Vidi moje deti ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jenom dámy, omlouvám se, že do toho vstupju. Ale od nepříjemných duchů (kromě jiného) prý dokáže pomoct orgonit. Kdybyste něvěděli co to je tak na internetu je spoustu odkazů, např. zde nějaké zkušenosti: http://orgonit.uvadi.cz/zkusenosti.php
Můžu jedině potvrdit, že to funguje velmi dobře. Pro lidi, kteří jedou alespoň trochu v duchovnu povinnost alespoň vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aajulinka Neboj, to bude ok. Já se ted s celou rodinou přestěhovala do stavení, které kdysi bývalo kovárnou.
Co mám povídat.
Každé vánoce si užíváme přítomnost -jiných..At už to jsou rány v noci v kuchyni, nebo dusot po schodech. ![]()
A úplně nej fuj- patří hlazení nohou.
Probudí mně, že si ke mně někdo sedne a drží mně a hladí po noze.
Syn to neřeší- tomu je fajn. Několikrát jsme našli u něho v pokoji na zemi mince. Na hromádce. Z roku třeba 1921.
Jen tak, večer tam nebyly, a ráno ano. ![]()
Ale jak jsem psala už si zvykám.
Taky co jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě vidí ducha, jednou jsem byla s kamarádkou, která čistí domy atd od duchů u jedněch lidí, kteří ji volaly že jejich 2letá dcera nechce být ve svém pokoji a že tam někoho vidí a že se jich bojí a že kreslí pentagramy atd. zjistila že dům ve kterém žijí je postaven na místě kde byl dříve hřbitov a že jsou tam dva dospěli a jedno dítě, holčička kreslila i postavy a jako by byly od krve, ta moje kamarádka jim řekla že nejsou zlí ale že se jich bojí protože je vidí jak jsou od krve atd, tak to tam vycistila a ještě ten den holčička spala a hrála si ve svém pokoji a od té doby byl klid.Ale samotné čištění toho domu bylo jak z hororu kdybych u toho nebyla nevěřila bych…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
@aajulinka Neboj, to bude ok. Já se ted s celou rodinou přestěhovala do stavení, které kdysi bývalo kovárnou.
Co mám povídat.Každé vánoce si užíváme přítomnost -jiných..At už to jsou rány v noci v kuchyni, nebo dusot po schodech.
A úplně nej fuj- patří hlazení nohou.Probudí mně, že si ke mně někdo sedne a drží mně a hladí po noze.
Syn to neřeší- tomu je fajn. Několikrát jsme našli u něho v pokoji na zemi mince. Na hromádce. Z roku třeba 1921.Jen tak, večer tam nebyly, a ráno ano.
Ale jak jsem psala už si zvykám.Taky co jiného
holka já z tebe dneska nebudu spát
A to jsem si o to ještě řekla, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA píše:
No, nevím co je zajímáš? Co s tím kluk začal přečetla jsem tunu knih.
Tak určitě nějaké duchovno by se u nás našlo, a ty myslíš, že by to jako bylo dědičné?a ještě, proč myslíš, že je s ním dále potřeba pracovat??
Proč? Nebylo by to ještě častější??
No jestli myslíš nějakou dědičnost jako v pokrevní lini, na to já nevěřím. Spíš tím chci řict, že duše dítěte si vybírá rodiče, pokuď máš takto výjmečné díťe, ty máš zvýšené dary oproti ostatním, ne že by je ostatní neměli, ale ty jsi jakoby víc vnímavější a otevřenější. Určitě tě to má přivést na spirituální cestu, děti jsou učitelé.
Ano pracovat, aby to vše uměl ovládat, aby věděl o co jde. ![]()
Příspěvek upraven 13.06.14 v 22:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melody 4 kdyz sem byla mala byla sem skoro porad u tety na chalupe, kde sem mela i nejake kamarady a navstevovali jsme se. Pak sem nastoupila do skoly a bylo mi asi 6-7 tak mi teta rekla, ze jedna babicka od holciny s kterou sem se casto bavila umrela. Od te doby sem zacala mit nocni mury. Zdalo se mi o duchach, jak sem na hrbitove, jak sem tam s tou jeji babickou atd. Ted mam obcas stav, ze se v noci probudim (teda ja si aspon myslim, ze jsem vzhuru), nemuzu se pohnout, nemuzu hejbat hlavou rukou ani nohou, jen se trepu a vim, ze je nekdo vedle me. Naposledy se mi to stalo v sobotu. Muj pritel, uz ten stav pozna, takze me budto vzbudi, nebo me pevne stiskne a ja se z toho jak kdyby proberu. Chce se mi potom, vzdycky brecet, je mi proste hrozne, nevim totiz jak se toho zbavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišalí píše:
@Melody 4 kdyz sem byla mala byla sem skoro porad u tety na chalupe, kde sem mela i nejake kamarady a navstevovali jsme se. Pak sem nastoupila do skoly a bylo mi asi 6-7 tak mi teta rekla, ze jedna babicka od holciny s kterou sem se casto bavila umrela. Od te doby sem zacala mit nocni mury. Zdalo se mi o duchach, jak sem na hrbitove, jak sem tam s tou jeji babickou atd. Ted mam obcas stav, ze se v noci probudim (teda ja si aspon myslim, ze jsem vzhuru), nemuzu se pohnout, nemuzu hejbat hlavou rukou ani nohou, jen se trepu a vim, ze je nekdo vedle me. Naposledy se mi to stalo v sobotu. Muj pritel, uz ten stav pozna, takze me budto vzbudi, nebo me pevne stiskne a ja se z toho jak kdyby proberu. Chce se mi potom, vzdycky brecet, je mi proste hrozne, nevim totiz jak se toho zbavit.
Tomu se říká spánková obrna, je to stav při kterém se dá astrálně cestovat. Tělo spí a duše je vzhůru, což je i nomálně každou noc, jen momentálně si to plně uvědomuješ. Předpokládám, že u toho i vidíš nějaké postavy a i můžeš slyšet rozhovor nebo tak. Tady musíš mít pořešené všechny strachy neboť pak to není příjemný zažitek. Jinak dobré je se pokusit uklidnit, přivolat andílky a snažit se zůstat v klidu. Doporučuji ti nastudovat něco o lucidním snění a zabývat se tím, tam si totiž všehny strachy pořešíš.
Občas to mám taky a taky nemám vše dořešené, takže mě někdo láme v pase, fyzicky to bolí, pak slyším zlé posměsné hlasy v latinském jazyce… A většinou i vidím temné postavy ve dveřích, je to velice nepříjemné, doporučuji opravdu přivolat adílky na pomoc, nejrychlejší to bývá s AA Michaelem.
Příspěvek upraven 13.06.14 v 22:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlovám se za chyby, ipad si myslí že je chytřejší než já a přepisuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky né nutně se stim narodime, jedna holcina co měla 20let byla na operaci a dali ji transfuzi a ta krev byla od ženy co byla médium, ona od té doby viděla všude duchy chodily za ní aby jim pomohla ona se strašně bála tak byla taky u té známé aby ji pomohla aby to zas přestalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melody 4 nic nevidim, protoze se bojim otevrit oci. Nemam silu na to je otevrit, protoze pokud bych neco nebo nekoho videla tak se vazne
strachy. Duchove jsou muj nejvetsi strach, bojim se tmy, protoze se bojim, ze nejakeho uvidim, vecer se nekoukam ve tme do zrcadla z uplne stejneho duvodu. Ja se snazila i komunikovat, ale ne nahlas v mysli a proste to neslo, byl to tak strasny stav, ze se to nedalo, nikdo mi neodpovedel a ja nemela uz ani silu se ptat.
Jak sem k necemu takovemu prisla. Tahne se to se mnou od te doby. Pro upresneni je mi 20, takze pres 10let urcite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maki33 píše:
Holky né nutně se stim narodime, jedna holcina co měla 20let byla na operaci a dali ji transfuzi a ta krev byla od ženy co byla médium, ona od té doby viděla všude duchy chodily za ní aby jim pomohla ona se strašně bála tak byla taky u té známé aby ji pomohla aby to zas přestalo
Všichni se s tím rodíme. Slečně se to mohlo otevřít pro prodělaném šoku, býva to po nehodách nebo třeba po celkové anestezii. Samozřejmě se to znovu neotevře všem, neboť to v současném životě není součástí jejich cesty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nevím…na tohle moc nevěřím.
Když mi bylo 5, taky jsem vídala postavu v koutě. V noci jsem se budila a viděla tu postavu a strašně jsem se bála. Pak mi trhali nosní mandle. Prý jsem je měla velké a tlačily někam, že jsem měla divoké sny. Je fakt, že pak to přestalo…
- Citovat
- Upravit
@Mišalí nevím co víc poradit, zavolat andílky a zkus ty lucidní sny, tam se toho dá opravdu hodně pořešit
Ale vím jak je to nepříjemné, chce to s tím strachem pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit