou nemocí -třeba astma, bolesti krční páteře…tak tou smrtí jsi pravděpodobně umřel. To není z mé hlavy-kdyby na to někdo blbě reagoval-,U astma prý pravděpodobně… udušení, utonutí.. Krční páteř-oběšení..atd
Ale stejně by člověk rád věděl co všechno si z toho minula nese.Já tedy určitě.
Díky klukovi jsem se začala zajímat o podobné věci. Asi abych mu vůbec porozuměla![]()
Nejlépe je nejdřív zapátrat v dětsví, tam býva 90% příčin. ![]()
Ale je pravda, že mě do min. Roku občas křuplo při blbém pohybu hlavou v krční páteři a šileně to pálilo, ta bolest šla až do mozku. Pak jsem zjistila, že asi před 3 životy mi v blázinci zlomili vaz když jsem chtěla utéct. Jsem si to znovu jakoby prožila ( i s fyzickou bolestí) a od té doby se mi to už nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA tak to je mazec ![]()
Já na tohle taky hodně věřím. Bydlíme v době po prarodičích a necítím se tu vůbec dobře, takže neustále sleduju děti a psa jestli někam často nekoukají, nebo se na někoho nesmějí.. Starší nic, ale naše malá čumákuje od narození neustále do jednoho místa, snažím se jí jinak polohovat, ale ona se vždy stejně zase otočí a upřeně kouká do zdi
Narodila se ve stejný den, dva roky po tom co mi nečekaně zemřela babička a je jí neskutečně podobná
tak nevím jestli v tom hledat souvislost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melody 4 píše: úžasné, máš výjmečného syna![]()
Chce to s ním dál pracovat, určitě by byli vhodné nějaké spirituální kurzy, meditace atd.Ty sama se tím zabýváš? Nebýva totiž zvykem, že se takové děti narodí uplně uzavřeným rodičům.
No, nevím co je zajímáš? Co s tím kluk začal přečetla jsem tunu knih.
Tak určitě nějaké duchovno by se u nás našlo, a ty myslíš, že by to jako bylo dědičné?
a ještě, proč myslíš, že je s ním dále potřeba pracovat??
Proč? Nebylo by to ještě častější?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit