Vidi moje deti ducha?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 píše:
@WERISKA křišťálové děti, jsou děti, které mají schopnosti vidět a vnímat věci, co ostatní ne..Třeba tvůj syn a taky můj, ale u nás už to odeznívá..
Doporučuju tuhle knížku
http://eshop.knihydobrovsky.cz/…-538412.html?…My měli doma taky pána, bylo to děsivé, cítila jsem jeho přítomnost, měla jsem strach, malý se ho taky bál, nemohli jsme ho dostat ani do pokojíku, bylo to hrozné, nakonec jsme museli vyhledat pomoc..Psala jsem sem i do jedné diskuse..Nakonec nám pomohla paní tady z e-mimina a pána odvedla..
Takže zakladatelko, ano věřím..Děti mají opravdu tyhle schopnosti..
Neskutečně se nám potom ulevilo..
to jsem ráda, že to píšeš, zapomněla jsem se zeptat jak to u vás vypadá, jestli jste vyhledali pomoc, tak už vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
to jsem ráda, že to píšeš, zapomněla jsem se zeptat jak to u vás vypadá, jestli jste vyhledali pomoc, tak už vím
Bylo to celkem drsné..Fakt už jsem hledala někoho, kdo nás,,pána" zbaví..Zkoušeli jsme i různé rituály, jako poprosit ho, aby odešel, zapálit svíčku atd.ale nic nám nepomohlo..
- Citovat
- Upravit
Holky, to je mazec co tady čtu.. Já na tohle věřím. Už jsem to psala dřív do jiné diskuze, můj syn když byl miminko, taky pořád upřeně hleděl v ložnici na jedno místo v rohu, až mě to děsilo. Moje máma říkala, že když byl můj bratr malý, koukal na to samo místo taky a když byl starší, ukazoval na to místo a volal „tam, tam“ a prý se bál. Máme ložnici tam, co dřív naši. Syn to už teď nedělá, má skoro dva roky.
Ale byli jsme dnes na zahradě, a stala se taková divná věc. Máme kníračku, jmenuje se Dafne a syn jí říká Fafa
. No a dnes pořád se díval na jedno místo a volal „Fafa, Fafa“. No a pes nikde. A pak mě napadlo, že kouká kousek od místa, kde má hrobeček naše dřívější fenka, taky kníračka. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale docela mě zamrazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
Holky, to je mazec co tady čtu.. Já na tohle věřím. Už jsem to psala dřív do jiné diskuze, můj syn když byl miminko, taky pořád upřeně hleděl v ložnici na jedno místo v rohu, až mě to děsilo. Moje máma říkala, že když byl můj bratr malý, koukal na to samo místo taky a když byl starší, ukazoval na to místo a volal „tam, tam“ a prý se bál. Máme ložnici tam, co dřív naši. Syn to už teď nedělá, má skoro dva roky.
Ale byli jsme dnes na zahradě, a stala se taková divná věc. Máme kníračku, jmenuje se Dafne a syn jí říká Fafa![]()
. No a dnes pořád se díval na jedno místo a volal „Fafa, Fafa“. No a pes nikde. A pak mě napadlo, že kouká kousek od místa, kde má hrobeček naše dřívější fenka, taky kníračka. Vím, že to nemusí nic znamenat, ale docela mě zamrazilo.
Ty kokos..
Mám 2 měsíční dcerku a ta u našich hledí taky do jednoho rohu a strašně se směje..úplně jako kdyby na ni někdo mluvil..Mám z toho husinu..
- Citovat
- Upravit
@Silwinka87 Taky to tak dělal právě. Na tom místě nic nebylo, obrázek, prostě nic. A přitom se tam vydržel dívat tak dlouho a taky se smál. Neměla jsem z toho moc dobrý pocit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
@Silwinka87 Taky to tak dělal právě. Na tom místě nic nebylo, obrázek, prostě nic. A přitom se tam vydržel dívat tak dlouho a taky se smál. Neměla jsem z toho moc dobrý pocit.
Jo, i když se ji snažíme odvést pozornost, tak tam stejně hledí..
A ségra vždycky piští, ať toho nechá, že se odtud odstěhuje ![]()
- Citovat
- Upravit
Na tohle téma jsem se bavila tuhle s přítelem
A říkal mi, že děti jsou na toto citlivější, tak jako zvířata. Jeho malý synovec, nyní mu jsou 3 a půl roku, když byl menší tak prý u jeho prababičky hodně upíral zrak na židli v koutě, a když se položil na zem tak hodně řval a chtěl zpět do náruče. Přítelův děda již nežije a je možné že tam seděl právě on…
Myslím si, že se naši zemřelí nejbližší chodí dívat, na to jak se nám daří
Zní to bláhově, já vím, ale něco na tom podle mě bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se stalo něco podobného. Ještě když jsem byla těhotná, začala jsem se doma cítit divně, ale nebylo to nic strašného. Potom se narodila dcera a začlo se to stupnovat. Z ničeho nic mi byla zima, měla jsem strach, v koupelně ve sprše se mi zdálo, že vidím něčí stín za sklem a když jsem se otočila, nikdo tam nebyl. Malá koukala do míst, kde nic nebylo a smála se.To bylo ještě dobrý, horší bylo, když dostala hysterický záchvat a nešla utišit. Potom to na asi 2 měsíce ustalo. A jednoho dne malá natahovala ručky do prostoru a smála se, jakoby tam někdo byl a ona chtěla k němu na ruku
Kontaktovala jsem jednu paní tady z emimina a ona na dálku odvedla dušičku jedné paní, které za života zemřelo miminko a moje dcerka jí ho strašně moc přopomínala. Prý se jí u nás líbilo a nechtěla nám ublížit. Ještě než jsem si ráno přečetla tuto zprávu, tak se mi v noci zvláštně ulevilo a spalo se mi do rána fakt dobře, jako už dlouho ne
od té doby máme klid, tuk tuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono TO jde odvádět na dálku?
U nás v noci třeba slyším, tedy nejen já, ale i rodiče, jak dole v kuchyni někdo hrká s hrníčkama, slyšíme zapnut rychlovarku…jako klasické ráno, když někdo vstane.
Několikrát jsem se už nachytala a šla se podívat, kdo nemůže spát.
A on nikdo.
Ale to jednou jsem stála pod schodištěm do patra a viděla nohy jak sestupují dolů. Víc jsem vidět nemohla kvůli zábradlí, ale bylo to divné. Už i ty kalhoty měli divnou barvu-takovou jako písek, naleštěné lakýrky. Na kalhotách vyžehlené puky.
A já s hrůzou čekala, kdo příjde dolů. Ale už to nesešlo, nebo to nebylo vidět. ![]()
Hlazení po nohách jsem zažila já, můj otec,
máma slyšela hlas, chlap také, já také a syn neustále něco vidí…Jenom mi příjde divné, že by to, at je to kdokoliv, myslím, že jich je docela hodně, šlo odvést po internetu??
Není to třeba jen psychikou?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě, nemyslím, že nám chtějí ublížit. Nějak jsem se přestala bát. Dokonce jsem zjistila, že jsem nervozní, když se dlouho nic neděje.
![]()
Ale možná je tu něco, co není úplně ok- A to, že slyším jako kdyby někdo rychle a stále dokola ladil rádio. Z toho mám strach. Nevím proč.
A také jsem měla sem, že máme kopat pod barákem. Prý tam je nějaká místnost se zazděným krbem. A na té římse u krbu, leží něco co si mám vzít.
Byl to opět takový ten hnusný sen, o které víte, že to sen nebyl…nevím jak to vysvětlit.
Holky, nebýt chlapa, tak já bych kopala až k protinožcům.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA
potřebují po tobě, aby jsi něco vykopala a pak ti dají pokoj…u sestry v baráku to probíhalo obdobně, pak se jí zdálo, že rekonstrukce ložnice neproběhne dobře, tak ji jen vymalovali stejnou barvou, jako tam byla za minulých (teď už mrtvých) majitelů a i nábytek nechali rozestavěný stejně a byl klid…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ale mně se to zdálo cca po roce užívání baráku.
(bylo to, kdy jsem věděla, že u mě někdo sedí a hladí po noze.)
Je fakt, že chlap měl stejný sen asi rok po mně. Že má kopat. A na stejném místě.
Je to stará x desítek-možná i nějaká ta stovka- let kovárna.
Hele, já jsem u pletí kytiček našla část chrupu.
Vypadalo to na spodní čelist se dvěma stoličkami. Nechci být panikářka, ale snad tam někdo neleží..
![]()
Chlap i tenkrát řekl, že je to asi z nějakého zvířete, ale přesvědčený 100pro nebyl..
Nechali jsme to být.
A pak při prvním stříhání živého plotu a kdy jsme pozemek celý přeorali a opětovně ubouchávali do roviny, se ze země vynořil kříž. Byl železný. S hlavou Ježíše. s trnovou korunou. Byl asi tak 40cm vysoký a pořádně těžký. A my ho normálně vyhodili. ![]()
Tatka trpí na astma, a od té doby začal mít dušení hlavně v noci. ![]()
Ale fakt ho už nemáme. Stejně to bylo zaorané v zemi.
Nechci ani myslet na to, že jako pod mýma kytkama někdo leží??? ![]()
A když mám podezření, tak jako co mám dělat. Tady hřbitov snad nikdy nebyl. Už jsem pátrala.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WERISKA
patrala bych, jestli se tam neco nestalo, bud na matrice nebo u starousedliku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@januschka Starší historie tu zaznamenaná není.
Nevíš, kde bych se dopátrala, když obec selhala? Čím víc o tom píši, tím víc mně to láká.
Ale kde dopátrat?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ne, nic, taky jsem se toho bála. Podle paní, co nám ho odvedla, po nás nic nechtěl, jenom se mu líbila malého energie, necítil se prý tak ztracený a opuštěný..Odešel naprosto bez problémů..
I tak to byla zátěž na nervy..Ten kdo to nezažil nepochopí..
Nedokážu si představit, mít doma někoho zlého