Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den chtěla jsem se poradit jestli byl někdo už v tomto hotelu a v jaké části nějaké info o ubytovaní kde je to lepší jestli hotel nebo jejich vilky, kolik vás zájezd vyšel a na jak dlouho. Já jsem se rozhodla že bych letos chtěla do tohodle hotelu, ale jak zatím koukam cena je dost vysoká, ale zase beru v potaz to že chceme klidně i na 15 dní. pojedeme 2 dospěle osoby 2× 3-leté dvojky a jeden 9-letý a jeden 11-letý. prosím o nějaké zkušenosti a nebo i kdo se sem chystá at se podělí o info. ![]()
Jéé super, že jsi tu diskuzi založila.
Letos tam taky poletíme poprvé. ![]()
My teda nejezdime
zrovna do Kamelye ale chodime o kolo něj po promenáde me se moc líbí hotel je z venku krásný a u te promenády jsou vilky ![]()
@kometa32 píše:
Jéé super, že jsi tu diskuzi založila.
Letos tam taky poletíme poprvé.
a kolik vás bude a víš kolik tě bude stát, kdy chcete letět
@MINKA22 píše:
a kolik vás bude a víš kolik tě bude stát, kdy chcete letět
Chceme letět 17.7. a zatím se rozhodujeme. jsme 2 dospělí + 2 děti.
Hotel na týden vychází 98 tis. a vilky de luxe 86 tis. ![]()
Máš stejný plán odletu jako já
akorád já jsem tam ještě dráž
je nas o 2 děti víc jinak já počítám stím že pujde cena o dost dolů proto ted jen koukám a budu se snažit koupit za tu nej cenu co bude prostě budeme mít zabaleno a jak mi dají vědět že je ted cena nejníž tak odletíme. jinak je to pálka jo kdyby jsme jeli jen s manželem tak to je něco jiného ale myslým si že je za 2 malé děti hloupé platit tolik peněz když v tom vedru moc nesnědí platím jen za to že tam budou ve vodě odpoledne se prospí zase na chvílí ve vodě a pak spát… ![]()
@MINKA22 ahoj, neviem ci ti to pomoze, kedze ja som tiez hladala hotel v TR, som v jednej skupinke na modrom konovi dovolenka v Turecku, a jedna mamka tam pisala, ze ho bukli na jun 2 dospeli a dieta 2 roky, plazova vila na 10 noci, vyslo ich to 3050 eur.
@MINKA22 Kdyby šla cena dolů, bylo by to fajn ![]()
Máme děti 3 roky a 10 let u nich to vychází na desítku. ![]()
No budu se modlit at to jde dolů, já jsem dala dnes požadavek do cestovky at mi udělá nabídku tak jsem zvědavá o kolik mě hodlají připravit, vy to máte taky ultra all-in nebo jen all-in a přes jakou cestovku si koukala?
@MINKA22 Máme ultra all-in. A vybrala jsem si cestovku Firo tour.
Jj to samé akorád na kolik dní jedete já chci na 15 dní ale přemýšlím jestli nejsem psychopat
![]()
@MINKA22 píše:
Takže jsem blázen![]()
![]()
![]()
Ne, nejsi, ale to jen já se už 5. den nudím na jednom místě. ![]()
Takže víte kolik mi poslala kalkulaci na tento zájezd???pro 2 dospělé a 4 děti
ubytoaní ve vilkách na 15 dní za 208tisíc a nějaké drobné hotel selim za necelých 240 tisíc a ten další hotel v komplexu o trochu levnější než selim já počítala s pálkou ale to mě zabilo
takže já si počkám na super last minute a nebo kouknu po něčem jiném ale zatím je to muj favorit