Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky. Potřebovala bych od vás nějaké typy na dovču. Chceme jet s manželem na dovolenou a mě padly do oka tyto hotely:El Mouradi Djerba, potom hotel Caribbean World Resort Soma Bay v Egyptě a nebo Buyuk Anadolu Didim Resort v Turecku. Byla jste tam některá? A jak se vám to líbilo? Popřípadě jestli mi můžete doporučit nějaký hotel v těchto místech…
Do Egypta jezdíme většinou na Velikonoce. Hotely 5hvězd jsou super, není problém, akorát se dívat na přístup do moře. Kde jsou korály, přístup je z mola a pro děti dost problém. Djerba celkem není problém na hotelu, ale okolo bordel a moře s chaluhama. Sice to čistí ale… Moře je ale teplé, protože je hodně mělké. Turecko vede, hotel. koplexy ve 4-5heězd. jsou krásné a je kam se i podívat mimo resort. Jezdíme v září, moře super. Takže za mě Trecko.
Ahoj,
byli jsme v Egyptě, ale ne v Hurgadě, nevím, za jakým typem dovolené jedete… My jsme jeli hlavně za potápěním, byli jsme v Marse Alam, hotel nic moc, ale jídlo dobré, uklizeno, čisté ručníky denně, obsluha u moře i bazénu, hlavní byla cena a moře, viděli jsme želvy, murény, a bylo to 12500 za 10 dní all in, letecky…Marsu jen doporučuju, v Hurgadě byli rodiče, také za potapěním, a nic moc, je to tam PRÝ zničené tím, kolik tam je lidí…
tak doufám že
Byla jsem v Tunisku na Djerbe i v Egyptě a kvůli korálům a potápění a rybičkám vítězí Egypt. Ale byli jsme až dole - Sharm el Sheikh - Marsa Alam (je tam volný přístup do moře přes pláž a ne přes molo a jsou tam želvy, pár hodin cesty volně žijící delfíni..Kdybys chtěla, dej vědět. Máme odtamtud i video.
Mate deti? Do egypta bych se bala. Byli jsme tunis v tom nejluxusnějším hotelu a i tak se manzel po… ![]()
velice se mi líbilo v Turecku hotel DAIMA RESORT. a na djerbe jsme nebyli. Hlavně super si vzit all inclusive
El murady nebrat, hotel hezký ale loni tam neměli vubec moře
byl velký odliv a chodili kilometr po písku a voda po kotníky kouknu jestli nenajdu nějakou fotku mimochodem Djerba je dost vybydlená byli jsme poslední 4 roky v tunisku mám to tam ráda ale na Djerbu už nikdy ani omylem hruza dost často špinavé moře opravdu obrovské pásy řas celou dovču rudá vlajka zákaz koupání jen na vlastní nebezpečí. Turecko nevím byli jsme v alanyy a tam je nádherně i side si velmi chválí tureckem asi nic nezkazíš no a letos my fičíme do Egypta ale nás je hodně takže já beru hotel kde nás ubytují nemohu si vybírat no tak to máme vždy jak kovbojku ![]()
PS: El murady ale v hamamed yasmin to je luxus a kousíček na pláž promenáda plno obchudku restaurací pecka ![]()
MY jsme hodně na Egypt-Marsa Alam…kvůli moři, potápění. I s dětma se dá, pokud vybereš k tomu vhodný hotel. Turecko určitě taky doporučuji, ale za mě Egypt a Djerba nee, špinavý moře a celkově ušmudlaný…
Jo ještě mi jezdíme se třemi dětma a to nejdřív v 8 měsících byla ta poslední v tunisku měla jsem pro ní vždy její vlastní jidlo v hotelech jsou volně mikrovlnky pečivo dostávala normálně jejich a balenou vodu taky máme vždy AL inn kvůli dětem. Takže bych se toho nebála můž měl třeba zdravotní problémy po bulharsku tudiž evropská dovolená a blil a s*al 4 dny.
My v Egyptě problémy neměli - já teda až poslední den a po příjezdu a to jsem byla těhotná a jedla jsem i jejich ovoce (asi 6.tt)…
@MišelkaX Ahoj, máme holčičku v té době jí budou dva, ale sebou jí nebereme, zůstane u našich.
@nemolka Mi jsme taky byli v Tunisu na pevnině, takže chceme někam jinam. Tos mě dost překvapila s těma řasama v moři, tak aspon že to ted vim ![]()
Kolegyne byla v Egypte - Marsa Alam, hodne si to chvalila. Jeji pritel rikal, ze tam nabizeji nejlepsi sluzby v pomeru k cene. I more rikala ze bylo cistounky, hotel peknej, ale nevim jakej konkretne to byl. Ja osobne bych nevolila ani jednu zemi, byli jsme na Krete, tam bylo nadherne, za prijatelny penize.
Ahoj, Za mě vede z těchto destinací Turecko. Byla jsem tam v červnu, v Alanyi na Kleopatřině pláži za super cenu 10tis/10dní all in. Takže super.. pokud máte rádi večer trochu živo a courání, tak jen doporučuji.
My byli v Turecku, hotel Galeri Resort a moc se nám tam líbilo
snad v létě pojedeme zase ![]()