Kartářka a hledání psa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka a hledání psa
Ahojte, obracím se na vás o radu, v pátek utekla z psího hotelu naše fenka a začínáme být dost bezradní. Manžela, ale napadlo zajít ke kartářce, že by nám třeba mohla pomoct. Ptám se tímto zkušenějších, co mají s esoterikou zkušenosti, půjde to??? Nebo je to jen ztráta času???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je mi líto:(
Ale spíš než ke kartářce snad nějakého senzibila, ne? I když upřímně pochybuji o úspěšnosti. Spíš bych rozjela hledání po Facebooku, sdílení fotky a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields To už jsme všechno udělali, FB, městskou policii, obecní úřady v okolí, veterináře, letáky a nějak už nevíme kam dál
ddokonce jsem si zaplatila psího detektiva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíííjááá píše:
Ahojte, obracím se na vás o radu, v pátek utekla z psího hotelu naše fenka a začínáme být dost bezradní. Manžela, ale napadlo zajít ke kartářce, že by nám třeba mohla pomoct. Ptám se tímto zkušenějších, co mají s esoterikou zkušenosti, půjde to??? Nebo je to jen ztráta času???
v čem by ti mohlas pomoci kartářka mě fakt nenapadá, rozjeď hledání po FB, dej to do skupiny : ztracení a nalezení psi (alespoň) a udělej letáčky, roznos je po okolí, nahlas to v nejbližších útulcích a obešli aspoň mailem obecní úřady po okolí. Už jste ho hledali nějakou takovou formou jak píšu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíííjááá píše:
@jenny.fields To už jsme všechno udělali, FB, městskou policii, obecní úřady v okolí, veterináře, letáky a nějak už nevíme kam dálddokonce jsem si zaplatila psího detektiva
ach jo, musíš věřit a doufat, že se najde, a psík utekl z psího hotelu, kam jste jej dali na hlídání? Odkud jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička Jsem z Chebu, pán jí tam prostě nechal na volno a odešel a ona využila příležitosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíííjááá píše:
@kočička Evička Jsem z Chebu, pán jí tam prostě nechal na volno a odešel a ona využila příležitosti…
to je hrozný, ten psí detektiv, to je dobrý, ti to taky šíří. Víš, kolikrát někdo najde pejska a nechá jej u sebe a nesleduje ani internet, snad to není tento případ. Co je to za rasu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kočička Evička Je to směska, ale vypadá jako stěně vlčáka. Ten psí detektiv zařídí i rozhlas v obcích, tak já už nevím kam víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fíííjááá píše:
@kočička Evička Je to směska, ale vypadá jako stěně vlčáka. Ten psí detektiv zařídí i rozhlas v obcích, tak já už nevím kam víc
a jak daleko od domova ten hotel je, sám cestu nejade asi, že? Obešla bych ještě okolí toho hotelu, tak aspoň 2-3 km akční rádius a ptala se lidí okolo, pokud to teda není přímo ten Cheb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To už jsme všechno udělali, okolí 15 km prolezli, obeslali německý útulky, špikujeme město letákama. Už se smiřujeme i s tou nejhorší variantou, ale nejvíc ubíjející je ta nejistota. My jsme docela naklonění duchařině, a tak ještě napadlo tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka?
![]()
Sleduji Psího detektiva na fcb a většinou to dopadá dobře, držím moc palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit