Sen ve snu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sen ve snu
Dámy,
Během dvouhodinového šlofíka, který jsem si dnes dala po tom, co jsme se vrátili z výletu, se mi zdál sen který byl celkem dlouhý, obsahoval plno témat, jako např. doktor, dodělávání mých pracovních záležitostí, přátelé atd., jsem si šla potom následně (v tom snu) taky lehnout, usla jsem a zdál se mi živý sen o tom, jak někam lezu, a pak plachtím na rogalu
a následně, protože kvůli rogalování nestíhám, rychle jedu do práce, takže mi zabaví řidičák.
Ještě vím, že jsem se z toho snu uvnitř snu snažila vzbudit, protože mi to nebylo příjemné. No a nakonec, když jsem se teda vzbudila zpět do toho původního, prvního snu, seděla u mně kamarádka, a říkala mi, že bych měla trochu vypnout, že jsem ze spaní křičela, že to snad není pravda, že dneska člověk přijde o řidičák, ani neví jak, a co že teď budu dělat.
Následně jsem pak řešila znovu doktora, zjistila jsem, že ho momentálně zastupuje nějaký jiný, který je úplný magor, a že je všechno na prd, protože mám doma hromadu nádobí, které budu umývat tak minimálně hodinu. Před chvílí mě i z tohoto ´´původního, prvního´´ snu vzbudilo pískání našich morčat, takže jsem hned šla googlit, co může znamenat sen ve snu, ale ani Google o tom nic nevyhledal. Tak už spoléhám jen na Vás
Budu ráda i za konspirační teorie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.snar.cz/vyklad/?…
podle tohoto snáře se z toho snu ve snu máš poučit
Příspěvek upraven 30.06.18 v 21:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sen ve snu teda nevím, co znamená, taky se mi to občas děje, ale hlavně, pokud si jdu lehnout během dne, mívám šíleně divoký sny a kolikrát se snažím vzbudit, protože si uvědomím, že sním, ale nejde mi to, pořád se budím jen v tom snu, ale ne doopravdy. V noci se mi to nestává.
- Citovat
- Upravit
neporadím co to znamená, ale když jsem to četla, tak se mi vybavil film Počátek s Leonardem DiCapriem, doporučuji se na něj podívat ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sonarka Aha, děkuji, mně se to stalo poprvé, a musím uznat, že jsem byla teda pořádně zmatená, a aji se na chvíli po probuzení zamyslela, jestli je tohle už konečně realita
taky jsem se hned zkusila štípnout do stehna, dělala to vždycky moje prababička předtím, než šla na záchod, aby se ujistila, že je skutečně vzhůru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilonka12 Aha, děkuji,
tak já nebudu rogalovat a budu jezdit opatrně, podle předpisů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Twixinka píše:
neporadím co to znamená, ale když jsem to četla, tak se mi vybavil film Počátek s Leonardem DiCapriem, doporučuji se na něj podívat
Přesně mě to napadlo taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě,když se to stane, tak mě to strašně máte, když nevíte jestli už jste teda vzhůru nebo ještě spíte
. Taky mě nejde se vzbudit i když vím že je to sen a třeba se mě nelíbí, protože se ho zřejmě snažím vědomě ovládat,ale nejde mi to
tak jsem naštvaná a chci se právě probudit
. Vždycky si vzpomenu na ten Počátek,jak už tu někdo zmiňoval
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit