Sen ve snu

30.6.18 21:02

Sen ve snu

Dámy,

Během dvouhodinového šlofíka, který jsem si dnes dala po tom, co jsme se vrátili z výletu, se mi zdál sen který byl celkem dlouhý, obsahoval plno témat, jako např. doktor, dodělávání mých pracovních záležitostí, přátelé atd., jsem si šla potom následně (v tom snu) taky lehnout, usla jsem a zdál se mi živý sen o tom, jak někam lezu, a pak plachtím na rogalu :lol: a následně, protože kvůli rogalování nestíhám, rychle jedu do práce, takže mi zabaví řidičák. :potlesk: :D Ještě vím, že jsem se z toho snu uvnitř snu snažila vzbudit, protože mi to nebylo příjemné. No a nakonec, když jsem se teda vzbudila zpět do toho původního, prvního snu, seděla u mně kamarádka, a říkala mi, že bych měla trochu vypnout, že jsem ze spaní křičela, že to snad není pravda, že dneska člověk přijde o řidičák, ani neví jak, a co že teď budu dělat. :lol: Následně jsem pak řešila znovu doktora, zjistila jsem, že ho momentálně zastupuje nějaký jiný, který je úplný magor, a že je všechno na prd, protože mám doma hromadu nádobí, které budu umývat tak minimálně hodinu. Před chvílí mě i z tohoto ´´původního, prvního´´ snu vzbudilo pískání našich morčat, takže jsem hned šla googlit, co může znamenat sen ve snu, ale ani Google o tom nic nevyhledal. Tak už spoléhám jen na Vás :hug: Budu ráda i za konspirační teorie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1120
30.6.18 21:05

http://www.snar.cz/vyklad/?…
podle tohoto snáře se z toho snu ve snu máš poučit

Příspěvek upraven 30.06.18 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.6.18 21:08

Sen ve snu teda nevím, co znamená, taky se mi to občas děje, ale hlavně, pokud si jdu lehnout během dne, mívám šíleně divoký sny a kolikrát se snažím vzbudit, protože si uvědomím, že sním, ale nejde mi to, pořád se budím jen v tom snu, ale ne doopravdy. V noci se mi to nestává.

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
30.6.18 21:10

neporadím co to znamená, ale když jsem to četla, tak se mi vybavil film Počátek s Leonardem DiCapriem, doporučuji se na něj podívat :)

• Citovat
  • Upravit
30.6.18 21:17

@Sonarka Aha, děkuji, mně se to stalo poprvé, a musím uznat, že jsem byla teda pořádně zmatená, a aji se na chvíli po probuzení zamyslela, jestli je tohle už konečně realita :lol: taky jsem se hned zkusila štípnout do stehna, dělala to vždycky moje prababička předtím, než šla na záchod, aby se ujistila, že je skutečně vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 21:19

@ilonka12 Aha, děkuji, :hug: tak já nebudu rogalovat a budu jezdit opatrně, podle předpisů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.6.18 22:07
@Twixinka píše:
neporadím co to znamená, ale když jsem to četla, tak se mi vybavil film Počátek s Leonardem DiCapriem, doporučuji se na něj podívat :)

Přesně mě to napadlo taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
30.6.18 22:28

Mě,když se to stane, tak mě to strašně máte, když nevíte jestli už jste teda vzhůru nebo ještě spíte :mrgreen: . Taky mě nejde se vzbudit i když vím že je to sen a třeba se mě nelíbí, protože se ho zřejmě snažím vědomě ovládat,ale nejde mi to :mrgreen: tak jsem naštvaná a chci se právě probudit :mrgreen: . Vždycky si vzpomenu na ten Počátek,jak už tu někdo zmiňoval :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat