Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezzky večer! Letos jsme se rozhodli, ze vyrazime v lete na dovcu na Slovensko. Pojedeme s 2 detmi - 8 let a 2 roky. Mame vybrany apartman primo v arealu jezer, ale v hodnoceni kempu jsem cetla, ze je tam celonocni hluk a to dost velky. Neznáte to tam nektera. Nebyl jste tam nekdo s detmi na dovolene? Da se to prezit.Hluk nam ani nevadí, spis kvuli detem.
@Loudalka my jsme byli předloni s malou na hotelu, hluk sice byl, ale spali jsme u toho v pohodě, nepřišlo mi to nějak enormní.
Mužů se zeptat do kterých apartmánů jdete a přes co jste je sehnali?
My jsme tam před pár rokama byli a je pravda že jsme se vůbec nevyspali
ale to jsme ještě děti neměli takže nám to vůbec nevadilo… prostě to tam žije a pro mladé lidi je to tam super
…no ale zrovna v tom apartmánu přímo v areálu byli ubytovaní kamarádi a oni si stěžovali ještě víc protože přímo vedle byla diskotéka a ta duněla až do rána na plné pecky ![]()
@Loudalka V Senci jsme byli loni a vůbec se nám tam nelíbilo, celkově jsme z té dovolené byli zklamaní. A ubytování bylo na tom to nejhorší. Vy jste vybrali jaké apartmány?
Byli jsme tam 3roky zpátky. Bydleli jsme v hotelu těsně vedle kempu a je pravda, že hluk tam v noci byl slyšet. Chytli jsme špatné počasí, ani jsme se nekoupali. Řekla bych, že se tam setkává slovenská „elita“. Nevim, znovu bych tam nemusela.
No libil se nam apartman Natalia.
@madla21 - v jakem hotelu jste byli?
@Loudalka Tak my byli ubytovaní jinde. Tenhle apartmán vypadá dobře
My tam byli ted v lete. Konkretne v kempu (ve stanu). Hruza. Hlava na hlave, vsude fronty, tlacenice, clovek nikde nema klid.
Nocni zivot tam byl opravdu rusny, diskoteky, karaoke, nekteri ubytovani si delali vlastni grilovacky, s vlastni produkovanou hudbou. No podruhe uz ne ![]()
Přijde mi to tam spíš pro studenty - jak píše bibous
za mě podruhé už ne a s malými dětmi asi vůbec, říkala jsem si jak tam ty lidi můžou v noci spát???
Souhlasim s @bibous presne takto to tam je
ja uz bych tam jela max.na celodeni vylet se vykoupat a vecer domu
spat uz bych tam nechtela…
Nejlepší je tam aquapark, jinak ani město se mi nelíbilo, nebylo tam nic k vidění