Senec - Sluneční jezera - byl jste někdo s dětmi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5648
23.1.15 19:56

Senec - Sl.jezera

Hezzky večer! Letos jsme se rozhodli, ze vyrazime v lete na dovcu na Slovensko. Pojedeme s 2 detmi - 8 let a 2 roky. Mame vybrany apartman primo v arealu jezer, ale v hodnoceni kempu jsem cetla, ze je tam celonocni hluk a to dost velky. Neznáte to tam nektera. Nebyl jste tam nekdo s detmi na dovolene? Da se to prezit.Hluk nam ani nevadí, spis kvuli detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2847
23.1.15 20:05

@Loudalka my jsme byli předloni s malou na hotelu, hluk sice byl, ale spali jsme u toho v pohodě, nepřišlo mi to nějak enormní.
Mužů se zeptat do kterých apartmánů jdete a přes co jste je sehnali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
23.1.15 20:18

My jsme tam před pár rokama byli a je pravda že jsme se vůbec nevyspali :roll: ale to jsme ještě děti neměli takže nám to vůbec nevadilo… prostě to tam žije a pro mladé lidi je to tam super :D…no ale zrovna v tom apartmánu přímo v areálu byli ubytovaní kamarádi a oni si stěžovali ještě víc protože přímo vedle byla diskotéka a ta duněla až do rána na plné pecky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.1.15 20:21

@Loudalka V Senci jsme byli loni a vůbec se nám tam nelíbilo, celkově jsme z té dovolené byli zklamaní. A ubytování bylo na tom to nejhorší. Vy jste vybrali jaké apartmány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
23.1.15 20:26

Byli jsme tam 3roky zpátky. Bydleli jsme v hotelu těsně vedle kempu a je pravda, že hluk tam v noci byl slyšet. Chytli jsme špatné počasí, ani jsme se nekoupali. Řekla bych, že se tam setkává slovenská „elita“. Nevim, znovu bych tam nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.15 20:48

No libil se nam apartman Natalia.
@madla21 - v jakem hotelu jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
23.1.15 20:55

@Loudalka Tak my byli ubytovaní jinde. Tenhle apartmán vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.15 21:11

A ti znami tam taky nebyli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
23.1.15 21:28

My tam byli ted v lete. Konkretne v kempu (ve stanu). Hruza. Hlava na hlave, vsude fronty, tlacenice, clovek nikde nema klid.
Nocni zivot tam byl opravdu rusny, diskoteky, karaoke, nekteri ubytovani si delali vlastni grilovacky, s vlastni produkovanou hudbou. No podruhe uz ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
23.1.15 21:33

Přijde mi to tam spíš pro studenty - jak píše bibous
za mě podruhé už ne a s malými dětmi asi vůbec, říkala jsem si jak tam ty lidi můžou v noci spát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
23.1.15 21:33

Souhlasim s @bibous presne takto to tam je :-) ja uz bych tam jela max.na celodeni vylet se vykoupat a vecer domu :-) spat uz bych tam nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.1.15 08:04

Nejlepší je tam aquapark, jinak ani město se mi nelíbilo, nebylo tam nic k vidění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí