Vidi moje deti ducha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7538
13.6.14 17:26
@Kelsey píše:
Ano věřím, že je to možné. Děti mají možnost vidět co my ne.
My máme možnost se z duchy setkat běžně prý přes sny. Když se nám o někom mrtvém zdá, prý to znamená, že nás vyhledal a chtěl se spojit.
Děti mají prý možnost s nimi komunikovat. Smějí se, povídají si, nebrečí tak je nech :kytka:.

Já věřím na duchy hodně. Mám s tím problémy od 6ti let. Myslíš si, že když se mi 2× zdálo o přítelovém tátovi, který mu umřel, když měl 2 roky a 4 měsíce, že mě něják vyhledával? Poprvé sem s ním nemluvila, ale v tom druhém snu už jo a věděla jsem, že je to duch už v tom snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.6.14 17:30

Mám kamaráda který má rok a půl starou holčičku, která vidí auru lidí..můj manžel se jí hrozně líbí, prý hodně svítí..děti jsou vůči těmhle jevům vnímavější..myslím že ho může vidět a nejste nikdo blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.6.14 17:34

@Leniczka23 s tím souhlasím.. nebo spíš můje děti reagovaly vždy negativně na lidi, co jsem věděla - osobně já, že nejsou nějací sluníčkový a pokaždé reagovaly s pláčem a přitom ani starší nyní 5 let ani teď 8 měsíců nebyly a nejsou plačící miminka a prostě se cizích neboji..
jakoby poznaly, jací lidi doopravdy jsou a ne jenom ťu, tu.. Můj tchán si rád přihne, neříkám, že je špatný člověk, ale je to typ člověka, do nadává, je takový hrubší, švagrová mladší je zase taková hodně namyšlená holka, těžko se to popisuje- vezmou kluka oni a řev jak něco, přijde někdo uplně cizí a smích..

Příspěvek upraven 13.06.14 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.6.14 17:37

Ale taky jsme poznala co je opravdu se bát..
Bydlíme v rodinném domě, kde jsem bydlela já jako dítě, žijeme tady manželem.. Celý život jsme se tady nebala prostě nic.. Jakmile se narodily děti, tak mám divné pocity, např. v ložnici.. Jednou jsme s klukem ležely a on mi říká to si moje maminka a dodal a za tebou stojí další maminka.. V tu chvíli holky, pocit- jakobych nemohla dýchat a jakobych právě vypila něco horkého, fakt nepříjemný pocit, tak jsme se lekla..
Ale jinka dál nic. ale mám divný pocit prostě když jdu za dětmi do ložnice..

Příspěvek upraven 13.06.14 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
13.6.14 17:38

Muj trilety synovec rekl svoji mamince na cyklovylete pred sjezdem prudkeho srazu, ze ta bila pani, co ted stoji vedle nich vzkazuje, ze ma jet David (druhy synovec) opatrne…segra pohotove zavolala na Davida, ktery uz jel dolu, aby zpomalil a za par vterin spadnul a to dost osklive primo na svodidla…kdyby nejel pomalu, tak to mohlo velice spatne dopadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
13.6.14 17:40

@kvaček a nevíš jestli se v té ložnici někdy v minulosti něco nestalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
13.6.14 17:50

Ta sůl se sype do rohů vždy o úplňku(takže dnes),já u toho i říkám ať odejdou a pod…ale určitě to není proces odvedení do světla…to mě také zajímá… @Melody 4?
když jsme bydleli v našem domě asi rok, tak jsem se dozvěděla, že se na půdě oběsil jeden pán, ale zjistila jsem to až když se o tom, že u nás straší mamka bavila s jednou pamětnicí…když jsme tu bydleli dva roky, tak mi jedna sousedka(schodou okolností ten pán byl její děda),co tu bydlela jako mála řekla, že v dětském pokoji umřel její 10ti měsíční bratříček…což mi osvětlilo, proč má můj syn problém spát v tom pokoji…zabírá ta sůl, ale stalo se, že jsem úplněk prošvihla a zase tu „zlobili“…navíc duchové nemají rádi rekonstrukce „jejich“ domu, tak jim také k tomu občas říkám různé průpovídky…odejít ale nechtějí…ale v sousedním domě to je ještě horší, nikdo tam není na stálo, je to občas používáno komerčně(jako penzion a pod),ale tam dělá jedna sousedka správcovou a pořád řeší rozsvícená světla, scházené obrázky, vázy a pod…pořád nějaká neplecha…no nenudíme se tu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
13.6.14 17:52

Jo a ještě "něco " cítím ze sklepa…ale negativně…stačí mi když musím večer do haly a jsem poprděná…až tam natáhnem novou elektriku, tak budu zkoumat, co tam je… :think: (teda, jestli najdu odvahu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.6.14 17:54
@Anonymní píše:
Ten 5ti lety uz o tom mluvit nechce, kazdopadne nikdy jsem mu nerikala, ze je to hloupost, nebo ze lze. Ale asi poznal, ze se bojim.
Co znamena odvest do svetla? Vim, ze nekdo sype sul do koutu, to je ono?

Není, na to je takový rituál, ale sama to nedělej, jestli budeš chtít napiš sz a já ti pošlu kontakt na paní která to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.6.14 18:10
@Mišalí píše:
Já věřím na duchy hodně. Mám s tím problémy od 6ti let. Myslíš si, že když se mi 2× zdálo o přítelovém tátovi, který mu umřel, když měl 2 roky a 4 měsíce, že mě něják vyhledával? Poprvé sem s ním nemluvila, ale v tom druhém snu už jo a věděla jsem, že je to duch už v tom snu.

Věřím v tom, že se když za tebou přišel ve snu, chtěl s tebou navázat kontakt.
Nahání to hrůzu a stává se to.
Mívám taky divoké živé sny občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.6.14 18:11

@gatubela kdyby sis vlastníma rukama postavila svůj domeček a prožila v něm celý život, taky by tě za pár století sra.lo, že ho někdo přestaví, nedejbože zbourá. Já ty duchy naprosto chápu. Až se někdo nastěhuje do mýho domečku, taky ho budu chodit strašit, když mi ho zkur. ví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 18:13
@Antonie Bolavá píše:
vyprávěj…

Už jsem to tady někde v nějaké diskusi psala. Od mala vídal tyto pány. Ted si nejsem jista, ale první měl červený plášt, druhý, když kluk byl větší, tak žlutý plášt. To jsem sice tak trochu kakala, ale dalo se to.
Pak začal přibližně ve 4-5 letch vyprávět o pánovi, který ví všechno.
Začal vyprávět o mém dědovi, kterého jsem neznala ani já. Umřel dříve než jsem se narodila. Vše jsem si ověřila u svého táty.
Pak přišel, že za pár let bude mít babička a děda psa, německého ovčáka. A že musí dát jméno Bodo. To jsem brala s rezervou, moje mamka se rozbrečela, že prý děda měl NO, když byl malý a vyprávěl o něm, když byla ona malá. Že na to úplně zapomněla. :nevim:
Je takový zvláštní. Nevím jak to napsat. Když nám loni umřel pes, dokázal si v pokojíčku jako 14lety vyprávět celé minuty sám. Pak říkal, že přišla naše fenka. Že tam s ním klidně bude.
A nejvíce mě dodělal, když jsem byla těhotná a uvažovala o potratu. Nikdo o tom že jsem těhotná ještě nevěděl, ani chlap. Přišel kluk, podíval se na mě. Tak zvláštně. Ještě ted mám husí kůži. A řekl- Byla za mnou moje sestra, prý nechceš, aby jsme se poznali. 8o 8o 8o 8o 8o Bylo ji asi tak 10let a byla moc smutná, že spolu nebudeme.
No, co budu povídat, já letěla zvracet :lol: a dnes mám malou.
Jinak s duchama máme také velké zkušenosti. Už si začínám myslet, že je láká nějak právě kluk.
Uf, nejsem zvyklá psát tak dlouhé příspěvky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 18:17

Ještě jsem chtěla napsat, že jako malinkatý prodělal klinickou smrt. Tak nevím jestli to muže mít vliv na to co se děje. :think:
Je toho moc a napsat se to všechno nedá. A ještě syn je mentálně úplně v pořádku, žádnou psychickou poruchou netrpí. :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.6.14 18:20

@WERISKA
ty vado, tak to je brutál 8o mám husinu jak to čtu, syn má dar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
13.6.14 18:24

@Kelsey Jen nevím jestli se tomu dá říkat dar. :think:
Je fakt, že jednou jsme jeli z chaty a on začal strašně zvracet a říkal, že ho někdo bouchá do břicha. Koukala jsem jako blázen. Seděl vzadu v autě sám. Tak jsem k němu vlezla, otírala a on za chvilku řekl, že je to už dobrý. Tak jsme pokračovali a ve vsi kousek od nás popadalo asi 6 stromů na cestu.
Tak se člověk potom zamyslí, jak to bylo..? :think: :nevim: Nevím, napadá mě, že ho prostě někdo hlídá. A ten někdo je hodný, tak jsem si zvykla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat