Třeboň - info

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
19.1.15 10:04

Třebon - info

Ahoj všichni, je tady někdo z Třeboně nebo kdo to tam zná? Chystáme se tam v létě a tak mě zajímá, kde se dá dobře najíst, kde ubytovat, kde nakoupit, co všechno je tam k vidění, jestli je tam dětské hřiště a tak. Budu ráda za každou informaci. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
19.1.15 11:21

@JayLee Aha to mě nenapadlo, že se ptám moc brzo. Tak předpokládám, že tam jsou nějaké zavedené a vyhlášené restaurace nebo ubytovací zařízení, které snad do léta budou fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
19.1.15 11:33

@lucik2011
Nam se mic libilo tady
www.penzionsvet-trebon.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.1.15 11:38

Doporučuju navštívit lázně - kdyby nevyšlo počasí na venkovní koupání. Osobně jsem tam teda ještě :oops: nebyla, ale jezdí tam tchánovci s našima klukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24108
19.1.15 11:42

Tak ubytování a ostatní nevím, ale nám byla doporučena tato restaurace a chutnalo nám. Jen tam bylo dobře narváno a chtělo to nějakou rezervaci

http://www.supina.cz/

Jinak my jsme se byli podívat do parku zámku (s dětmi jsme naprohlídku nešli) a kolem rybníka Svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 13:32

Ahoj, taky se letos chystáme na třeboňsko…malý bude mít dva roky, jedeme na konci června…co se týče ubytování, tak se rozhoduji mezi ubytování u emilky v mirochově…je to sice tak nějak na samotě, ale je tam vyžití pro děti…hospůdka…cena přízníva…nebo ve staňkově u zlaté rybky…taky krásné vyžití pro děti..krásné apartmány…cena taky super…za týden dáme na ubytku 5000,– což je super…chceme vzít kola, manžel zajde rybařit…teď hlavně ať výjde počasí…a kdy se chystáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.1.15 14:59

@kacenka0110 My se chystáme na začátku července a chceme teda přímo do Třeboně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
19.1.15 19:59

Do Třeboně jezdíme pravidelně na chalupu, tak s ubytováním moc neporadím. Máme tam oblíbenou restauraci, která je hned v areálu zámku - KRČMA U KELLYHO.

Z památek můžu doporučit zámek Třeboň, zámeckou zahradu a Schwarzenberskou hrobku. Jinak jsou tak dvoje lázně a rybník Svět, kde je i koupaliště.

Na nákupy jezdíme do J. Hradce, tady je akorát Penny a pár pidi obchůdků. V Třeboni na náměstí v cukrárně mají výbornou zmrzlinu, tu doporučuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 11:04

Ahoj, pokud chceš ubytování v centru města, tak doporučuji vyzkoušet Penzion u Františka . Co se týče restaurací, tak Třeboň provozuje portál, kde si může najít „informace o obědech“: :potlesk:

Jak říká MUFICE, je tam jen penny dokonce dvakrát, chápete to? Navíc jsou sto metrů od sebe :zed: Je tam ale ještě Terno (Coop) a pak tam vyrůstá Kaufland, takže alespoň někam se to šoupe. K památkám bych ještě přihodila akvadukty, kdy Zlatá stoka vede akvaduktem přes jinou stoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
3.7.15 22:39

Obnovuji diskuzi. Nemáte někdo prosím tip na restauraci v Třeboni, kde by byla zastřešená zahrádka (nebo aspoň ve stínu) ideálně ještě s dětským hřištěm? Nebo někde, kde se dá najíst s dětmi, tak aby to tam nerozbořily? :mrgreen: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
3.7.15 23:20

Zkuste- ZDE ,je tam kontakt na webovky penzionů či restaurací.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
4.7.15 10:20

Na náměstí jsou min.2 zahrádky, naproti sobě, ale hriště tam není. V Třeboni jsem ještě na restauraci s děts. hřištěm nenarazila, jedině, že by byla někde mimo centrum :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
4.7.15 10:22
@klara.snokhausova píše:
Jak říká MUFICE, je tam jen penny dokonce dvakrát, chápete to? Navíc jsou sto metrů od sebe :zed:

Je to proto, že tam dříve býval Plus a koupil ho Penny. Osobně bych tam brala radši Lidl, Penny nemám moc ráda. My když jsme na chalupě, tak jezdíme nakupovat radši do JH, tam je víc obchodů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
4.7.15 10:44
@MUFICE píše:
Je to proto, že tam dříve býval Plus a koupil ho Penny. Osobně bych tam brala radši Lidl, Penny nemám moc ráda. My když jsme na chalupě, tak jezdíme nakupovat radši do JH, tam je víc obchodů ;)

No Penny je tam, to máte pravdu, na stálém místě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
24.7.15 19:22

Zkusím oživit diskusi, neměly byste prosím nějaký tip, co zajímavého v okolí navštívit? Samozřejmě něco už studuju, počítáme se zámkem, pojedeme se podívat na Schwarzenberskou hrobku, projedeme naučné cyklotrasy, co jsem koukala, je to tam docela pěkně značené, i když recenze se dost liší :mrgreen: Ale nějaké vyžití pro děti? Co jsem koukala na předpověď počasí, asi to ke koupání moc nebude, spíš ty výlety, takže abychom měli program. Je přímo v Třeboni nějaký supermarket? Našla jsem akorát Penny, to se mi nechce věřit, že by tam měli jediný? 8o
Nebo tip na nějakou hospůdku, kde se dá dobře a přitom i levně najíst, někde u cyklostezek. Nebo cokoliv vás napadne, jsem vděčná za jakoukoliv info, vůbec to tam neznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí